FIV in Ungaria 120

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alexa,la Budapesta fiv+icsi costa 2000 euro.
medicatia nu are un cost fix,acesta depinzand de medicamentele folosite pentru stimulare...dar poti considera ca 1000 euro sunt suficienti pentru medicamente.
la Budapesta trebuie sa stai 12-14 zile...deci mai adaugi cazare si mancare pentru aprox. 2 saptamani.

poate vorbesc prostii...dar parca stiam ca se pot ingheta probe din sperma sotului si le folositi cand aveti banutii pentru intreaga procedura...asta ca sa nu se degradeze calitatea,nr gigeilor prea tare pana atunci.
mult succes

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

A "platit amenda" pana la urma? Semne bune anu' are
Sami pofticioasa

Pupici la voi toate

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

da mai elenush...eu care nu-s pofticioasa de fel...decat la dulciuri....iar mititei...bleeaahhhh!!!!

cred ca mi se trage de la 2 zile de mancat numai lapte,ceai,zeama de ciorba

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Iti multumesc Samira pentru raspuns, dar as avea nevoie de mai multe informatii de exemplu care este primul pas? Cum i-au legatura cu ei? Ce analize trebuie sa fac si unde? Tu cam cat ai cheltuit pe cazare si mancare? si tot asa...Nu stiu de unde sa incep si cu ce.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

alexa,poti comunica pe mail cu dr.
comunicarea este foarte buna...iti raspunde imediat.
adresa de mail o gasesti pe prima pagina
info@ivfpregnacy.com
faci o scurta prezentare a istoricului vostru medical si dr. iti va trimite lista cu analizele necesare,te va programa la o consultatie preliminara-unde trebuie sa va prezentati cu toate analizele solicitate de el si cu celelalte analize pe care le mai aveti si dupa ce va studia tot doasrul vostru iti va spune cum se gandeste el sa va abordeze problema.

ca si costuri de cazare si mancare in 2 saptamani eu spun ca te poti incadra in 1000 euro...iar pentru drum....daca mergeti cu masina...500-600 ron.

in primul rand linisteste-te...ai sa vezi ce simplu si usor se poate comunica cu dr....si incet-incet ai sa-ti lamuresti tot ce acum este necunoscuta.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Iti multumesc din suflet pentru ajutorul oferit, sa dea D-zeu sa fie totul bine.Mai am o intrebare am vazut ca ai 2 FIV nereusite.In principiu dc nu se prind sarcinile?Eu sunt sanatoasa, am mai avut o sarcina dintr-o rel anterioara care din cauza unui tratament injectabil pe care l-am facut nestiind de existenta acestei sarcini a trebuit sa o intrerup.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

alexa,pentru putin.
cauzele pot fi multiple...sa nu uitam ca sansele de reusita in Fv sunt de doar 35-40%

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna diminesata unguroicelor

noi ne-am apucat sa ne decoram geamurile cu toate podoabele cumparate de la Budapesta...eu mai mult cu indicatiile...sotzioru' cu munca.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

asa faceti mai mereu ... indicatii peste indicatii ; si noi executam ... de placere si nesiliti de nimeni

Mergi la inceput

O sa incerc sa i-au legatura cu el, sa vedem ce ne spune, in ce limba sa ii scriu mailul?Multumesc inca o data pentru ca imi raspunzi.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

As vrea daca se poate sa imi spuneti ce parere aveti despre domnul doctor Albu de la clinica medlife?Ar fii bine daca as incerca sa fac fiv cu el sau in ungaria sunt mai profesionalisti doctorii?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput