FIV in Ungaria 120

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

tanno, chiar "zen" nu poti sta

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alla76 eu spun ca hiperstimularea(usoara) este un semn bun, ovarele inca functioneaza si produc corp galben, au fost doua fete care au facut o saptamana perfuzii si sunt insarcinate, asa ca relax, mergi si vb. cu medicul si vezi ce spune.
Raportul de seara este ca sunt la Miercurea Sibiului spre casa.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata fetele!

Alla, Sami si Denisa sa fie cu noroc FIV-ul asta!...va asteptam cu beta mare curand! Cele trei muschetare!

Eu am facut noapte alba. M-a durut burta si ma mai doare inca (am bagat no-spa acum) de ma tavalesc pe jos. Se umflase rau, rau aseara, uratii se tot chinuiau sa vina si spre dimineata parca facea cineva curat cu cutitul pe acolo... Sunt sleita...

Va pup si din tot sufletul un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Citat:
citat din mesajul lui patricia

sunt patricia,vorbeam vara trecuta.sa aveti incredere in Dumnezeu ca va va ajuta si pe voi ca pe noi, dandu-ne 2 ingerasi Mario si Patric din FIV3, noiembrie 2009, dr. Bodnar-Debrecen.Acum avem 4 luni jumate.

Ma bucur sa aud de tine. Ti-am pierdut nr. de tel si nu mai stiam nimic de tine. Sa-ti creasca copii mari si sanatosi. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Va multumesc.Alina nu am mai scris nimic ptr. ca am avut o sarcina foooooooooarte grea. Pina la 20 de sapt., cind au miscat am stat aproape tot timpul in spital,vomitam singe ptr. ca nu statea nimic in mine. Imi pare rau ca la tine inca nu s-a intimplat marea minune dar nu renunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna diminesata unguroicelor

noi ne-am apucat sa ne decoram geamurile cu toate podoabele cumparate de la Budapesta...eu mai mult cu indicatiile...sotzioru' cu munca.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

samira,alla,denisa
patricia sa ti traiasca minunile!
corina,alina
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Sami,Alla, Denisa, sa va aduca Mosu in dar un beta MAARE si sa va vad gravidute pe toate trei!
Sami, te simti mai bine? Cum mai este burtica?

Elenus, Wunderkind, imi pare tare rau ca nu ati reusit, dar o sa vina si la voi FIVul norocos!

Pup toate unguroaicele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adria,bine...si ma bucur nespus.
azi m-am trezit cu burta dezumflata aproape de tot.
nici ovarele nu ma mai dor...pot sa spun ca ma simt chiar bine azi.
redevin ...eu.

am si iesit putin dimineata sa-mi fac injectia si am fost cu sotiorul sa facem ceva cumparaturi...nu am stat mult...maxim o ora si nici nu am carat...dar a fost foarte placut.
si mi s-a intamplat o chestie ciudata:am trecut pe langa un gratar cu mititei...si am simtit instantaneu ca lesin daca nu mananc un mic....eu care nu pun gura pe mititei in mod normal ca nu-mi plac.
se uita barbate-miu la mine ca la o amenda

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna fetelor,
Am nevoie de ajutorul vostru, dupa ce sotul meu a facut spermograma si i-a iesit oligospermie cu astenospermie marcata, dl profesor Ancar ne-a spus ca singura sansa de-a avea un bb este FIV+ICS, va dati seama ce soc am avut, eu(24 de ani) si el(32 de ani), socul cel mai mare l-am avut cand mi s-a spus pretul de 15.000 Ron plus un tratament care costa tot cam atat.Din cate am inteles in Ungaria este mai ieftin si rezultatele sunt mult mai bune.Mi-e atat de frica pentru ca ne-a mai spus ca in curand o sa isi piarda si cei 4 mil de pe care ii are acum.Curand nu stiu ce inseamna dar banii nu ii pot strange atat de repede.As avea nevoie de mai multe inf despre doc Zaget si cam cat ar costa cu aprox FIV+ICSI + TRAT.Va multumesc si astept un rasp.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput