FIV in Ungaria 120
Raspunsuri - Pagina 16
borziche spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 borziche,mai au timp sa creasca foliculii tai...si nu te mai alimenta negativ...nu conteaza cati embrioni ai,de care et faci...nu exista o reteta perfecta si universal valabila pentru reusita...DD stie cum e cel mai bine pentru fiecare.ai incredere in sansa ta,indiferent care este aceea. 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
Ai dreptate Samira, sunt cam pesimista si nu ar trebui sa fiu asa
Drept pedeapsa m-am apucat de citit cartea Rhondei Byrne - The Secret. Poate invat si eu cum sa fac sa ma concentrez la ceea ce-mi doresc cu adevarat si sa nu mai atrag gandurile negre asupra mea.
Te pup, ai grija de cei mici din burtica.
elenus26 spune:
Sami la mine a mers super bine cu activia.

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
samira33 spune:
bruni,tannoo
gabi,elenush...multumesc pentru sfaturi!!!
borzihe,bravo,asa imi placi.
Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat...stii doar ca ai nevoie doar de un embrionash campion...decat multe si degeaba mai bine mai putin si de foarte buna calitate.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
elenus26 spune:
Sami pana la urma cei doi lasati la palatul de clestar sunt tot blasto?
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
samira33 spune:
dap [b]elenush[/b...sunt tot blasto.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
alla76 spune:
samira, am reusit si eu sa ma hiperstimulez
mi-e rau de nu mai pot, azi e a treia zi de cand mi-e rau. maine merg sa-mi dea pe vena, ca nu mai pot...
mi-e umflata si burta, e dureros de umflata si de tare si pe lateral si in fata si pana sus...sub coaste. 
denisa, raportul de seara??
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
alla,draga mea colega de suferinta...te inteleg mai bine decat poti sa crezi...sunt foarte deranjante simptomele.
tu ai lichid in abdomen???
mie mi-a aparut hiperstimularea in ziua 3 dupa punctie.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
patricia spune:
sunt patricia,vorbeam vara trecuta.sa aveti incredere in Dumnezeu ca va va ajuta si pe voi ca pe noi, dandu-ne 2 ingerasi Mario si Patric din FIV3, noiembrie 2009, dr. Bodnar-Debrecen.Acum avem 4 luni jumate.
alla76 spune:
samira, la cat de rau ma simt...tot ce e posibil
vedem maine mai multe.
samira, ti-a vorbit PK despre impactul hiperstimularii asupra sanselor de sarcina? ca ma prepelesc pe aici ...
patricia, felicitari pentru feciori
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
alla, eu zic sa stai linistita; prea multe ganduri ai 
pana mergi la dr, nu te mai perpeli ![]()