FIV in Ungaria 120

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,dehhh...asa sunteti voi...mereu aveti ultimu cuvant..."bine iubito,facem cum vrei tu"

alexa,in lb. engleza comunici cu medicul.
alegerea trebuie sa fie doar a ta...noi suntem subiective...fiecare iti va recomanda medicul cu care a reusit.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alexa1986, desi noi avem la activ doua proceduri FIV la Szeged, Kaali - dr. Zadori, ambele esuate, eu iti recomand Ungaria sau orice alta tara

desi, unele fete ma vor "ataca" (m-am obisnuit cu asta ), trebuie sa recunoastem ca in Romania sistemul medical este BOLNAV

pe prima pagina gasesti adresele dr de la Szeged si Budapesta, info despre cazare in ambele orase etc ...

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna Alexa,

Ma bag si eu in seama dar am citit intamplator problema ta/voastra cu spermograma si ma intreb cat o fi de mare hapsaneala la medicii astia de vi s-a propus FIV asa repede?
Mi se pare ca ajungeti prea repede si prea tineri la FIV.
Ati incercat vreun tratament pt problema sotului sau recomandarea a fost direct FIV?
Exista o serie de tratamente naturiste -maca, branca ursului, napraznic, mierea de albine, vitamina E, A si C care ajuta la cantitatea si calitatea spermei. Cafeau ajuta de asemenea la cresterea mobilitatii
Ati facut o singura spermograma sau mai multe? - in mod normal se fac cel putin 2 sau 3 la inteervale de minim 1-2 luni pt ca sperma poate fi influentata la un anumit moment de stres, febra, o infectie(locala sau generala), o substanta chimica, sauna, baie calda, dulciurile, fumatul, abstinenta mai mare de o saptamana etc
Ar tb sa mai refaceti spermograma dupa o perioada de 2-3 luni de viata sanatoasa si eventual tratament adecvat si abia dupa aceea sa ajungeti la FIV daca nu iese mai bine. Pana atunci poate reusiti natural sau sa strangeti si banutii care va trebuie pt FIV
Daca ati facut toate astea + la 2-3 zile scuze ca am intervenit si atunci intradevar sansa voastra e doar FIV cu ICSI
Ai grija e voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

auuuu ce ma mananca limba, dar ma abtin

alexa tu decizi ce i mai bine pt tine

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

si eu as recomanda tot o clinica din strainatate...orice tara.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Sami subscriu si eu daca au nevoie de FIV in strainatate (din pacate pt noi) e mult mai civilzat si mai bine

Mergi la inceput

mirela...stim foarte bine ca tu il recomanzi pe Albu pentru Fiv...asa cum spuneam,fiecare femeie il va recomanda pe medicul cu care a reusit...si e firesc sa fie asa...dar hai sa nu uitam ca si tu primele 2 incercari le-ai facut pe meleaguri straine...probabil tot pe considerentul ca in Ro sistemul medical este bolnav.

si spune ,femeie, odata ce ai de spus,cui ai de spus...ca nu-i bine sa stai asa cu mancarimi la limba,parol.
ce Doamne-iarta-ma,nu mai avem curajul sa ne sustinem propriile pareri???!!!

3 SARCINI EXTRAUTERINE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami, as fi plecat si a III-a data la unguri, chiar la buda, dar mi a fost urat de drum si m am gandit si la bani, ca deja se cam subtiase sacul (eu ciuciu servici din iarna trecuta)
si l am ales pe nenea Albu ca am vazut ca percuteaza la tot ce am vrut eu, adik
- am vrut 4 embrioni la transfer, 4 mi a pus
- am vrut prg injectabil, n a comentat
- l am sunat si mesegiuit la orice ora din zi si noapte, n a comentat, a raspuns de fiecare data
- mi a facut o gramada de eco si am platit doar consult

si nu i am dat nici 1 leu in plus

pe cand la szeged a trebuit sa ma rog cu cerul si pamantul sa mi puna 3 prima data, ca a doua data n am mai avut de unde 3, abia 2 si aia ametiti
prg injectabil c o fi c o patii
de eco nu pot comenta ca nu se ocupa de gravide
iar spagute se mai practica, si n am inceput eu cu ele
dupa mine n as dat nici 5 bani in plus, poate in minus

ref la mancariciul de pe limba......il pastrez pt mine

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

alexa, nu dispera...parerea mea e sa nu mergi in Romania la nici un medic pt k asa cum ziceau fetele...sistemul medical in Ro e varza. Eu de pot sa te ajut cu datele de la clinica din debrecen unde merg eu.Poti intra pe site www.kaali.hu...ai acolo numere de telefon de la toate clinicile din Ungaria. Dai tf, te programezi, o sa faci analize si tu si sotul din nou si o sa va spuna ce aveti de facut. La Debrecen fiv si icsi costa in jur de 550.000 de forinti si mai e medicatia care se ridica pana la 120-150.000 de forinti.....nu stiu exact...asta depinde de ce dozaj, de tipul medicamentului. Dar, ma repet, nu dispera pt k in Ungaria aproape orice se rezolva pana la urma.Medicii si asistentele sunt f draguti si te respecta, nu ca la noi. Vei vedea k va fi bine.Pt orice informatie poti linistita sa apelezi la mine, cu cea mai mare placere te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Ma bag si eu...
Alexa pe langa faptul ca in strainatate sistemul medical este de o alta calitate, pretul unui FIV in Ungaria este chiar mai mic decat in multe din clinicile din Romania. Ma rog, se mai adauga transportul si cazarea, dar si aici este un avantaj: puteti sa o luati ca pe o mica vacanta. Pe toata perioada monitorizarii o sa te plimbi printr-un oras frumos, o sa te relaxezi, nu sa stai stresata...servici, repede eco, intoarce-te la servici...etc...etc...
Bafta multa si nu intra in panica pentru ca exista solutii si pentru voi

Sami ai PM

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput