Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina Nana, Leditia are cont de Paypal, uite aici. Stiam sigur ca are ca eu i-am mai trimis o data prin Paypal. Theodora mami de Stelios09.06.2010 BEBE STELIOS DE'ALE GURII |
Super
povestea stelutei de mareNana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
cris_09 spune:
Neata si de la noi!]
Theo,delicioasa cafeaua,intravenos nu ai?
Sunt rupta de somn
ieri am fost la vaccin,miezosul cuminte,decat a lasat buzita,i-am dat suzeta si gata.
Daca tot am scapat de grijile cu el,am zis sa numim noimebrie "luna de rezolvat probleme mediacale",asa ca am mers si la RMN de dimineata.
Cica e "prolaps discal lateral L4-L5" si s-ar rezolva cu exercitii medicale.Chiar ce imi trebuia mie acuma
Despre ajutorul umanitar pentru Davidut,multumim pentru solidaritate
Sunt pe fuga,pupicei de la noi

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
taty_ana spune:
buna si de la noi,
eu sunt pentru depunerea in contul nanei sa-i facem un cadou frumos din partea floricelelor de liliac,mi se pare mai frumos si sugestiv
...si a mea doarme in sac dar dupa ce se trezeste se intoarce cu totul si se taraie ca o rama prin patut

theo si eu sunt fff surprinsa ca emma a inceput sa se trezeasca la 6dim ca sa manance,ea care dormea 12 ore dusa si prima masa era pe la 9 dim insa imi convine mai mult asa ca respecta un program plus ca are mai multe mese pe zi,sper sa o tina
n_a_n_a spune:
Ma declar oficial... praf
!
Am carat pe-afara timp de-un ceas peste opt kile de copil (in brate), am facut si cumparaturi => carat in brate copil plus sacosa de cumparaturi
. Si copilul tot nu-i obosit sa doarma
! Cumparaturile le-am facut de ciuda
, dupa ca am plimbat suav copilul sa adoarma prin tot cartierul!
Is disperata... de-adevaratelea! Respinge carucior, sling, marsupiu...
povestea stelutei de mare
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu ![]()
moni_or spune:
Salutare! Nu stiu cate ma mai tineti minte, ca n-am mai scris tare de mult, noroc cu contul de pe FB ca mi-am mai facut curaj.
Cum spuneam si acolo, n-am prea avut timp sa tin pasul cu voi si mi-era un pic nu stiu cum sa scriu cand nu apucam sa citesc tot. In ultimul timp v-am mai citit, ca se scrie mai putin, pe masura ce cresc floricelele suntem mai ocupate![]()
CRIS, ma bucur din suflet ca e bine Sebi!
NANA, super initiativa, si eu voi dona ceva pentru Davidut in cadrul donatia colective de la floricele. Eu am donat la bazar hanuite pt. Davidutul Leditiei, e crunt sa fii atat de neajutorat in fata unei boli a copilului tau.
DIENUTZA, MARIBELL, chestia cu sacul de dormit sa stiti ca nu e obligatoriu sa-l linisteasca, eu am una bucata bebe care cu tot cu sac se intoarce pe burta si se hatzana in 4 labe noaptea![]()
NANA, mie tu imi pari o mama extraordinara, din tot ce am citit, ai atata rabdare si te solicita atat de mult puiuta ta dar esti mereu senina si iubitoare, jos palaria.
Despre Alex al meu, e un dulce grasunel (ieri avea 8.510 kg), l-am alaptat exclusiv pana la 6 luni, la o zi dupa ce a facut 6 luni am inceput diversificarea, cu piureuri, ca eu nu le prea am cu zeama lunga, si merge super, papa de numai pana acum, imi creste sufletul cand il vas
V-am mai citit cu autodiversificarea si suna fain insa nu e pentru noi, eu sunt prea fricoasa ca nu cumva sa se inece, asa ca ii dau cu lingurita si pana acum a mers foarte bine.
A avut vreo 2 luni tare agitate, a fost horror, vesnic nemultumit, nu era bine nimic, dormea prost, manca prost (desi a pus bine in greutate), facea scaune dese si diareice mai mereu, nu mai stiam ce sa ma fac cu el, pana am descoperit cauza:i-a iesit bacilul Proteus in coprocultura. Si noi am trecut pe homeopate la greu, si Proteusul in loc sa-l tratez cu antibiotic il tratez homeopat si deja se vede diferenta, plus ca de cand am inceput diversificarea i s-au intarit si rarit scaunele, deci suntem pe drumul cel bun, sper eu.
Alex e vesnic pe burta, nu ii prea place nici in brate (culmea, ca baiatul meu cel mare parca era lipit de bratele mele, si acum mai e), e extrem de curios, vrea sa descopere tot, baga tot in gurita, deja se ridica in 4 labe si se tot hatzana fata-spate, dinti inca nu avem si nici nu se intrezaresc desi baleste la greu de vreo 2 luni.
Mie imi creste inima cand ii vad pe fratiori cum interactioneaza (cel mare e cu 1 an si 10 luni mai mare): Luca il acopera cu jucarii, ii face tot felul de mutre si scoate niste sunete de Alex se prapadeste de ras, deja a ajuns si Alex sa-l provoace uneori, ca se uita numai la el si incepe sa rada si Luca bineinteles ca se umfla in pene, ca ii ghidil si eu orgoliul si ii tot spun: Vezi ce se bucura Alex ca are un fratior ca tine, care-l distreaza atata? Zilele trecute Luca ii trimitea o masinuta lui Alex si Alex o tot prindea si cum o impingea cum n-o impingea mergea masinuta inapoi spre Luca si se jucau asa impreuna. Evident ca avem si certuri, aproape zilnice, ca mai are Luca accese de agresivitate cand ii trage cate una lui Alex si apoi rade, sau nu-l lasa sa manance sau sa doarma ca face galagie, dar in mare sunt tare multumita de interactiunea lor, chiar daca e extrem extrem de greu cu diferenta asa mica intre ei.
Hai ca v-am facut capul calendar, nu stiu pe cine interesa atatea vesti de la cineva care scrie din an in paste, dar o sa ma straduiesc sa tin ritmul cu voi :)
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Vivela spune:
fetelor, la voi au intrat luna asta banutii de alocatie? (alocatie, deci aia de 200 de lei, nu indemnizatia de 73% sau cat vine acum...). eu am conturi diferite pt alocatie/indemnizatie si nu am primit nimic. am luat si un extras de cont pe 10 nov parca si din ce am vazut acolo, lunile trecute au intrat in jur de 15 ale lunii...
am primit numai banii de indemnizatie pe 2 luni (oau, ce de bani ![]()
), n-am apucat sa vad decat ca au intrat cu titlul asta - "indemnizatie copil", dupa mintea mea e exclus sa se fi cumulat in suma si alocatia si indemnizatia...(difera si semnificatia platii si difera si bancile, pt alocatie am la bcr, pt indemnizatie la brd).
daca voua v-au intrat, inseamna ca e o pb la mine si trebuie sa ma duc sa vad ce s-a intamplat. eu sper sa fie doar o intarziere, ca n-am chef sa stau acum sa alerg pe drumuri.
Traiesc in Orasul Alandala
arturicii spune:
Monica, bun revenit!
Of, va mutati vad cu topicul pe FB?
Eu in directia aceea nu am drum. Mai raman sa mai ud din cand in cand floricelele de liliac pe aici.
Cris, hai ca imediat e gata luna noiembrie si sper si problemele voastre. Sa faceti o lista de cadouri ptr Mos ca sigur o sa vina.
Nana, voi ceva dintisori produceti de e atata agitatie la micuta?
Sabina mai nou mananca de 2-3 ori pe noapte + trezirile baietilor de 2 ori fiecare = somn ca-n gara ptr mine.
Hai sa aveti o zi faina
Ioana & Arturicii'S
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Monica, bun revenit! Of, va mutati vad cu topicul pe FB? Eu in directia aceea nu am drum. Mai raman sa mai ud din cand in cand floricelele de liliac pe aici. Cris, hai ca imediat e gata luna noiembrie si sper si problemele voastre. Sa faceti o lista de cadouri ptr Mos ca sigur o sa vina. Nana, voi ceva dintisori produceti de e atata agitatie la micuta? Sabina mai nou mananca de 2-3 ori pe noapte + trezirile baietilor de 2 ori fiecare = somn ca-n gara ptr mine. Hai sa aveti o zi faina Ioana & Arturicii'S |
eu nu cred ca se muta topicul acolo. e mai greu de purtat o discutie asa, la vedere cu toti prietenii
Traiesc in Orasul Alandala
anouk3 spune:
La propunerea Theodorei, imi bag si eu nasul pe aici. Primiti oaspeti noi? 
Sunt mandra posesoare de bebe Nicolas si locuim in Grecia pe o insula mirobolanta. Despre Mr. N ce sa va zic? La ultima masuratoare de alaltaieri (la care a urlat de zici ca il taia cineva cu ferastraul) avea 9,5 kg si 70 cm. Tzatza ne e buna prietena si doar asa adormim.
Am inceput sa papam diversificat cam de o luna si pana acum am eliminat de pe lista cu alimente cartoful. Dupa doua zile de scuipat pireul de cartofi in ochii mei, m-am lasat pagubasa. In rest nu prea am probleme la capitolul asta.
Cam atat pentru inceput. A, si de 2-3 zile maraie INTR-UNA. Si nu doarme ziua. Si se trezeste pe la 4-5 dimineata si nu mai doarme vreo ora. Si ma face cu nervii. In rest, e cuminte.

Va pup si o dupa amiaza frumoasa sa aveti.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Virgi17 spune:
Pai da, pentru pozici e FB.Eu asa am dedus. Hai mai Artu, ca nu-i baubau FB-ul
Uite, poti sa incerci sa iti faci un cont cu ce nume vrei tu, sa te uiti sa vezi cum e, si daca nu iti place, ti-l stergi.Sau...uiti ca mai exista.
Departe de mine gandul de a te corupe insa poti incerca sa vezi cum e si ce se intampla pe acolo dupa ce iti faci cativa prieteni.Eu aflu despre multe evenimente, lansari de carte, targuri, expozitii, retete de bebelusi, locuri minunate de calatorie, filme. etc...e doar o parere...tu faci cum iti spune corazonul
.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 

Stelios