Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Bine ai venit Anouk!!!

Asteptam cat mai multe povesti cu bebe Nick, dar si poze cu mirobolanta insula

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ARTU, multumesc! De 2 ori se trezesc baietii tai si acum??? Dar parca erau mari, 7-8 ani, din cate tin minte, nu??? Ce mai vor? Adica n-am si eu sperante sa mai dorm vreodata o noapte intreaga?

ANOUK, bun venit!

VIVELA, mie mi-au intrat toti banutii pe data de 16.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

in sfarsit mi-a dormit puiuta o ora jumate

Cris, asa de repede te-au programat la RMN? Ca la noi se mai fac programari abia dupa 1 decembrie, mie o sa imi expire pana atunci biletul de trimitere si iar va trebui sa umblu la medicul de familie, pe urma la neurolog... Cate segmente de coloana ai facut? Cat te-a costat? Bime ca se poate "repara" coloana ta cu gimnastica !

Tatiana, si Adelina isi "reorganizeaza" patutul cand se trezeste . Se invarte, se suceste, se rostogoleste, se taraste; nu mai stii care-i paturica, care-i cearceaful

Moni , bine-ai revenit! Doamne, cand va citesc povestind atat de frumos despre fratiori, abia astept sa traiesc si eu asa ceva !

Vivela, si eu am dat conturi diferite pentru indemnizatie si alocatie si m-am trezit ca se face un singur virament, suma cumulata cu explicatia de "alocatie" . Pana mi-a venit si indemnizatia, alocatia am primit-o normal... Fa un calcul comparativ cu decizia, poate patesti si tu la fel...

Ioana, da' chiar asa, ce proiecte derulezi si noi nu stim ? Ce-i face urechea Sabinei? La noi agitatia e de la durerile de burtica... cauzate de tratamentul cu fier . Dar la hemoglobina 9 nu ma incumet sa intrerupem... Poate ne vor rasari si dintisori, dar pe gingiute nu se vede absolut nimic, am verificat toata gurita.

Apropo de dintisori: felicitari Rocsy si Dienutza! Parca voi aveti ultimii iepurasi, nu ?

Anouk, bine ai venit ! Vad ca numai voinicei aveti voi in Grecia !

povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Si io-s din aia "inapoiata", fara cont de Facebook . Raman cu Ioana si Rocsy pe-aici, sa udam floricelele...

Mergi la inceput

Ah, am uitat: am pus info legate de cont pe prima pagina - cu paypal-ul mai astept pana confirm cardul si fac o proba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Monica, bine ai revenit! Eu te-am mai strigat la catalog mai demult, mai intra sa ne mai povestesti de baietii tai, ca tare frumos e la voi acolo!

Anouk, bine ai venit, draga mea! Uf, hai, ca poate-i trece maraiala lui Nick, acu' ca l-ai dat in vileag si aici la floricelele de liliac.

Virgi, ha, ha, Anouk e ofticata rau ca sta in mirobolanta insula Skiathos. O sa va zica ea mai multe. Insula e frumoasa rau, dar doara vara ptr vacanta, in general e cumplit sa locuiesti pe insule, ca nu-s de nici unele p'acolo.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Anouk, bun venit!

Monica, da, au aproape 7 ani. Insa mai beau apa, mai merg la toaleta, mai stranuta, etc. Iar eu cum la prima miscare de copil sunt in picioare ca asa m-am format...

Nana, Carla, ce sa fac si eu, crosetez vise

Nana, urechea e ok insa continuam cu antibioticul pana la 10 zile apoi la control la o luna

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Vivela mie mi-au intrat banii pe 16. si neasteptat a venit si indemnizatia pe care o asteptam in decembrie. poate reusesti sa muti toti banii pe un card sa nu le "zapacesti" pe d-nele de la protectie sociala.
Ioana las ca nici eu nu stiu cei cu FB. abia am reusit sa adaug 4 poze .
Anouk bine ai venit. puiutul tau e nascut in aceeasi zi cu Mirunica mea.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Intrebare:

sfecla se prepara la abur???
o tin la aburit de 20 min si nimic nimic e tare ca piatra!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Fetelor, am o neliniste. Cand se bucura, Adelina mea isi misca capsorul de parca ar zice nu, mai ales daca e si obosita. Asta de vre-o saptamana incoace. E clar un gest automat, un tic, si nu o miscare constienta... In rest e ok, nu are si alte modificari de comportament, in afara de maraiala din cauza burticii. Ce ziceti? Puii vostrii fac asa ceva?

Mergi la inceput