Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
n_a_n_a spune:
Vivela, please, please iarta-ma! Tu vorbesti de viramente si eu te iau cu depuneri de numerar! Scuze, dar am citit in super viteza! Nu stiu care e nivelul de cunostinte bancare al fiecareia, si io incerc sa fiu explicita... taman pentru cine nu are nevoie
povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
Vivela spune:
intreb si eu: oare nu e mai ok sa-i transferam banutii direct in contul indicat la subiectul de la umanitare? asta ca sa nu mai imbogatim aiurea bancile cu atatea comisioane. macar sa se ia un singur comision si atat, la depunerea in contul lor.
ca banuiesc ca nevoie au de banuti mereu, nu doar in decembrie. si zau ca pe mine nu ma incalzeste cu nimic sa-mi vad numele undeva, nici pe forum sau in alta parte...
zic si eu...
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
are cineva idee cum alimentezi un cont (cel dat de Leditia) cu cardul? ca eu mi-am dat seama ca n-am buletin azi, l-am dat sotului sa-mi ridice o recomandata si degeaba ma duc la banca. si oricum mi-ar fi mai usor sa folosesc cardul.
Jocurban spune:
Mie mi-a placut ideea de a aduna o suma mai mare, la comun, apoi de a-i vira o singura data, de ziua baietelului, impreuna cu un mesaj comun, cu gandurile noarte de bine... ar fi fost o bucurie si o surpriza mai mare, pentru parinti...
As prefera sa-i virez Nanei banii, pe considerentul acesta.
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
n_a_n_a spune:
In sfarsit a adormit maraiciul lui mama !
Cum credeti voi, fetelor . Noi ne-am gandit sa adunam o suma mai mare, impreuna, si sa-i facem un cadou mai "consistent" de ziua lui David, inainte de sarbatori; ne-am socotit ca bucuria ar mai mare asa, si mobilizarea noastra mai buna - s-ar pune accent pe efortul comun... Dar orice banut, oricand, este binevenit . Comisionul de transfer il voi suporta eu, e nesemnificativ, oricum. La Transi nu exista comison de depunere, de-aia am ales acest cont. Si oricum, suma finala ar fi fost transferata fara pomelnicul de nume aferent, cu explicatia simpla: din partea mamicilor de floricele de liliac. Extrasele pe care am zis ca le voi trimite pe mail-ul comun sunt exclusiv pentru transparenta...
Vivela, nu poti face transfer doar cu cardul, eventual, daca ai conventie cu banca in acest sens, sau prin internet banking... Si nu stiu ca Leditia sa aiba cont de paypal...
Va mai ganditi si-mi spuneti si mie ce sa fac, ok ?
Edit: e super ideea Carlei, am putea posta un mesaj frumos si la topicul lor de la umanitare, de ziua lui david, folosind userul comun.
n_a_n_a spune:
De necrezut ! Copila mea a zis ca zece minute de somn ii sunt suficiente ! Mie nu !
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a De necrezut ! Copila mea a zis ca zece minute de somn ii sunt suficiente ! Mie nu ! povestea stelutei de mare Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu |
Welcome! Eu sunt de-a casei...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
Vivela spune:
e ok si cum ziceti voi...
parca am vazut si o filiala a bancii transilvania pe langa mine, o sa merg maine cu ci-ul in mana si cu banutii sa depun numerar.
am cumparat si cate ceva de la bazar - umanitare pt david - nu aveam asa nevoie, dar...
theophillina spune:
'Neata!
Uitati aci' o coffee, ca m-a trezit fi-miu la 5 sa manance si apoi s-a culcat la loc, insa nu s-a mai trezit asa devreme de cand avea 2 luni.
www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/flori%20gradina.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!
Natalia Emilia si Sofia Maria de Jocurban
Rosca, felicitari pentru dintisori.
Gabitza, bine ai revenit!
Bilica, Mary, parola de la contul comun yahoo este prima parola de la odisee (Bilica tu o stii, Mary nu e aia de la webshots), si eu ieri am patit la logare urmatorul fapt, dupa user si parola, derulati pagina in jos si o sa vedeti ca tre' sa scrieti un cod (stiti voi alea pentru siguranta cu cifre si numere). Pana m-am prins, m-am enervat si eu, insa cand pui user si parola si-ti da eraore, nu se vede de ce, caci codul asta e mai in josul paginii si tre' derulata pagina. Hai ca am facut un carnat, nu stiu cat s-a inteles din el.
Nana, Leditia are cont de Paypal, uite aici. Stiam sigur ca are ca eu i-am mai trimis o data prin Paypal. Cu modalitatea de donare, merg si eu cu ceea ce va decide majoritatea, insa oricare ar fi ea, important e gestul si faptul ca am reusit sa ne mobilizam si sa ajutam si noi cu ce putem.
Laura, imi pare rau de faza cu telefonul. Si aici s-a umplut de colorati din Ro si Bg si fura tot. Cand ma vad in Salonic la semafor cu masina cu nr romanesti, vin sa-mi ceara bani (fara sa mai imi spele si parbrizul) si ma intreaba cum mai e vremea, cum mai sunt lucrurile prin tara, ca ei sunt plecati demult cica.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII