Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or DIENUTZA, eu inca nu-i dau carne dar cand ii voi da probabil din Real sau Carrefour va fi data. Eu sunt mai relaxata cu astea, mai ales acum la al 2-lea, adica na, evident respect regulile de igiena si fierbere dar daca e sa se imbolnaveasca poate de oriunde, oricum si la cel mare tot carne de asta ii dau, ca n-am alte variante. Dar daca gasesti vreun producator mai mic, poate e mai bine. MARY, e superb calendarul, si protagonistul bineinteles! ![]() De stat in fundulet nici al meu nu sta singur ca nu prezinta interes, el toata ziua e pe burta si in 4 labe. De mancat mananca in scaunul de masa dar mai inclinat pe spate. SABINA, felicitari micutei de sfanta Ecaterina! Si felicitari pt. primul pupic! Cum faceti branzica cu lamaie? Adica cat lapte si cata zeama? Adaugati zeama in timp ce fierbe laptele? Eu la Luca faceam cu Ca lactic dar intr0adevar nu iese prea gustoasa, as vrea sa incerc cu lamaie. Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)Doamne, ai grija de minunile mele! |
moni se incearca evitarea puilor din comert datorita hormonilor de crestere
vorbeam cu o mamica in parc, medic, ingrijorata ca la 1 an i-a crescut fetitei un pic sanii...datorita hormonilor(urma sa faca ceva analiza)
nu stiu daca am mai spus pe aici...dar la 5 ani multe fetite deja au par pubian(cum nu speram noi inainte de 14 ani :p) si menstruatie

mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian 10.05.2010bebe
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Fetelor, am o neliniste. Cand se bucura, Adelina mea isi misca capsorul de parca ar zice nu, mai ales daca e si obosita. Asta de vre-o saptamana incoace. E clar un gest automat, un tic, si nu o miscare constienta... In rest e ok, nu are si alte modificari de comportament, in afara de maraiala din cauza burticii. Ce ziceti? Puii vostrii fac asa ceva? povestea stelutei de mareNana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu |
Eu zic ca o sa ii treaca ! Sofia avusese o saptamana cand isi sugea buza de jos intr-o veselie si eu obsedata de o buna dezvoltare a aparatului dento-maxilar turbam ... dar a depasit faza ... ce fericire. Cred ca la varsta lor e prea devreme sa vorbim de ticuri, ei mai degraba exploareaza gesturi si mimica !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo bunaaaa venim sI nOi noi si ne laudam k ieri Karina a zis fff clar MAMAAA!!! ![]() ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
felicitari

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Dienutza spune:
Moni_or eu am facut ieri prima mea branzica de casa si am facut-o cu iaurt si putina lamaie. Am pus la fiert lapte (cam 250 - 300 ml) cu 2-3 linguri de iaurt. Apoi cand a inceput sa fiarba am pus si cam 6-7 picaturi de lamaie. A iesit buna, dar nu am termen de comparatie, intrucat nu am facut niciodata branza cu ca lactic. O sa incerc si aceasta varianta. La Eva nu a avut insa mare succes branzica de casa (poate si din cauza dintisorilor). Mai incercam si astazi ca parca e mai bine dispusa. Mi se pare mie ca si al doilea dintisor a spart gingia si poate a mai eliberat tensiunea. Mititeii!!! Prin cate trec si ei!
Eu am gasit carne de la cineva care are gaini crescute in curte, adica nu este producator in sensul propriu al cuvantului.
Laura ai dreptate, la targuri nu sunt neaparat preturi mai bune, dar sunt mai multe magazine la un loc si vezi o oferta mai larga. Mie imi este greu sa merg prin tot orasul la multe magazine, asa ca de obicei ma duc in 2 - 3 locuri si iau de acolo. La targ poate am si eu ocazia sa mai vad altceva. Eu as incerca sa ma duc maine, sa o las pe Eva la mama, care oricum sta pe la tineretului si vrea sa isi vada nepoata.
Biajitaru ai dreptate ca tot ce e cu bio e scump si nu se stie de ce calitate e. Dar alta varianta nu prea am, din pacate. Si, din cate stiu eu, pentru ca un producator sa primeasca aprobare pentru a folosi eticheta bio tr. sa indeplineasca o multime de conditii - sa nu foloseasca ingraseminte chimice pe terenurile respective mai multi ani etc. Din acest motiv sunt si mai scumpe.
Theo La multi ani pt bebe frumos!!
Discordia La multi ani!
Gabitza ce este DM?
Onana spune:
Salutare tuturor!
Scrisesem ieri un mesaj lung si s-a blocat netu chiar cand l-am trimis. Nu mai gasesc timp s-o iau de la capat cu scrisu.
Pe scurt:
Eka!
Stelios!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Anouk, bine ai venit!
Monica, bine ai revenit! Povestesti tare frumos de flacaii tai, parca ai vorbi de ai mei cum interactioneaza
Sa ramai aproape
Vivela, nu stiu cand se vede "vindecarea" la Matei, azi a luat ultima doza, pe 3 decembrie mergem la control, sa vedem atunci ce ne mai spune d-na dr. Iti povestesc si sa-mi zici si mie ce-ati facut, daca ajungeti pe la homeopat.
Ale, felicitari Karinei pt mama!
Tudor doar vocalize, si sunete din gat, mai tuguie buzele, mai misca limba, dar nu iese nimic care sa semene cu vorbitul![]()
Insa a inceput si el sa se intoarca, si de pe burta si de pe spate, iar in fund sta tot mai bine, mai cade, dar na, la cele 11.3 kg ale sale, e scuzabil![]()
Dienutza
(multumim si de felicitari, ma tot tin sa-ti zic si uit) eu merg la Baby expo. Preturile sunt mari, intr-adevar, nu ma astept la reduceri, mai e cate-o oferta, dar rar, imbulzeala la greu, insa eu am mai multe de luat pt baieti si acolo gasesc tot ce vreau. Eu una chiar incerc sa ma abtin de la shopping (ca na, nu ne dau banii afara din casa), si de cele mai multe ori imi iese, dar am o mare slabiciune cand e vorba de copii: jucariile. Pentru Matei, mai ales, lui Tudor nu-i trebuie ff multe la varsta asta. Dar pt copii de 3 ani sunt atatea, si educative si distractive, si carticele, jocuri, puzzle, lego, masini, plastilina, etc si daca la haine nu pun asa mare pret, cu jucariile nu pot sa nu-i iau tot ce-si doreste.
Artu, deci sa murim de curiozitate cu proiectul tau secret..![]()
Sabina, drum bun si distractie super la munte!
Deci fug la baby expo, sa aveti o zi frumoasa!
Onana spune:
Uitasem:
Mary, e absolut superb calendarul! Nu mai zic de protagonist!
Vreauuuuu si eeeeuuuuu..
Alina, succes tie si lui Sisi la concursul de dans
!
aly_ spune:
| citat din mesajul lui Gabitza1977 Madamar, ce dragut e calendarul!!!! Vreau si eu!!! Aly, va tin pumnii sa nu aveti nicio reactie la vaccin. ![]() Gabitza mami de Denis Stefan (07.11.2008) si Alexandru Gabriel (28.05.2010) |
Am trecut noaptea cu bine,fara febra dar cu treziri dese si tataleala din plin.

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
anouk3 spune:
Buna dimineata si de la noi (cam tarzior)
Inca o data: va multumesc, fetitele, de primire!
La multi ani!
bebe Stelios, si sa-i faci fericiti pe mami si pe tati!
Madamar, superb calendarul! Mi-ai dat o idee de cadou, dar cred ca ma cocoseaza astia cu tiparitul pe insula asta pustie. Am facut o data un afis A3 (conceptia mea) si doar tiparitul si hartia m-au costat 25 de euro!
Gabitza, ce e un baby feeder? Scuzati ignoranta..![]()
Sabina, la multi ani micutei de Sf. Ecaterina! Ce bine ca papa fetitele. Cred ca este e stresul cel mai mare al unui parinte.
Virgi, nu te plange ca nu vorbeste bebita. Si cand o incepe cu 'de ce? de ce? de ceeeeee?' atunci sa te tii.
Ada, m-am gandit si la paharel cu pai, dar cred ca Nicolas la 6 luni e prea mic. Nu cred ca intelege. Mai rau si l-ar baga in ochi sau in nas.
Fetele, incercati sa evitati puii din comert. Baga in ei TONE de hormoni ca sa-i creasca repede. Noi crestem gainusele noastre si in 2 luni cand ale lor sunt uriase, ale noastre inca mai piuie ca puiutii si-s inca sfrijite. Si chiar sunt hranite bine. Acu' daca n-ai posibilitate, dai si d-asta la copil, dar mai amanati.
Deci nu suntem singurul bebe care nu vrea sa stea in fund. M-am mai linistit. A! Si ca sa-mi dea peste nas ca vi l-am parat voua.. azi s-a rasucit de 2 ori de pe spate pe burta! 
Cred ca m-am prins de ce e asa zbuciumat zilele astea (pe langa gingiile pe care si le freaca cu sfintenie): si-a marit perioada de veghe. Inainte (adica pana duminica) dormea cam la 2 ore. Acum trebuie sa treaca 3 ore pana sa-l pun la somn. Si ne-a fost bine azi. Iuhuuuuu! Eu il tot chinuiam sa adoarma dupa programul vechi, iar el nu si nu.
Gata, s-a trezit printul mostenitor! Imi cer scuze daca n-am felicitat toti sarbatoritii, dar imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu numele.
Pupici!
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
aly_ spune:
LAURAReferitor la gaurelele pt cercei,da ma apuca mila.Eu si la vaccine sufar mai mult decat ea, nu imi place deloc cand o inteapa si plange,saracuta. Tocmai de aceea pt urechiuse am primit de la dr o crema cu care o ung cu o ora inainte sa i le faca si cica nu mai doare.Acum om trai si om vedea daca e asa.
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Laura__ spune:
Aaaa...beton asa. O fi crema cu anestezic, ca astea se absorb mai greu si-si fac efectul destul de tarziu..si ti-a zis sa-i dai cu 1h inainte !!! Asa mai da.
Si pe mine, la A. m-au stresat toate.
Nu mai spun ce m-a daramat botezul
..cand mi-a bagat-o in apa si am vazut-o in ce hal oracaie am zis ca toata viata il voi ura pe popa.
La copilul nr 2 nu ma mai streseaza nimic ![]()

Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
povestea stelutei de mare
de
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
Denis Stefan (07.11.2008) si