Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura__ spune:
Asa e cu puii astia..sunt umflati ei cu hormoni si produc dereglari hormonale, de-aia e mai bine de cumparat gaini.
Ai naibii pui...io mananc la greu si tzatzele mele-s tot la fel 

n_a_n_a spune:
Fetelor
, va multumesc mult de raspunsurile referitoare la "ticul" Adelinei! M-am linistit in privinta asta.
Stelios
Steliana
Ecaterina
Azi sunt franta si prost dispusa... Pe langa copil atomic (it's an understatement
), m-a pus mama naibii sa-l ascult pe ministrul muncii aseara, iar in alea doua-trei ore de somn pe care le-am prins azi noapte, i-am visat non stop mutra si speech-ul de doi lei, in care ne comparam cu tarile europene numai in aspectele care le convin lor si care sunt in defavoarea noastra
. De data asta nu mai deschid tv-ul pana dupa sarbatori!
povestea stelutei de mare
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu ![]()
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Asa e cu puii astia..sunt umflati ei cu hormoni si produc dereglari hormonale, de-aia e mai bine de cumparat gaini. Ai naibii pui...io mananc la greu si tzatzele mele-s tot la fel ![]() ![]() ![]() ************************* Blogul meu culinar Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
Multam ca m-ai facut sa zambesc
! Io nu prea mananc pui (sunt fan vita), dar daca nici nu cresc tzatzele de la ei, cred ca renunt definitiv
povestea stelutei de mareNana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
cris_09 spune:
Nu mai zice nana ca adineauri discutau pe realitatea si m-au luat toate alea.Cica este important ca mamele sa se intoarca la munca mai devreme de 2 ani.De parca s-ar duce lipsa de forte de munca si noi nu stiam
Nu am inteles dar ziceau ca "ne i-a ochii" cu 100 lei in plus dar scurteaza pedioada de concediu maternal
Of,of,mai mai.Ne enervam si degeaba,ca tot ce vor ei fac
Si al meu miezos e argintul viu,a descoperit si cum se aprinde becul,m-am si speriat am zis k suntem bantuiti.
Am pus poze aici
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
moni_or spune:
Acum m-ati facut si pe mine sa ma tot ingrijorez cu puii... Dar pe de alta parte cata carne poti lua de la cineva care-si creste gainile in curte ? ca alea de obicei se cresc pt. oua, nu? nu se taie una - doua, sa tai tot la 3-4 zile cate o gaina... Voi de unde ii procurati asa des incat sa puteti da aproape zilnic la copii?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
arturicii spune:
Neata, haideti mai, nu ati mai lasat nici un strop de cafea ptr mineeeee???
okok, imi prepar singura
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!

Voi ati auzit de Kombucha?
Ioana & Arturicii'S
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Eu zic ca o sa ii treaca ! Sofia avusese o saptamana cand isi sugea buza de jos intr-o veselie si eu obsedata de o buna dezvoltare a aparatului dento-maxilar turbam ... dar a depasit faza ... ce fericire. Cred ca la varsta lor e prea devreme sa vorbim de ticuri, ei mai degraba exploareaza gesturi si mimica ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |

ce dezvoltare?cum?de ce?cand?

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
theophillina spune:
Intre un fursec si un spalat de vase, mai zic si eu ce-mi amintesc.![]()
Bia, Laura, Cris, Sabina, Alina, Gabitza, Diana, Sorana, Anouk, Nana, Artu www.wondercliparts.com/kiss/kiss_graphics_02.gif" target="_blank">multumim frumos de urari.
Sabina, La multi ani pentru Eka si felicitari micutelor papacioase.
Aly, bine ca ati trecut cu bine peste vaccin.
Mary, e frumos rau calendarul si de Mateo ce sa mai vb. Noi il avem in plan (calendarul) dinainte de a-l face pe bebe, o sa ni-l faca tati, insa tre' sa aleg eu pozele si uite ca inca nu le-am ales.![]()
Ada, tu parca intrebai si de Libero. Eu pana acum vreo 2 sapt am folosit numai Pampers si n-am avut probleme, insa am primit niste cupoane de la Libero si am zis sa incerc. Am intrebat si fetele aici si mi-au zis numai de bine. Acum folosim Libero de 2 sapt si sunt ok. Deosebirile la noi fata de Pampers sunt: Libero mi se par mai subtiri decat Pampers, sunt mai bumbacoase decat Pampers, insa mi se pare ca pastreaza un pic de umezeala la popou fata de Pampers, care oricat de plin ar fi tot uscat e. Insa sunt ok, n-am avut probleme cu ele: iritatii, roseata, etc.
Artu, asta stiu ca e o ciuperca in ceai sau asa ceva. Parca Mary intreba de asta mai demult, atunci cand a intrebat si de Kefir. Uite citii www.kombu.de/romania1.htm" target="_blank">aici, ca ii mai zice si "ceaiul divin".
Ale, felicitari pentru mama!
Anouk, ai vazut ce bebe vioi ai, felicitari pentru rostogoliri? www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=767" target="_blank">Feeder-ul e asta, la noi are mare succes!
R_ocsy, incepuse Corina sa faca cont pe FB si l-am terminat eu. Dar vad ca acum deja fetele au facut un grup inchis, secret, nu stiu cum, ma declar depasita de evenimente si tehnica.
Laura, si Stelios zice "baba", dar sigur nu se refera la mine, il striga pe tati in limba lui.![]()
Atatica tinui minte cu neuronu' care este.![]()
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
arturicii spune:
Theo, multam.
Am gasit si eu pe net multa informatie insa vroiam sa vad dac a folosit vreuna dintre voi.
Am primit niste alge sau ce sunt ele si vreau sa le pun la "dospit"
Ioana & Arturicii'S
Vivela spune:
salutare
haideti, mai, ca puii din comert nu au 2 luni. zau, au numai 42 de zile, fix!
. a fost sotul la avicola de la buftea odata, cica baga intr-o incapere puii si le dau pe banda sa manance graunte cu chimicale, nu intra nimeni acolo, nu au lumina naturala, se calca in picioare, se omoara unii pe altii, puii aia traiesc cu cadavre de alti pui timp de 42 de zile. apoi, harsht!!! intra pe-o parte si ies pe alta gata ambalati, pofta buna! ![]()
Traiesc in Orasul Alandala