Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, intr-o pauza de impachetat ca Luca doarme!

Aoleu, Gabi, ce pofta mi-ai facut! Ma ia cu frig pe sira spinarii!
eu nu inteleg de ce nu se indura cineva sa faca o ferma de pasari eco, dar pentru carne, nu oua! Sincer, nu cred ca ar duce lipsa de clienti! Ce naiba, chiar asa greu o fi?

Bia, merci de intrebare... prin zona, dar din umbra ca maine ne mutam IN CASA NOASTRA!!!! Iupiii!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hahaha Vivela, ce finuta esti

oricum, tu ai povestit aici pe f scurt ce am vazut eu in filmul acela cu mancarea, film dupa care am hotarat sa mancam cat mai bio posibil si fara americanisme.

Oricum as cumpara 10 pui avicola decat unul de americi.

Ca avicola nu investeste in super substante sigur.
Daca ai vedea cum arata aici un pui "mediu", zici ca e curcan de prima clasa.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu dati pe realitatea

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Cris, ac' zi-ne ce gogorita ai auzit, nu ne fierbe... Ca de bine sigur nu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Stiu, stiu ca-s cu hormoni, insa noi ce mai mancaaaaam ???? De unde sa iau carne de la tara ??ca n-am pe nimeni...i-am luat fetei curcan si o sa ii dau si din ala.insa habar nu am cat de pompat e si curcanul. Gaini nu gasesc in zona mea la nici un supermarket, la nici o piata.
Eu azi de ex, am facut pui la cuptor, pulpe si am scos pielea de pe ele, am aruncat cam jumatate de greutate...cat or mai fi si oasele, va dati seama ce mananc concret.
am inceput sa cumparam oua ecologice.oare cand o aparea si carnea bio?
si legat de intrebarea de ce nu apar si la noi ferme bio, e pt ca sunt interese marsave la mijloc, UE se roaga de noi sa accesam fondurile europene si noi, nik.Ma bucur ca insa se mai misca ceva in zona viticola, cei din Valea Calugareasca au accesat fonduri si am inteles ca vor sa planteze soiuri noi, vita noua.Pacat ca nu ne putem creste copiii cu vin.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

nenea de la PDL,cica sa se scurteze perioada de stat acasa a mamicilor ca doar vrem egalitate intre sexe.Pai egalitate egalitate,atunci la munca dragutele.
Si la intrebarea:unde sa se duca sa munceasca mamicile,ca piata muncii este moarta?"Stati linistiti,fiecare o sa gaseasca o solutie,acasa,individual"

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

nenea de la PDL,cica sa se scurteze perioada de stat acasa a mamicilor ca doar vrem egalitate intre sexe.Pai egalitate egalitate,atunci la munca dragutele.
Si la intrebarea:unde sa se duca sa munceasca mamicile,ca piata muncii este moarta?"Stati linistiti,fiecare o sa gaseasca o solutie,acasa,individual"

ce i-as mai pune eu pe astia la munca, nu la furat si frecat menta si tocat nervii nostri!!!....

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Vai, Vivela, ce descriere incantatoare a unei ferme de pui. Poftiti la friptura de pui! Gustati, fara frica..
Eu am zis sa incercati sa evitati sa dati la bebei asa mici ca o sa creasca dup-aia ca Fat Frumos. Poate gasiti pe cineva la tara sa va dea macar pentru bebel, il portionati marunt marunt si ajunge pentru o perioada.
Sa vedeti cum cresc copiii americani a propos de hormonii de crestere din animale si chiar legume si fructe.. Aia Feti Frumosi!.. Am lucrat in ultimii ani la un club de copii de-aici, din Skiathos, si veneau americanasii de 3-4 ani.. ziceai ca-s in clasa a 2-a cel putin! O fetita de nici 8 ani inalta aproape cat mine (si n-am 1,50) cred ca daca imi dadea un dos de palma ma duceam la vale. Asa ca la noi e bine chiar si cu pui de avicola.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Si care-i legatura, ma rog, cu egalitatea intre sexe? Ca doar concediul pentru cresterea copilului il pot lua si mamele si tatii? Praf in ochi, ca sa abata atentia de la adevarata problema.
Sa ma taiati, dar eu tot nu vad miza acestei discutii - sa faca economii la buget? Nu prea cred, de vreme ce din cei aprox 300.000 de parinti aflat in CIC, cica doar vreo un mic procent (auzisem de 13%) beneficiaza de legea cu 85%? Si oare din acesti 13%, cati or fi, de fapt, cu indemnizatii de 650, 680, 720... etc.?
Si atunci, care e ideea?

Mergi la inceput

Si, revenind la puii hormonitici, stiu chiar un baietel de 3 ani caruia incepusera sa ii creasca sanii. Spun doctorii, de la hormonii din carnea de pui.

Virgi, stiu ca e mafie, ca in orice alt domeniu din tara asta a noastra. Dar chiar nu poate nimeni razbate? Ca, cu ouale s-au descurcat vreo 2. Cu carnea pe cand?

Mergi la inceput