Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
dunemaire spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela neata si eu 2 vorbe pana se trezeste Damian: Dunemaire, scutecele de la kaufland - cele wikies, daca nu-s Comfort, sunt varzaaaa, i-am zis sotului sa ia odata si am uitat sa-i precizez de care - a luat un bax urias de verze Moni_or, incearca sa faci branzica nu cu lamaie, ci cu iaurt. pune un iaurtel mic in timp ce fierbe si lasa-l un pic, o sa inceapa sa se separe. e mult mai gustoasa branzica asa. gata deocamdata, aud vocalize din dormitor: da-da-da-daaaaa... Traiesc in Orasul Alandala |
Daa, si la mine stau si prind praf, laolalta cu servetelele umede de la Happy, pe care nu ma indur sa le folosesc de cand am citit lista de ingrediente si am dat de 5 parabeni in ea

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 20.05.2010
Alinutzaa spune:
La multi ani Stelios
La multi ani Eka
La multi ani Nikolett2445
La multi ani tuturor sarbatoritilor
Alinutzaa spune:
Fata mea in continuare nu vrea sa se autodiversifice. Am zis ca o mai las pana pe 1 Decembrie si dupa aceea trecem la lingurita daca situatia nu se schimba.
Lapte mananca cam cu 30-40 ml mai putin decat manca Lactana 1 si nu stiu ce sa fac nici cu el. Am zis ca si cu asta mai astept, poate e vorba de obisnuinta.
Offfff, mofturoasa mea mica!!!!
Ha, am castigat o sticla de Lenor aici pe DC. Ha ha, n-am castigat nimic in viata mea si nici Lenor n-am folosit pana acum
Maine mergem la BabyExpo. Nu de alta dar eu si Sisi suntem participante la concursul SalsaBaby
Asta pe langa faptul ca am de cumparat diverse pentru copii si cum acolo le gasesc pe toate la un loc...ma duc in nebuneala aia.
Gabitza1977 spune:
Buna dimineata!
Intai si intai lA MULTI ANI FERICITI pentru:
Stelios (delicios tortul si cafeluta
)
Discordia
Nicolett2445
Sofia de Gabriela10
Iustin Gabriel de oana_lex82
sa fiti mereu sanatosi, voiosi, voinici!

Piticii mei au dormit pana la 06:00 Alex (cu trezirea de rigoare de la 02:30 pt. laptic) si pana la 07:00 Denis (m-am si stresat un pic, ca a dormit aproape 13 ore continuu
).
Apropos de mancarea bio, intr-adevar, aici la noi e foarte scumpa si nici nu ai mereu garantia ca e chiar bio. Ma rog, produsele ambalate venite din Germania/Austria (vedeti la DM unele) chiar am certitudinea ca sunt ok si sunt cat de cat accesibile si ca pret. dar la Biogood am avut o experienta tare naspa: aveau morcovi, varsati, erau pusi intr-o punga mare de plastic pe care scria "morcovi cal.I Italia. Si i-am intrebat de un certificat de garantie, ceva ca sa fiu sigura ca aia sunt morcovi bio, ca numai a bio nu aratau (erau imensi, ditamai "morcovoii"). Au dat din colt in colt, ca au un biblioraftraft foarte mare, ca nu gasesc exact ala pt morcovi... le-am zis ca am timp sa astept cat e nevoie!
Dupa mai bine de juma' de ora au spus ca imi vor trimite ceva pe email a doua zi, ca nu gasesc...Hmmmm! Am zis ok, ce puteam face. Mi-au trimis a doua zi ceva, pe care scria ceva de niste morcovi bio, dar care neaparat ar trebui sa fie etichetati si ambalati!!! Iar la ei nu aparea niciun fel de etichetare si ambalare pe care sa apara certificarea BIO... deeeeci!?! Le-am spus ca nu mi se pare normal, si ca atata timp cat pe punga aia scria ca sunt cal I, putea sa scrie si ca sunt bio... si nu mi-au mai raspuns, evident!
Haideti ca m-am lungit, dar vroiam sa va povestesc si voua de astia de la marele Biogood. Sfatul meu este sa luati doar daca ceva e ambalat, altfel... nicio garantie. Nu va mai spun ce preturi au!
Am fost de curand in Austria si toate, dar absolut toate produsele bio, inclusiv morcovii
erau ambalate, majoritatea la cate 1 kg si scria clar pe ambalaj ce si cum, ca sunt certificate de X, Y, toate detaliile. Iar preturile, cam ca preturile pentru produsele nostre ne-bio!
Imi vine sa-mi dau palme acum, ca am avut contract de munca pe 2 ani in Viena si dupa un an ne-am intors, ca ne pocnise sentimentalismul blegos...deh, atunci nu aveam copii si vedeam altfel lucrurile
va pup pe toate, va doresc o zi frumoasa si linistita!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Vivela fetelor, la voi au intrat luna asta banutii de alocatie? (alocatie, deci aia de 200 de lei, nu indemnizatia de 73% sau cat vine acum...). eu am conturi diferite pt alocatie/indemnizatie si nu am primit nimic. am luat si un extras de cont pe 10 nov parca si din ce am vazut acolo, lunile trecute au intrat in jur de 15 ale lunii... am primit numai banii de indemnizatie pe 2 luni (oau, ce de bani ), n-am apucat sa vad decat ca au intrat cu titlul asta - "indemnizatie copil", dupa mintea mea e exclus sa se fi cumulat in suma si alocatia si indemnizatia...(difera si semnificatia platii si difera si bancile, pt alocatie am la bcr, pt indemnizatie la brd).daca voua v-au intrat, inseamna ca e o pb la mine si trebuie sa ma duc sa vad ce s-a intamplat. eu sper sa fie doar o intarziere, ca n-am chef sa stau acum sa alerg pe drumuri. Traiesc in Orasul Alandala |
Mie mi-au intrat si alocatia si indemnizatia pe data de 11, in acelasi cont.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui arturicii Monica, bun revenit! Of, va mutati vad cu topicul pe FB? Eu in directia aceea nu am drum. Mai raman sa mai ud din cand in cand floricelele de liliac pe aici. Ioana & Arturicii'S |
Artu din cate stiu, se muta doar pozele pe FB si ne-a facut Theo un cont comun pe FB pentru cele ca tine si ca mine care nu agreem noul curent ... nu suntem pe val
.R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui anouk3 La propunerea Theodorei, imi bag si eu nasul pe aici. Primiti oaspeti noi? ![]() Sunt mandra posesoare de bebe Nicolas si locuim in Grecia pe o insula mirobolanta. Despre Mr. N ce sa va zic? La ultima masuratoare de alaltaieri (la care a urlat de zici ca il taia cineva cu ferastraul) avea 9,5 kg si 70 cm. Tzatza ne e buna prietena si doar asa adormim. Am inceput sa papam diversificat cam de o luna si pana acum am eliminat de pe lista cu alimente cartoful. Dupa doua zile de scuipat pireul de cartofi in ochii mei, m-am lasat pagubasa. In rest nu prea am probleme la capitolul asta. Cam atat pentru inceput. A, si de 2-3 zile maraie INTR-UNA. Si nu doarme ziua. Si se trezeste pe la 4-5 dimineata si nu mai doarme vreo ora. Si ma face cu nervii. In rest, e cuminte. ![]() ![]() Va pup si o dupa amiaza frumoasa sa aveti. ![]() Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) |
Bine ai venit
R_ocsy , mami de
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Apropo de dintisori: felicitari Rocsy si Dienutza ! Parca voi aveti ultimii iepurasi, nu povestea stelutei de mareNana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu |
Multumim ... al doilea se incapataneaza sa ramana sub gingie, ba mai mult ... sus nici un semn, dar jos in partea stamga unde asteptam incisivul central se vede si cel lateral ... cred ca voi avea un iepuras cu trei dintisori jos si nici unul sus
R_ocsy , mami de
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Si io-s din aia "inapoiata", fara cont de Facebook povestea stelutei de mareNana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu |

R_ocsy , mami de

povestea stelutei de mare
de