Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara dragelor,

am fost in seara asta la cabinet la renumitul dr. Miu. Pot sa zic ca mi-a facut impresie destul de buna, a avut rabdare sa ne asculte si sa ne explice. A spus ca nu vede niciun semn de boala la Victor, ca probabil ritmul lui de crestere este mai lent. A intrebat cum am stat noi parintii cu greutatea cand eram bebelusi si cand a auzit ca eu eram mereu in categoria "distrofici" a spus ca si asta e o explicatie. Mi-a recomandat sa beau lichide in timp ce alptez, ceai, sucuri naturale, apa plata, exclus lapte de vaca, sa iau vitamine si sa incerc sa ma odihnesc cat de mult pot, pentru ca de asta depinde si calitatea si cantitatea laptelui. Zicea ca in mod normal unui bb de varsta lui ar trebui sa i se scoata masa/mesele de noapte, dar in cazul nostru mai lasam deocamdata sa vedem cum evolueaza greutatea. Ne-a schimbat vitaminele pe care ni le-a dat medicul de familie, a zis sa facem in continuare proba suptului si ne-a chemat la control peste doua saptamani. Mi-a placut ca a zis NU completarii cu formula de lapte, pentru ca nu mai este mult pana la diversificare si atunci vom trece la o schema de diversificare rapida. Cum o fi asta, om vedea data viitoare...

michelle, eu am luat Klorane tratament cu fiole, a costat 95 de lei pachetul de 12 bucati care ar trebui sa ajunga o luna si samponul, la pretul de 28 lei sticla de 200 ml. Preturile astea sunt la o farmacie destul de ieftina la mine in cartier, am vazut ca la Sensiblu de ex. sunt mai scumpe.

ooana , prea mari asteptari nu aveam nici eu de la Sovata, dar am ales-o ca locatie pentru ca n-am indraznit sa mergem mai departe de 150 km. La distanta asta stau si socrii si am vazut ca pentru Victor a fost destul de obositor drumul pana la ei. El cum e tare fitos cu mancatul, nu vrea sa pape in masina, nu-i place sa fie alaptat decat la orizontala Am dus o sticluta cu lapte muls pe drum, dar vad ca nici el ca si Matei, nu mai vrea sa suga deloc din bibe, prefera sa stea flamand...pacat ca a trebuit sa arunc bunatate de laptic
A fost foarte buna ideea voastra sa-l culcati in patutul pliant si acasa, asa va fi obisnuit deja pe cand ajungeti la bunici.

crispro, tare scump gangureste Vladut si ce frumos era imbracat . Victor statea in balansoar langa mine cand m-am uitat la filmulet si cand l-a auzit pe Vladut a tacut imediat si a intors capul in directia sunetului Cred ca a zis: "in sfarsit cineva care vorbeste limba mea"

Roxana , ce sperietura cred ca ati tras...eu credeam ca in Buc sunt mai profesionisti medicii astia de la policlinicile private, dar vad ca din pacate nu. Eu de ex. degeaba am card premium de la firma la CMU, ca medicii sunt majoritatea dezastru, mai merg pentru un Papanicolau sau analize de sange ca in rest nu ma pot baza pe diagnosticele lor.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

GIORGIA e o frumoasa Antonia si cu caciulita cu urechi e bestiala

Eu fiindca am degetul bandajat si nu imi incape in niciun papuc nu am mai iesit azi afara, asa ca am pus landoul in balcon, pe balansoar

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

si voi o aveti pe "vacuta nebuna" (asa ii zic eu ca are piciorusele alea cu jucarii care se misca in toate partile) ...am vazut-ooooooo intre pozele voastre
revin si cu pozele imediat

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
racusor, ai primit raspuns de la hainute.ro? de obicei ei dau telefon pt confirmare... eu cumpar demult de la ei...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

DA, m-a sunat un nene de acolo, foarte draguti mi s-au parut, doar ca avem o problema. eu am comandat mr 74. gandindu-ma ca sunt de 9 luni, dar se pare ca sunt de 1 an.

dar a zis nenea ca vine maine cu hainutele si le probam, daca ii vin la pitic le cumpar, daca nu, nu.

o sa mai comand de la ei, daca nu acum, cand creste piticania.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello fetele!!!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI PUI DRAGI

fetele vreau si eu reteta faimoasa la banane prajite ca nu stiu cum tocmai io marea pofticioasa am trecut peste ea fara sa o observ

noi am fost in plimbari zilele astea nu am stat deloc, am profitat ca a fost sotul liber si nu l-am lasat deloc sa se odihneasca
la noi au aparut si primii fulgi ieri astazi am facut si o plimbare cu Andruta in timp ce ningea

la cat am avut de recuperat am uitat ce voiam sa mai spun

revin de cum imi intra memoria inapoi in functiune

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Azi am pus dovleac la congelator pt mai tarziu sa fie acolo....si i/am facut si ei un piure si i/a placut mult...nu mai zic ca era toata murdara

cum l-ai pus? fiert dar bucati intregi? eu ma gandeam sa il pun gata facut piure...

Noi 2

L/am pus taiat cubulete in pungute cate putin si scot la nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetele vreau si eu reteta faimoasa la banane prajite ca nu stiu cum tocmai io marea pofticioasa am trecut peste ea fara sa o observ

aicea-s bananele

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna seara dragelor,

am fost in seara asta la cabinet la renumitul dr. Miu. Pot sa zic ca mi-a facut impresie destul de buna, a avut rabdare sa ne asculte si sa ne explice. A spus ca nu vede niciun semn de boala la Victor, ca probabil ritmul lui de crestere este mai lent. A intrebat cum am stat noi parintii cu greutatea cand eram bebelusi si cand a auzit ca eu eram mereu in categoria "distrofici" a spus ca si asta e o explicatie. Mi-a recomandat sa beau lichide in timp ce alptez, ceai, sucuri naturale, apa plata, exclus lapte de vaca, sa iau vitamine si sa incerc sa ma odihnesc cat de mult pot, pentru ca de asta depinde si calitatea si cantitatea laptelui. Zicea ca in mod normal unui bb de varsta lui ar trebui sa i se scoata masa/mesele de noapte, dar in cazul nostru mai lasam deocamdata sa vedem cum evolueaza greutatea. Ne-a schimbat vitaminele pe care ni le-a dat medicul de familie, a zis sa facem in continuare proba suptului si ne-a chemat la control peste doua saptamani. Mi-a placut ca a zis NU completarii cu formula de lapte, pentru ca nu mai este mult pana la diversificare si atunci vom trece la o schema de diversificare rapida. Cum o fi asta, om vedea data viitoare...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

lapte de ce nu???
mie dr de fam mi-a zis ca daca as reusi sa beau 1 litru de lapte pe zi as asigura productia de lapte necesara lui Matei
...dar eu nu pot bea lapte deloc, nu stiu cand am baut ultima data...asa ca beau cate 2-3 litrii de ceai pe zi

sunt curioasa cum vor fi cei 300km pana la socrii ...sper sa nu imi para rau ca am acceptat sa merg cu Matei

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

aicea-s bananele

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

musai fac si io maine asa as fi vrut acu da nu am banane

Crispro vai ce scump e Vlad si finalul

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

sa va arat ursuletul meu

Michelle aici e vacuta nebuna

azi a plouat asa ca am plecat cu vrapul la plimbare

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hai sa va "lovesc" si eu cu o reteta, nu e testata, dar in curand va fi , www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/27259/Prajitura-cu-zahar-caramelizat-si-banane/" target="_blank">prajitura cu banane si zahar caramelizat

Anca, mie-mi vine sa urlu de pe acum cand ma gandesc ce ne asteapta. Dar mi se pare absolut absurd sa se dea cadouri si directorului/secretarelor . Hai sa spunem, invatatori, profesori, in niste limite cat se poate de decente, dar n-am cumvinte, sunt chiar indignata, adica plocon pt toti care lucreaza intr-o scola??! Ioiii, da si parintii astia care propun sunt de vina, da banul asta nu se bate cu ciocanul, chiar trebuie de-acuma pupat in fund/mituit tot sistemul?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput