Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Michelle, eu mi-am luat sampon de la Klorane, de la Sensiblu- a fost vreo 58 de lei, parca, sticla mare. Mi-am luat si balsam, e mic si scump- 38 de lei. Inca nu stiu daca e eficient, dar ce nu imi place e ca imi lasa parul tare aspru, zici ca am sarma... La mine a fost mai greu cu samponul, in general, ca e parul cret, si aiurit, dar Klorane asta chiar ma dispera... Balsamul nu imi place, ca tre sa pun o tona, si tot nu reusesc sa il descalcesc... Dar il folosesc, ca si mie imi cadea tare mult. Tipa de la farma zicea ca e tare bun, dar sa nu folosesc alta gama intre timp. Si cum eu folosesc mereu si balsam ( ca e de musai), a trebuit sa dau banii si pe el... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
klorane asta e indicat si in alaptat? si mie imi cade parul..uf...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
carla_2008 spune:
Eladeea daca mai poti pune o data site-ul cu sacii de miel iti raman datoare,l-am pierdut iar
Crs2010 imi dai te rog site-ul de unde ti-ai comandat oala de aburi din inox?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Eladeea daca mai poti pune o data site-ul cu sacii de miel iti raman datoare,l-am pierdut iar Crs2010 imi dai te rog site-ul de unde ti-ai comandat oala de aburi din inox? |
cred ca astia sunt www.dea-copii.ro/articol-copii/sac-pentru-carucior-captuit-cu-lana--i406" target="_blank">sacii ptr carucior si astea www.pentrugatit.ro/index.php?productID=2306&discuss=yes" target="_blank">oala ptr gatit la aburi
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
klorane asta e indicat si in alaptat? si mie imi cade parul..uf... |
klorane folosim mai multe pe aici! e ok, stopeaza caderea parului dar, asa cum zice si cristina, lasa varfurile cam tari...
_
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
da, ooana, dar mai pun 15 transport, + transport din Ro in Spania, de-aia am zis asa... eu stau in cumpana ca e micut, exact ptr diversificare la Isa, si-apoi daca face ca sora-sa mofturi la legume... ma mai uitam dupa ceva mai mare, tre sa ies intr-o zi iar prin magazine, sa pun eu mana pe ele _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
da sa ceva vroiam si eu initial, ceva mai mare sa il folosim toti...nu doar pentru diversificarea micutului
asta care l-ai ales tu am vazut ca e BPA free...ori un steamer mare pentru toata familia nu mai e BPA free...de aia am ramas eu la o oala clasica de gatit la aburi
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ela_mm spune:
si mie imi cade tare parul. l-am tuns, dar cred ca mai trag o tura de tuns, ca e plin prin casa de par dupa mine. iar de folosit, folosesc ca eladeea, herbosophy. parca, parca, ajuta un pic.
mai iau si pastile cu zinc si extract de mei de la doppel herz.
am inceput abia saptamana trecuta, vineri, asa ca nu-mi dau seama daca au efect. un pic mi-ar parea...dar e prea devreme...
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_vlad
mulumesc fain! sa iti spun de ce te-am intrebat de ele, la Vlad erau si in RO si am fost ff multumita de ele si de intreaga gama - dar daca tot e ceva bun si ok la pret au disparut, eu nu le-am mai vazut! zvonul ar fi ca nu se mai fabrica in spania ci in turcia...e adevarat! Acum cica e NUTRIBEN, cum sunt cotate...si care e parerea generala despre aceasta marca? PS Azi i-am dat mariei o lingurita de suc de mas-si i-a polacut! Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT [/b] "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b] DOAMNE AJUTA! |
NUBTRIBEN cereale am vazut in Auchan...mi-a atras atentia ca mi-a ramas in minte ceaiul anti-colici laudat de fetele din Spania
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 OANA te intrebasem dar nu cred ca ai vazut, care e vacuta nebuna? Si de unde luati voi jucarii? Voi mancati branza cu mucegai sa nu e voie?.. ca de mult poftesc ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
am vazut si nu te-am uitat
am pozat-o si imediat revin cu poza
inca nu am cuparat jucarii de pe net...ci doar din magazin
Noi 2
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
da sa ceva vroiam si eu initial, ceva mai mare sa il folosim toti...nu doar pentru diversificarea micutului asta care l-ai ales tu am vazut ca e BPA free...ori un steamer mare pentru toata familia nu mai e BPA free...de aia am ramas eu la o oala clasica de gatit la aburi |
pai asta e! ca si eu vroiam sa iau unul mare, dar n-am gasit niciunul BPA free... si ma tot uitam la oalele alea de inox de pe site, au 6 l...
_
ooana spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Azi am pus dovleac la congelator pt mai tarziu sa fie acolo....si i/am facut si ei un piure si i/a placut mult...nu mai zic ca era toata murdara GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
cum l-ai pus? fiert dar bucati intregi? eu ma gandeam sa il pun gata facut piure...
Noi 2