Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
michelle1981 spune:
BTZ - www.youtube.com/user/miha19ro?feature=mhum#p/u/2/Y7WXLSCPDuQ" target="_blank">aici
Stiu ca branza cu mucegai nu o mancam in timpul sarcinii din cauza listeriei.. si inca nu am mancat dar imi face cu ochiul
ANCA - haha la paza scolii
ELADEA - multumesc pt pont, notat
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
michelle1981 spune:
GIORGIA e o frumoasa Antonia si cu caciulita cu urechi e bestiala
Eu fiindca am degetul bandajat si nu imi incape in niciun papuc nu am mai iesit azi afara, asa ca am pus landoul in balcon, pe balansoar
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad eu am gasit nutriben intr-un magazin langa casa, nu l-am vazut in facrmacii, daca e bun o sa merg cu el mai departe...aici o cutie de cereale de 300g e 15 lei, sa vad ce parere are si Maria-mi-a placut reactia ei la suculetul de mar! ..de la HERO imi mut gandul si eram asa multumita de el...dar ma bucur ca se mai fabrica in spania poate gasesc o varianta sa mai cumpar HERO! |
o cutie de cereale (2x300 g) e cam 2.75-3.50 euro, nutriben am vazut online cam pana in 4 euro (600 g)... borcanele de mancare in jur de 1 euro +/- 10 centi...
ma bucur ca i-a placut Mariei suculetul de mar. pai eu daca ii dadeam la Isa doar o lingurita, ma manca pe mine!! la cat e de pofticioasa, cred ca o sa mearga struna diversificarea!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Am revenit si eu. Am dormit un pic pt ca eram franta dupa emotiile de azi.
Ne-am cantarit si noi aseara si am constatat ca a luat 545 de grame in greutate. Sunt tare multumita, recunosc; la cat e el de mofturos....
Imi place mult salata aceea cu piept de pui de care vorbeati voi. Am si uitat de ea.
Vreau sa va mai intreb si eu, pana la urma ce scaunel de masa luati/ati luat? Ati ramas pe scaunelul Polly parca de la Chicco? Ca vreau sa merg si eu in weekend sa achizitionez unul. Theo mananca in perioada asta mai mult in fischer/scoica si ma doare spatele sa tot stau aplecata. Asa ca il voi muta in scaun.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
anca_vlad spune:
nu radeti de mine cu ideile de la scoala ca acu va vine randul ...sa tineti minte...acu e parfum cu bb-ii sa vedeti distractie cand mai cresc, la noi e ziua si trasnaia (a se citi si reclamatia, pedeapsa...promisiunea! care tin pana a doua zi dimineata cand o luam de la capat)
rody sarumana de info imi e ff utila, si eu sper sa mearga diversificarea, sa mai recuperam ceva la greutate!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
michelle, cred ca tare-i place la Bianca pe balansoar... eu am unul intr-o camera in care am o gramada mare de cutii si cutiute cu de toate, cred ca doar la primavara mai eliberez spatiul sa ne mai leganam si noi...
_
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Am revenit si eu. Am dormit un pic pt ca eram franta dupa emotiile de azi. Ne-am cantarit si noi aseara si am constatat ca a luat 545 de grame in greutate. Sunt tare multumita, recunosc; la cat e el de mofturos.... Imi place mult salata aceea cu piept de pui de care vorbeati voi. Am si uitat de ea. Vreau sa va mai intreb si eu, pana la urma ce scaunel de masa luati/ati luat? Ati ramas pe scaunelul Polly parca de la Chicco? Ca vreau sa merg si eu in weekend sa achizitionez unul. Theo mananca in perioada asta mai mult in fischer/scoica si ma doare spatele sa tot stau aplecata. Asa ca il voi muta in scaun. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
ma bucur ca e bine Theo si a fost alarma falsa!
eu am luat scaun de masa i-am pregatit si locul la masa in bucatarie, are mai multe pozitii pe inaltime si spatar reglabil tavita detasabila...e util si la vlad am avut si a mancat in el pana la 5 ani!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
voi ati cumparat centru de activitati pt bb, eu am o dilema...daca cumpar unde il pun sa se joace in el?
pe jos e curent in pat se rastogoleste ca a invatat sa se intoarca de pe spate pe o parte si apoi isi da drumu pe burta.......si vrea sa stea in fund!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
citat din mesajul lui anca_vlad voi ati cumparat centru de activitati pt bb, eu am o dilema...daca cumpar unde il pun sa se joace in el? pe jos e curent in pat se rastogoleste ca a invatat sa se intoarca de pe spate pe o parte si apoi isi da drumu pe burta.......si vrea sa stea in fund! |
anca, eu imi dau doar cu parerea: isabelei nu-i place, sta foarte putin pe paturica, prefera in patut, in fisher sau pe pat, pur si simplu. acuma ca sta in fundic si se ridica imediat singura, nu mai vrea nici atata!! asa ca mai mult tin paturica stransa...
_
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 GIORGIA e o frumoasa Antonia si cu caciulita cu urechi e bestiala Eu fiindca am degetul bandajat si nu imi incape in niciun papuc nu am mai iesit azi afara, asa ca am pus landoul in balcon, pe balansoar ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
ce dulce e....al meu nu mai sta neam in landou. azi am fost cu totii la Manastirea Cernica...a fost super fain! o sa pun si poze....ne-a venit centrul de activitati...si el si...Alexia....
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#