Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
OF, ROXANA, CE SPERIETURA, DOAMNE FERESTE...mai bine tacea dra aia.... bine ca n-are nimic puiul mic, asta conteaza pana la urma...mama ei de tara in care traim...
rodi, deci tre sa ajungem in Spania sa ne aprovizionam cu diverse...ca toate sunt mai ieftine la voi...mai, eu sunt multumita de robotelul ala mic al meu, ce l-am luat din Cora...face exact aceleasi lucruri si a fost sub 300 ron...
racusor, ai primit raspuns de la hainute.ro? de obicei ei dau telefon pt confirmare... eu cumpar demult de la ei...
michelle, eu folosesc din Sensiblu gama Herbosophy, sampon si masca la 25 ron ambele (este promotie)!!! f bune, nu prea mai pica parul...si asta dupa doar 2 spalari...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Roxana din pacate unii medici si-au obtinut diploma cu bani,iar din aceasta cauza multi parinti ajung in situatii disperate din cauza unor diagnostice puse gresit.E foarte bine ca ati consultat mai multi medici si ca micutul Theo e sanatos.Imi dau seama prin ce situatii ati trecut.
Michelle unde o pot vedea si eu pe Bianca??
Si de ce sa nu mananci branza????
Rody da,te astept cu niste cornulete de post cu gem
Offff,cand o vad pe Isa ma topesc
De fapt ma topesc la toti delfinasii
Georgia draguta,mai poti????
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
anca_vlad spune:
Parintii de la clasa lui vlad vor sa cumpere cadouri pt directorul si secretarele scolii, e prima data cand aud de asa ceva, ok pt invatatoare si pt profesoarele de sport relin=gie si engleza...care aveti copii la scoala care e practica?
la balansoar maria are o maimuta care canta cand tragi de ea, toata ziua o jumuleste si se cearta cu ea...la patut avem elefantei de plus de care e indragostita vb cu ei si adoarme in timp ce se invarte si caruselul!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
mirelaaaaaaaa...uauuuuuuu, esti in sapt 32 deja?????? ce trece vremea...acusica facem galerie...
tot am vrut sa-ti spun ca eu si Vladut ne serbam ziua odata... frumoasa zi de nastere..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_vlad
mulumesc fain! sa iti spun de ce te-am intrebat de ele, la Vlad erau si in RO si am fost ff multumita de ele si de intreaga gama - dar daca tot e ceva bun si ok la pret au disparut, eu nu le-am mai vazut! zvonul ar fi ca nu se mai fabrica in spania ci in turcia...e adevarat! Acum cica e NUTRIBEN, cum sunt cotate...si care e parerea generala despre aceasta marca? PS Azi i-am dat mariei o lingurita de suc de mas-si i-a polacut! |
anca, nu e adevarat! chiar am fost dupa paine si m-am oprit la raionul de copii, hero baby care erau pe raft ptr 4 luni sunt facute in Murcia (Spania)! si eu cred ca am primit o mostra-pliculet prin posta...
da, Nutribenul e tare bun, dar mai scump. e lp care i l-am dat la Isa inca din maternitate, e 16 euro cutia. si are, la fel, toata gama de produse, dar eu le-am vazut doar in farmacii, in supermarket sunt doar hero, nestle, milupa, nan, in toate variantele (lp, de ex, este normal pana la 6 luni, apoi de continuare, este antiregurgitat, anticonstipatie, anticolici...)
nu cred ca e foarte cunoscut sau foarte apreciat Nutriben in comparatie cu celelalte, eu nu auzisem de el pana in maternitate si apoi doar in farmacii l-am gasit! dar da, am recomandat cu caldura nutriben alivit anticolici, este si ptr somn, nu l-am probat!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Btz ....ink mai pot
Anca mie una nu mi se pare normal sa ia si la director...dar poate asa e acum
Fata mea a facut azi kk de 2 ori...prima data destul de tare ca s/a cam chinuit saracuta
Azi am pus dovleac la congelator pt mai tarziu sa fie acolo....si i/am facut si ei un piure si i/a placut mult...nu mai zic ca era toata murdara
btz_ovi spune:
Mericica si noi am facut ieri vaccinul de 4 luni si spre surprinderea noastra,fata de cel de la 2 luni,astazi Paul a avut temperatura 38.3,a fost foarte somnolent si linistit pana acum,cand a dat-o pe maraiala.Am sunat medicul si a spus ca este normal sa faca temperatura,insa dupa 2,5 ml Panadol a ajuns imediat la 36.
Noi nu folosim supozitoare deoarece Paul nu le suporta.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
cand va aud pe voi ca faceti provizii ca furnicutele la congelator!! la mine nu ar prea incapea mare lucru, si asa scot incetut si proviziile de lm ca doar nu mai am nevoie de ele de-acuma. chestia e ca nu prea ii place... si apoi, aproape ca nu mai fac diferenta intre anotimpuri, ca daca imi trebuie ceva, ma duc si cumpar proaspat...
eladea, da, majoritatea sunt mai ieftine aici, inclusiv hainute ptr copii!! eu, ca vadim, doar de medicamente ma plang: vrem medicamente!!! ca-s scumpe, si nici nu le poti lua fara reteta multe dintre ele...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
eu am gasit nutriben intr-un magazin langa casa, nu l-am vazut in facrmacii, daca e bun o sa merg cu el mai departe...aici o cutie de cereale de 300g e 15 lei, sa vad ce parere are si Maria-mi-a placut reactia ei la suculetul de mar!
..de la HERO imi mut gandul si eram asa multumita de el...dar ma bucur ca se mai fabrica in spania poate gasesc o varianta sa mai cumpar HERO!
Georgia nici mie nu mi se pare normal sa cumparam cadouri asa ... ca e director, la cate chel;tuieli sunt numai pe aceasta nu am mai prevazut-o, auzi cadouri atata tipm cat si paza scolii tot noi o platim si nu e cine stie ce securitate asigurata!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
giorgia23 spune:
Si cateva pozici de azi facute pe graba
http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Noiembrie2010#5543132648163972370