Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Hai sa va "lovesc" si eu cu o reteta, nu e testata, dar in curand va fi , www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/27259/Prajitura-cu-zahar-caramelizat-si-banane/" target="_blank">prajitura cu banane si zahar caramelizat Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
eu am facut azi paste cu sos bechamel
a iesit bestial
acuma ma duc sa scot inghetata si fructele d epadure din congelator
si pe cand vine ziua cu masuratorile si cantarul fug in lume
si maine musai sa fac si eu bananele alea
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 GIORGIA e o frumoasa Antonia si cu caciulita cu urechi e bestiala Eu fiindca am degetul bandajat si nu imi incape in niciun papuc nu am mai iesit azi afara, asa ca am pus landoul in balcon, pe balansoar ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
ce frumoasa e Bianca!! e o printesa! si vad ca aveti si voi vacuta nebuna de care zicea oana si noi o avem, o minunatie
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Am revenit si eu. Am dormit un pic pt ca eram franta dupa emotiile de azi. Ne-am cantarit si noi aseara si am constatat ca a luat 545 de grame in greutate. Sunt tare multumita, recunosc; la cat e el de mofturos.... Imi place mult salata aceea cu piept de pui de care vorbeati voi. Am si uitat de ea. Vreau sa va mai intreb si eu, pana la urma ce scaunel de masa luati/ati luat? Ati ramas pe scaunelul Polly parca de la Chicco? Ca vreau sa merg si eu in weekend sa achizitionez unul. Theo mananca in perioada asta mai mult in fischer/scoica si ma doare spatele sa tot stau aplecata. Asa ca il voi muta in scaun. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
mainevine. am luat chicco polly cotage. l-am comandat pe net de la chicco. nu cred sa fie mai ieftin la targ
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
klorane asta e indicat si in alaptat? si mie imi cade parul..uf... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
eu mi-am luat de la gerovital samponul si niste fiole. deja e mai bine, nu mai e par de-al meu in toata casa doar la spalat inca ramane muultt
9 iunie 2010
michelle1981 spune:
Multumim pt aprecieri.
Bianca mea cea cumintica azi si-a facut de cap cu maraiala. Se screme, maraie, nush ce are. Poate de la gura de cafea pe care am baut-o de dimi. Nu a mai facut asa pana acum.
Oana, Racusor, eu am cumparat-o sub denumirea de www.misenashop.ro/produse/detalii/Jucarie-cu-clip---Magarus/2786/" target="_blank">magarus
Intr-adevar e f faina jucaria.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
bumblebee spune:
Oana, Giorgia, v-am admirat puiutii
Mi-am luat de la selgros o oala pt prepararea la aburi, 43 RON parca, inox, capac de sticla, ceva de genul aleia care ne-a aratat Cris2010, dar evident nu aceeasi calitate, dar nici pretul e comparabil. Vad cum ne impacam cu asta.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
racusor2010 spune:
magarus??? eu am vazut-o vaca toata ziua
eu vreau sa ii cumpar lui Andrei girafa Sophie cica e buna pentru dentitie si e din cauciuc natural
Andrei iar a adormit singurel in seara asta
desi azi in parc a facut un circ de am zis ca il dau la casa de copii toate mamicile au fugit din jurul nostru de teama sa nu le trezim copilasii si pescarii de pe malul lacului se uitau urat, ca le speriam pestii la cat era de frig l-am dezbracat, imbracat, pana la urma s-a linistit si s-a culcat, dar vreo jumate de ora numa in urlete a tinut-o
9 iunie 2010
ochidut spune:
Pe ultima suta de metrii intru si eu. Multumim de urari
Si La Multi Ani si din partea noastra sarbatoritilor de azi!!!!
Maria Antonia de Giorgia23
Filip de Eladea
Theodor Mihai de Roxana_Theo
Raul Ionut de paula_m
Mihai de kittyescu
Florentin Andrei de Florentina_C
Nu am avut timp sa va cinstesc cu ceva, am fost plecati toata ziua din Bucuresti, deabia am venit de pe drum (500km), mi-am pupacit iubirea si m-am gandit ca daca acum am murit o zi de dorul ei, ce ma fac eu in concediu. Clar e prima si ultima oara cand voi pleca fara ea.
O sa pun poze cu ea maine in contul comun. Pupici
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
citat din mesajul lui ooana lapte de ce nu??? mie dr de fam mi-a zis ca daca as reusi sa beau 1 litru de lapte pe zi as asigura productia de lapte necesara lui Matei ...dar eu nu pot bea lapte deloc, nu stiu cand am baut ultima data...asa ca beau cate 2-3 litrii de ceai pe zi sunt curioasa cum vor fi cei 300km pana la socrii ...sper sa nu imi para rau ca am acceptat sa merg cu Matei Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, ma crezi ca n-am intrebat?! Mi-e asa de ciuda ca eu sunt de cele mai multe ori stresata cand merg la medic, sa imbrac/dezbrac copilul, daca plange sa il linistesc, si dupa ce ies afara imi vin in minte intrebari pe care am omis sa le pun
Pot doar sa presupun ca mi-a zis sa-l evit pentru ca m-a intrebat daca a avut vreodata copilul alergii si eu i-am zis ca a facut urticarie. Probabil laptele de vaca e un alergen de evitat in astfel de cazuri.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
katalina spune:
noi am inceput sa ascultam www.youtube.com/watch?v=QYIDNbRicKo" target="_blank">colinde
Crispo, ce frumos e Vladut, are ochisori de chinez
Oana, mersi mult mult, am renuntat la strw. am luat de pe aoro .ro.
Rody, si mie mi-ai dat idei
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)