Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

rodi- in spania se mai gasesc cereale de la HERO?

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Ne-am intors si noi de la medic. Multumim tuturor pentru incurajari.

Va povestesc asa pe scurt. Ne-am dus de dimineata la Sanador sa repetam ecografia cu bebe nemancat si cu clisma facuta inainte. Doctorita plina de intentii bune a venit la clinica desi nu avea program. Mai greu cu competenta. S-a uitat pe eco si ne-a spus ca avem vreo 2 variante: fie copilul are pe intestin un fecalom (kk) care il impiedica sa-si faca digestia, fie exista o formatiune tumorala pe rinichi, poate chiar un chist imflamat si ne-a trimis de urgenta la G. Alexandrescu cu mentiunea ca daca nu ne ducem copilul ar putea face septicemie,etc.

Va dati seama ce vesti pt noi. Ne-am dus la G. Alexandrescu, acolo toata lumea draguta. Ne-au facut foaie de internare la chirurgie, i-au recoltat sange mititelului (plans cu suspine, va dati seama). Am repetat ecografia (a treia in 2 zile ). Trei doctori au vazut-o si au fost de acord ca ceea ce se vede este fundul stomacului si nu alte baliverne.

Acum mai trebuie sa merg vineri ptr rezultatul analizelor.

Am fost tare bucurosi sa constatam ca totul a fost doar o alarma falsa. Dar gandind la rece, este trist. Avem asigurare la privat, platim o caruta de bani, mergem acolo, insa pe pediatrie specilitatile sunt putine iar doctorii nu au intotdeauna cazuistica astfel incat vin cu diagnostice din astea fantasmagorice care chiar te imbolnavesc. Asa incat tot la stat ajungi. Si atunci de ce sa mai platesti o asigurare privata?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, pt frumoasa Isa.

Roxana, ma bucur ca totul e bine. Dar mie mi se pare aiurea (ca sa nu zic altfel) sa dai un diagnostic fara competentele necesare, fara investigatiile necesare. Din pacate bunavointa nu e totul. Ce spaima ati tras!

Oana, la un piept de pui (fiert cu putina sare), o telina -cruda- potrivita si un morcov mare-crud. Pieptul de pui il tau ca pt salata beuf, cruditalie rase pe razatoarea mare. Eu pun si 2 linguri de maioneza facuta in casa si storc sucul unei lamai (aici depinde de gusturi) Eu o mai pap cu paine prajita si salata verde, dar merge si fara.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

pai 629 nu e tocmai 110 euro ...ci 146 euro

da, ooana, dar mai pun 15 transport, + transport din Ro in Spania, de-aia am zis asa... eu stau in cumpana ca e micut, exact ptr diversificare la Isa, si-apoi daca face ca sora-sa mofturi la legume... ma mai uitam dupa ceva mai mare, tre sa ies intr-o zi iar prin magazine, sa pun eu mana pe ele

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

roxana, ce spaima ati tras! bine ca nu sunt probleme!!

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, pt frumoasa Isa.

si noi pe voi

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

vrei sa ma uit la ceva anume?
sunt ptr 4, 6, 8, 12 luni... si lapte, si borcanele, si suculete...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

vrei sa ma uit la ceva anume?
sunt ptr 4, 6, 8, 12 luni... si lapte, si borcanele, si suculete...

_

mulumesc fain!
sa iti spun de ce te-am intrebat de ele, la Vlad erau si in RO si am fost ff multumita de ele si de intreaga gama - dar daca tot e ceva bun si ok la pret au disparut, eu nu le-am mai vazut!

zvonul ar fi ca nu se mai fabrica in spania ci in turcia...e adevarat!

Acum cica e NUTRIBEN, cum sunt cotate...si care e parerea generala despre aceasta marca?

PS Azi i-am dat mariei o lingurita de suc de mas-si i-a polacut!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

OANA te intrebasem dar nu cred ca ai vazut, care e vacuta nebuna?

Si de unde luati voi jucarii?
Voi mancati branza cu mucegai sa nu e voie?.. ca de mult poftesc

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

giorgia, crispro

Roxana - uf, bine ca nu are nimic puiul!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Mirela uite aici..pe babycomfort au pernite si ei au si magazin in Bucuresti http:// www.babycomfort. ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/780-perna-occipitala--0---4-luni-anti-plagicefalie-dr-m-maidenberg.html

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

sarumana

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput