Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am comandat si eu cadou de Craciun. Sper sa si vina.

Edit: Nu ma lasa sa pun link. Este de la bestkids , saniuta piccolino-cu-saculet

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Apropo de dormit eu ma gandesc ca atat timp cat il alaptez pe C nici nu are rost sa incerc o separare noaptea. Planul meu e sa cumpar un pat mare la A in camera si pe la 1 an si 2-3 luni cand se poate da singur jos fara probleme (sa vina la mine noaptea ) sa-i culc pe am2 acolo. Adica sa-i adorm eu si sa-i las sa doarma acolo singuri. La nevoie uneori sa dorm si eu sau sotul, sau toti gramada cu ei. Nu stiu cat de bun e planul meu dar eu sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.
Va alerg de ieri si tot mai am ultimul capitol de recuperat.
Aveti o viteza....
Ziua si capitolul.
Noi suntem bine. Acum am reusit sa-l adorm pe teo si am zis sa va scriu un pic.
Sa va aratam si voua cum ne-am petrecut de cele 10 lunite.
Aveti aici pozele.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Ce frumos v-ati petrecut si ce tort si masinuta e super.
Sa cresti mare si sanatos Teo

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Noi plecam la cumparaturi ca maine trebuie sa tai motzul uni baietel, dar va las ceva 'dragutz':
Un barbat e adus în fata judecatorului pentru ca a omorât-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la închisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cât de cât plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta încât nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne înainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim într-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copiii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm.
- În ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
-Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul în piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e când un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va închipuiti ca mi-am înghitit cuvântul „fragment“ ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea lânga mine cu o carte în mana si îmi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur.
Iau carte în mâna si îi spun “Draga mea, asta e o carte în limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele în româna” .
- Asta e buna draga, îmi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate!!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar spun eu oftând din adâncul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cântau doua prietene în duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de încuiat? Duet e când doi barbati se bat cu sabiile
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru în fata ochilor si nu m-am mai putut stapâni si am aruncat-o pe geam.
Liniste în sala… judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

pui mic

Super

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca
Mara a primit ieri primul ei bebelus de la tataia. Dupa 5 minute ii lipsea un ochi. I l-am lipit cu superglue sa fiu sigura ca nu-l mai impinge inauntru.
Acum ca are bebelus, mos Nicolae o sa i-l aduca pe Gummy Bear. Abia astept sa-i vad reactia cand o sa-l vada, este innebunita dupa el. Daca ii pun gummy pe youtube apare cu gingiile la vedere din orice colt al casei.

Danasor trimis.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Unde se gaseste jucaria "gummy bear" ca si isabela e innebunita dupa cantecel?

Primul bebelush ......in curand o sa le cumparam lor carucioare pentru papushi

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Eu l-am luat din Cora. A fost vreo 17 lei.

Nu cred ca e acelasi. Pe ebay e in jur de 12 lire iar in Ro 90 de ron.
Asa e si al vostru?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

E frumusel tare Gummy

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui myky791

am vazut si eu poze:
mara e o dulceata imi place ca ai imbracto sic cu cizmulitele si colantii aia gri... miam dorit atat de mult o fetita sa o imbrac la moda, de fetite sunt mai multe ahinute decat de baieti.
lorena de carmita baby, alex de MP, alexandru de livia, isabela, la diana am vazut ca e grele domle sa fii actrita... dormea dusa dupa piesa
puiul meu doarme cu picioarele pe taicasu si eu nu pot sa fac nimic... ca am un talent de a scapa cate ceva, de a tranti usa si sigur il trezesc asa ca relax pe net

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

LA MULTI ANI!! Sa fiti tot asa de fericiti mereu!
Cum se mai simte juniorul?

mersi
e mai bn tuseste i s erupe din gat de acolo, se infunda pe nas si il chinuim sa il desfundam cu batista bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Apropo de dormit eu ma gandesc ca atat timp cat il alaptez pe C nici nu are rost sa incerc o separare noaptea. Planul meu e sa cumpar un pat mare la A in camera si pe la 1 an si 2-3 luni cand se poate da singur jos fara probleme (sa vina la mine noaptea ) sa-i culc pe am2 acolo. Adica sa-i adorm eu si sa-i las sa doarma acolo singuri. La nevoie uneori sa dorm si eu sau sotul, sau toti gramada cu ei. Nu stiu cat de bun e planul meu dar eu sper

adik sa vina la tn noaptea sa ii dai san si apoi s aplece inapoi al culcare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

azi au cazut primii fulgi de nea...

mami de Alex si Radu

vreau si eu!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Doamne, dar scrieti, nu gluma!!

Aseara am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: a zis Dani "mama". Nu foarte constient, mai mult un mamamamm....dar a zis. Si venea inspre mine cand zicea asta. Si dimineata a continuat.
Eu nu sunt prea lacrimogena de felul meu, dar aseara am plans de bucurie. E comoara mea si imi zice "mama"!!!!!!!!!!!
Nu imi mai trebuie cadouri, nu imi mai trebuie nimic....doar sa fiu sanatoasa sa il aud cum zice "mama".

P.S. Sotul meu a inceput sa se roage de Dani sa nu astepte ziua lui in februarie ca sa ii zica "tata".

va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Ai vazut ca iti faceai griji degeaba. Ce sa-ti mai doresti altceva cand ii auzi spunand "mama" cu fatuca lor mica

mamica fericita

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris.d, pai ce sa pap, azi de ex. snitele cu salata verde, spaghete cu branza dulce, biscuiti cu cioco (separat, dar impreuna, adica biscuiti simpli cu cioco simpla ). Nu-mi spune, in afara de salata verde (pe care oricum am mancat-o de placere), nu-i nimic de regim. Stiu. M-a atins xela la punctul sensibil cand mi-a spus ca probabil nu-i momentul, iar ministrul muncii m-a dezumflat definitiv cand a zis ca nu ma intorc in februarie la munca. Asta era problema, ca nu incap in hainele de servici la cum sunt acum. Dar se pare ca pot sa mai stau balenuta inca un an. Imi pare rau de noaptea bigudoasa si de tensiunile din familie pe tema asta, nopti asa am si eu gramada, dar la mine toti sunt cumintei si ne-am organizat pasnic in grupuri de cate doi: io cu Irina, al meu cu Isa.

xela, o pentru moral! Nu-i rau planul, zic eu. Si eu ma gandesc la ceva de genul asta.

micki, felicitari nasei tale!

myky, LMA fericiti si de acum inainte! Ma bucur ca cel mic e spre bine. Si eu tot Omron d-ala c28 am, e f bun, il folosesc la greu.

WB fetelor care nu au mai scris de mult, lillyka, larisel, andrelina, carmita, evyme!

Bea, imi pare tare rau de nasul tau... Ce are? Nu se mai poate face nimic?

Mergi la inceput