Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele, ce-i aia paypal? E ceva complicat? Ce presupune? Imi puteti da un link cu informatii despre asa ceva? Eu nu stiu ce inseamna ca n-am cumparat niciodata nimic de pe net, dar m-as baga sa comand ceva pentru cadourile de Craciun, mai ales ca Gummy bear asta m-a incantat la culme, iar la noi nu este Cora sau vreun alt magazin din asta mare la care sa caut.

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

continuarea ...

Lorena ... ...in poza in care e pe covorul verde zici ca e o domnisoara de 2-3 ani ...

Sebi ... ...abia astept sa vad pozicile noi pe care ni le-a promis mami ...vrem si noi perisor lung k al vostru

Yannis "pui de grec" ...ma repet ...dar ...prin ce locuri frumoase te-ai plimbat !

Arthur ......doamne ce mare te-ai facut! B.A.B.I. frumos

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Din pacate nu cred ca apuc azi sa ma uit la toate ...

Am mai vazut-o insa pe Daria ...cu bujori in obrajori (se cunoaste ca respira aer curat de munte)...cum adoarme ea in cele mai neinchipuite pozitii cu jucariile ei ...

gata fug ...ca a fugit si isabela de langa mine si cine stie ce face ca nu se aude nimic

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Doamne, dar scrieti, nu gluma!!

Aseara am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: a zis Dani "mama". Nu foarte constient, mai mult un mamamamm....dar a zis. Si venea inspre mine cand zicea asta. Si dimineata a continuat.
Eu nu sunt prea lacrimogena de felul meu, dar aseara am plans de bucurie. E comoara mea si imi zice "mama"!!!!!!!!!!!
Nu imi mai trebuie cadouri, nu imi mai trebuie nimic....doar sa fiu sanatoasa sa il aud cum zice "mama".

P.S. Sotul meu a inceput sa se roage de Dani sa nu astepte ziua lui in februarie ca sa ii zica "tata".

va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

URAAAAAAAAAAAA!!
Am vrut sa-ti spun ieri ca poate o sa fie primul "mama" chiar de ziua ta dar m-am abtinut ca na...
Super tare, acum sper ca te-ai linistit .

Mergi la inceput

Cris.d - suntem relativ bine. Eu sunt cam obosita dar asta nu e nimic nou. Ma apuc de multe lucruri si nu apuc sa termin nici unul cu C pe langa mine. Nu prea am moral azi dar astept sa vina seara sa beau un pahar de vin si poate imi trece .
Cand ma plimbam azi cu C care nu a stat decat 5 min in carut ma gandeam la tine . Ema a inceput sa stea in carut??

Ruxita - cum adica programare pentru vineri? Poate nu e nimic serios dar ce dr ai de iti trebuie programare ptr copil mic? Adica e esential sa ai un dr sa poti sa ajungi la el de pe o zi pe alta ca nu stii cum evolueaza o problema la astia mici.
Apropo de asta poate are rosu in gat si de aia nu vrea sa manance. Si cu fortatul cu mancarea esti sigura ca faci bine ce faci? Zic si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Doamne, dar scrieti, nu gluma!!

Aseara am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: a zis Dani "mama". Nu foarte constient, mai mult un mamamamm....dar a zis. Si venea inspre mine cand zicea asta. Si dimineata a continuat.
Eu nu sunt prea lacrimogena de felul meu, dar aseara am plans de bucurie. E comoara mea si imi zice "mama"!!!!!!!!!!!
Nu imi mai trebuie cadouri, nu imi mai trebuie nimic....doar sa fiu sanatoasa sa il aud cum zice "mama".

P.S. Sotul meu a inceput sa se roage de Dani sa nu astepte ziua lui in februarie ca sa ii zica "tata".

va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
sa stii ca m-am gandit ca ,poate primesti si tu cadou mama

btw...ziua mea e in august,sper sa fie milostiv fimiu cu mine,sa zica mai repede,ca numa' tata tata aud in casa toata ziua

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am vazut si eu poze:
mara e o dulceata imi place ca ai imbracto sic cu cizmulitele si colantii aia gri... miam dorit atat de mult o fetita sa o imbrac la moda, de fetite sunt mai multe ahinute decat de baieti.
lorena de carmita baby, alex de MP, alexandru de livia, isabela, la diana am vazut ca e grele domle sa fii actrita... dormea dusa dupa piesa
puiul meu doarme cu picioarele pe taicasu si eu nu pot sa fac nimic... ca am un talent de a scapa cate ceva, de a tranti usa si sigur il trezesc asa ca relax pe net

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

azi au cazut primii fulgi de nea...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

am vazut si eu poze:
mara e o dulceata imi place ca ai imbracto sic cu cizmulitele si colantii aia gri... miam dorit atat de mult o fetita sa o imbrac la moda, de fetite sunt mai multe ahinute decat de baieti.
lorena de carmita baby, alex de MP, alexandru de livia, isabela, la diana am vazut ca e grele domle sa fii actrita... dormea dusa dupa piesa
puiul meu doarme cu picioarele pe taicasu si eu nu pot sa fac nimic... ca am un talent de a scapa cate ceva, de a tranti usa si sigur il trezesc asa ca relax pe net

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

LA MULTI ANI!! Sa fiti tot asa de fericiti mereu!
Cum se mai simte juniorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

acum din randul povestilor...se lauda cioara.........................

de vreo 3-4 zile, feciorul meu nu vrea sa adoarma asa ca de obicei..............
daca acum dormea la juma de metru ca se tot intorcea cand pe o parte cand pe alta, sa poata adormi....................acu vine si se pune pe mine, la prupriu
atata se tot vaicareste pana ajunge sa stea langa mine cuibarit cat mai aproape, sa ma simta si sa ma mangaie..............e ................extraordinar sentimentul si sa il vezi cat se tot plimba pana ajunge sa isi gaseasca locul..................

imi vine sa il pap.................

aseara am fost in baia mare sa il mai vad odata pe nasul la terapie intensiva.......inima ii mai bate, nimic un alt organ nu mai functioneste.........si paa nu i se poreste inima nu iau aparatul de pe el, cu care respira............

era un feeling super nashpa, si azi noapte numa tot cu el am visat.................

saracu...................chiar nu merita soarta asta.....................

si i-am cumparat la Ivan periuta de dinti, si pasta.................
azi dimineata ne=am dus in baie, sa ne spalam pe dinti.......
a fost mortal...............
sa vezi ce deshidea gura, si il frecam eu un pic, ta-su un pic
intre timp ma spalam si eu pe dinti sa ii arat cum se face..........
se uita

cea mai haioasa faza era cand am terminat, si am luat apa in gura
am fc ggglllrrrrrrrrrrrrrrrr ptiu
radea de se prapadea

nu stiu oare si seara ar trebui sa il spal pe dinti?

dae e comic si mortal..............

daca lasam usa deschisa, in 2 sec e in baie................

noroc ca a inteles ca nu ii voie la soba...............am zis ca frige si gata.......slava domnului........

p.s. la ivan nu ii place guummy bear, dar in schimb o aodra pe xonia, rihana, lady gaga si asa mai departe

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput