Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower miremia vreau si eu parolele noi, please. multumesc frumos. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Trimis!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Foarte frumos ati petrecut... Vad ca Teo se pregateste deja de Craciun din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului filmulete Sebi O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
Daaa
umblasem eu prin sifonier si gasisem caciulita, iar el era f fascinat de ea.
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Doamne, dar scrieti, nu gluma!! Aseara am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: a zis Dani "mama". Nu foarte constient, mai mult un mamamamm....dar a zis. Si venea inspre mine cand zicea asta. Si dimineata a continuat. Eu nu sunt prea lacrimogena de felul meu, dar aseara am plans de bucurie. E comoara mea si imi zice "mama"!!!!!!!!!!! Nu imi mai trebuie cadouri, nu imi mai trebuie nimic....doar sa fiu sanatoasa sa il aud cum zice "mama". P.S. Sotul meu a inceput sa se roage de Dani sa nu astepte ziua lui in februarie ca sa ii zica "tata". va pup. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Vezi? A asteptat baiatul un moment special! Se pricepe.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
myky791 spune:
citat din mesajul lui miremia Tomaca Mara a primit ieri primul ei bebelus de la tataia. Dupa 5 minute ii lipsea un ochi. I l-am lipit cu superglue sa fiu sigura ca nu-l mai impinge inauntru. Acum ca are bebelus, mos Nicolae o sa i-l aduca pe Gummy Bear. Abia astept sa-i vad reactia cand o sa-l vada, este innebunita dupa el. Daca ii pun gummy pe youtube apare cu gingiile la vedere din orice colt al casei. Danasor trimis. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
miremia de unde il iei pe gumy bear? de pe net? un link ceva? si al meu e innebunit dupa gumy bear asa mananca(nu dati cu oua) ii pun pe youtube gumy bear si e cu ochii acolo.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
miremia de unde il iei pe gumy bear? de pe net? un link ceva? si al meu e innebunit dupa gumy bear asa mananca(nu dati cu oua) ii pun pe youtube gumy bear si e cu ochii acolo. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Myky, evyme daca va uitati cu vreo 2 pagini in urma gasiti toate detaliile. Nu mai repet ca plictisesc fetele.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
myky791 spune:
am citit dupa ce am trimis mesajul
ayanna, evyme,micki mica, danasor, elefantica mersi
ca sa fie treaba treaba va invit la o calavie(nu stiu daca asa se scrie) facuta cu paine calda din cuptorul mamei.
hai ca dau si o cafeluta mai slaba asa ca de dupa amiaza (acum o savurez si eu)
myky791 spune:
decenuela nu ai intrat azi. cum mai este jiji? a mai facut temp?
Eleysa spune:
citat din mesajul lui myky791 am citit dupa ce am trimis mesajul ayanna, evyme,micki mica, danasor, elefantica mersi ca sa fie treaba treaba va invit la o calavie(nu stiu daca asa se scrie) facuta cu paine calda din cuptorul mamei. hai ca dau si o cafeluta mai slaba asa ca de dupa amiaza (acum o savurez si eu) Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
calavie ......n-am mai mancat de secole ...bunica mea facea cand scotea painea din cuptor ...pot doar sa poftesc ca si asa nu e Monti
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Asta este www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0" target="_blank">Gummy Bear. Dupa el este facuta reclama la parizaki infantis. Eu l-am gasit ca si jucarie de plush cu 30 de secunde de melodie. Danasor da, este intreaga. Se mai joaca cu ea din cand in cand dar nu foarte des. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Unde, unde l-ai gasit??? Ca si Daria e innebunita dupa Gummy yammy, funny bear...daca doarme si incepe reclama la tv se trezeste si se apuca de dans...
Editez ca am aflat...n-am mai citit ca nu ma lasa zgubici...
Eleysa spune:
Acum stau cu Isabela pe langa mine si ma uit la poze frumoase de pufuleti ...
Lucia tortul arata delicios, iar Teodor e deja un voinic ...are si masina ...ce sa mai
Dastefa, Mirunica e adorabila ...o dulceata mica si zambareata...asa k sa ii arata mamicii ei ca e cea mai cea.
Ivan vrea sa il ajute pe Moshul ...
Diana ...actrita pufuletilor
Mara ...o frumusete slabuta si inalta (e de bine - nu k e slaba, dar sa nu mai zici ca e grasa ) ...cismulitele erau absolut necesare sa intregeasca imaginea de manechin
Raul ......doamne ce buzisoare are ...o sa franga multe inimi
Alex ....cavalerul nostru
Tudorel Buturel si motul lui care le face geloase pe multe pufulete
Alexandru care ne citeste in stele
Kiti pianistul ....cu mutrita lui dulce de strengar
Alexandra si dinozaurul de la tati al ei .... o mica printesa
Iuria ....ne place mult caciulita roz cu blanita
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.