Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Acum stau cu Isabela pe langa mine si ma uit la poze frumoase de pufuleti ...

Lucia tortul arata delicios, iar Teodor e deja un voinic ...are si masina ...ce sa mai

Dastefa, Mirunica e adorabila ...o dulceata mica si zambareata...asa k sa ii arata mamicii ei ca e cea mai cea.

Ivan vrea sa il ajute pe Moshul ...

Diana ...actrita pufuletilor

Mara ...o frumusete slabuta si inalta (e de bine - nu k e slaba, dar sa nu mai zici ca e grasa ) ...cismulitele erau absolut necesare sa intregeasca imaginea de manechin

Raul ......doamne ce buzisoare are ...o sa franga multe inimi

Alex ....cavalerul nostru

Tudorel Buturel si motul lui care le face geloase pe multe pufulete

Alexandru care ne citeste in stele

Kiti pianistul ....cu mutrita lui dulce de strengar

Alexandra si dinozaurul de la tati al ei .... o mica printesa

Iuria ....ne place mult caciulita roz cu blanita

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Subscriu
>Toti sunt asa de frumosi, unul mai frumos ca celalalt

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

continuarea ...

Lorena ... ...in poza in care e pe covorul verde zici ca e o domnisoara de 2-3 ani ...

Sebi ... ...abia astept sa vad pozicile noi pe care ni le-a promis mami ...vrem si noi perisor lung k al vostru

Yannis "pui de grec" ...ma repet ...dar ...prin ce locuri frumoase te-ai plimbat !

Arthur ......doamne ce mare te-ai facut! B.A.B.I. frumos

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Multumim
Si noi DJ-ita mica si dulce

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Doamne, dar scrieti, nu gluma!!

Aseara am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: a zis Dani "mama". Nu foarte constient, mai mult un mamamamm....dar a zis. Si venea inspre mine cand zicea asta. Si dimineata a continuat.
Eu nu sunt prea lacrimogena de felul meu, dar aseara am plans de bucurie. E comoara mea si imi zice "mama"!!!!!!!!!!!
Nu imi mai trebuie cadouri, nu imi mai trebuie nimic....doar sa fiu sanatoasa sa il aud cum zice "mama".

P.S. Sotul meu a inceput sa se roage de Dani sa nu astepte ziua lui in februarie ca sa ii zica "tata".

va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
sa stii ca m-am gandit ca ,poate primesti si tu cadou mama

btw...ziua mea e in august,sper sa fie milostiv fimiu cu mine,sa zica mai repede,ca numa' tata tata aud in casa toata ziua

mami de Alex si Radu

Poate primesti cadou de Mos Nicolae daca ai fost cuminte

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

am vazut si eu poze:
mara e o dulceata imi place ca ai imbracto sic cu cizmulitele si colantii aia gri... miam dorit atat de mult o fetita sa o imbrac la moda, de fetite sunt mai multe ahinute decat de baieti.
lorena de carmita baby, alex de MP, alexandru de livia, isabela, la diana am vazut ca e grele domle sa fii actrita... dormea dusa dupa piesa
puiul meu doarme cu picioarele pe taicasu si eu nu pot sa fac nimic... ca am un talent de a scapa cate ceva, de a tranti usa si sigur il trezesc asa ca relax pe net

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

LA MULTI ANI fericiti si sa va iubiti mereu la fel de mult!

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

azi au cazut primii fulgi de nea...

mami de Alex si Radu

Ce frumos Ai scos baiatul la zapada?

Si la noi anunta pt sf de saptamana

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

acum din randul povestilor...se lauda cioara.........................

de vreo 3-4 zile, feciorul meu nu vrea sa adoarma asa ca de obicei..............
daca acum dormea la juma de metru ca se tot intorcea cand pe o parte cand pe alta, sa poata adormi....................acu vine si se pune pe mine, la prupriu
atata se tot vaicareste pana ajunge sa stea langa mine cuibarit cat mai aproape, sa ma simta si sa ma mangaie..............e ................extraordinar sentimentul si sa il vezi cat se tot plimba pana ajunge sa isi gaseasca locul..................

imi vine sa il pap.................

aseara am fost in baia mare sa il mai vad odata pe nasul la terapie intensiva.......inima ii mai bate, nimic un alt organ nu mai functioneste.........si paa nu i se poreste inima nu iau aparatul de pe el, cu care respira............

era un feeling super nashpa, si azi noapte numa tot cu el am visat.................

saracu...................chiar nu merita soarta asta.....................

si i-am cumparat la Ivan periuta de dinti, si pasta.................
azi dimineata ne=am dus in baie, sa ne spalam pe dinti.......
a fost mortal...............
sa vezi ce deshidea gura, si il frecam eu un pic, ta-su un pic
intre timp ma spalam si eu pe dinti sa ii arat cum se face..........
se uita

cea mai haioasa faza era cand am terminat, si am luat apa in gura
am fc ggglllrrrrrrrrrrrrrrrr ptiu
radea de se prapadea

nu stiu oare si seara ar trebui sa il spal pe dinti?

dae e comic si mortal..............

daca lasam usa deschisa, in 2 sec e in baie................

noroc ca a inteles ca nu ii voie la soba...............am zis ca frige si gata.......slava domnului........

p.s. la ivan nu ii place guummy bear, dar in schimb o aodra pe xonia, rihana, lady gaga si asa mai departe

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

V-ati facut baieti mari acum, va spalati pe dinti. Ce frumos

Cand ai povestit cum se baga in tine imi vena sa atat e de emotionant Sa va iubiti mereu asa de mult. Si Arthur se baga in sufletul meu sau uneori doarme pe burta mea ca atunci cand era mic-mic. Sa ne bucuram de ei ca ii avem si sunt sanatosi

Imi pare rau pt nasul tau. Curaj

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ruxita - cum adica programare pentru vineri? Poate nu e nimic serios dar ce dr ai de iti trebuie programare ptr copil mic? Adica e esential sa ai un dr sa poti sa ajungi la el de pe o zi pe alta ca nu stii cum evolueaza o problema la astia mici.
Apropo de asta poate are rosu in gat si de aia nu vrea sa manance. Si cu fortatul cu mancarea esti sigura ca faci bine ce faci? Zic si eu ...

si voi cum va hraniti copii care nu vor sa manance??? insist cu primele 4-5 lingurite, daca nu si nu, atunci renunt! Uneori nu vrea sa deschida gura decat dupa ce ii dau prima lingurita si vede ca-i ceva bun! Oricum nu pot sa-l indop ca-si autoinduce urgent voma... sa stau dupa el daca o vrea sau nu o vrea sa deschida gura? Si daca nu vrea deloc? L-am fortat ieri cu 5 lingurite de morcov terciuit pe post de antidiareic... In general, nu insist daca e categoric, daca ar vrea si nu prea, daca merge si cu o jucarie, o lingura cu care sa bata in masa, sa-si bage mainile in farfurie, recurg si la astfel de mijloace. DAR, in rest este un mare mancacios, deschide gura la tot ce-i dau (mai putin la mar)... mai putin acum in perioada asta cu dintii, cand m-am gandit ca-l dreg la burta daca ii dau morcov...

La medicul nostru si pentru o trimitere catre un alt medic trebuie sa-mi fac programare! Oricum s-a ameliorat mult problema, a facut kaka normal, nu mai face febra, a ras un danonino pe nerasuflate si dupa aia a lins cutia...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Apropo de dormit eu ma gandesc ca atat timp cat il alaptez pe C nici nu are rost sa incerc o separare noaptea. Planul meu e sa cumpar un pat mare la A in camera si pe la 1 an si 2-3 luni cand se poate da singur jos fara probleme (sa vina la mine noaptea ) sa-i culc pe am2 acolo. Adica sa-i adorm eu si sa-i las sa doarma acolo singuri. La nevoie uneori sa dorm si eu sau sotul, sau toti gramada cu ei. Nu stiu cat de bun e planul meu dar eu sper

Vise maica
Si mie mi-ar placea sa vine la mine noapte pt o tt scurt si apoi sa se intoarca la el in pat.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

acum din randul povestilor...se lauda cioara.........................

de vreo 3-4 zile, feciorul meu nu vrea sa adoarma asa ca de obicei..............
daca acum dormea la juma de metru ca se tot intorcea cand pe o parte cand pe alta, sa poata adormi....................acu vine si se pune pe mine, la prupriu
atata se tot vaicareste pana ajunge sa stea langa mine cuibarit cat mai aproape, sa ma simta si sa ma mangaie..............e ................extraordinar sentimentul si sa il vezi cat se tot plimba pana ajunge sa isi gaseasca locul..................

imi vine sa il pap.................

aseara am fost in baia mare sa il mai vad odata pe nasul la terapie intensiva.......inima ii mai bate, nimic un alt organ nu mai functioneste.........si paa nu i se poreste inima nu iau aparatul de pe el, cu care respira............

era un feeling super nashpa, si azi noapte numa tot cu el am visat.................

saracu...................chiar nu merita soarta asta.....................

si i-am cumparat la Ivan periuta de dinti, si pasta.................
azi dimineata ne=am dus in baie, sa ne spalam pe dinti.......
a fost mortal...............
sa vezi ce deshidea gura, si il frecam eu un pic, ta-su un pic
intre timp ma spalam si eu pe dinti sa ii arat cum se face..........
se uita

cea mai haioasa faza era cand am terminat, si am luat apa in gura
am fc ggglllrrrrrrrrrrrrrrrr ptiu
radea de se prapadea

nu stiu oare si seara ar trebui sa il spal pe dinti?

dae e comic si mortal..............

daca lasam usa deschisa, in 2 sec e in baie................

noroc ca a inteles ca nu ii voie la soba...............am zis ca frige si gata.......slava domnului........

p.s. la ivan nu ii place guummy bear, dar in schimb o aodra pe xonia, rihana, lady gaga si asa mai departe

V-ati facut baieti mari acum, va spalati pe dinti. Ce frumos

Cand ai povestit cum se baga in tine imi vena sa atat e de emotionant Sa va iubiti mereu asa de mult. Si Arthur se baga in sufletul meu sau uneori doarme pe burta mea ca atunci cand era mic-mic. Sa ne bucuram de ei ca ii avem si sunt sanatosi

Imi pare rau pt nasul tau. Curaj

Charles Baudelaire

e baiat mare..da.....musai sa avem grija de dinti, sa nu ajunga ca ma-sa............cu dinti de la magazin cum imi zice sotul............

si de aia insist si sper sa reusesc sa il faca sa se spele zilnic..

nasul meu are scleroza, in ultima faza..................
adik oricand ar putea sa ii cedeze inima
el e defapt nascut aici, mama lui e inmormantata aici, asa ca dorinta lui e sa vina si el pe deal aici.......asa ca inmormantarea va fi aici..........
mi-e mila de el, dar din pacate nu se mai poate face nimic, decat sa ne rugam, sa il ia dumnezeu la el cat mai repede sa nu se mai chinuie, ca s-a chinuit destul si el si intreaga familie.................

pacat, are 60 de ani, si intr-un an l-a dus scleroza...........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Ruxita - cum adica programare pentru vineri? Poate nu e nimic serios dar ce dr ai de iti trebuie programare ptr copil mic? Adica e esential sa ai un dr sa poti sa ajungi la el de pe o zi pe alta ca nu stii cum evolueaza o problema la astia mici.
Apropo de asta poate are rosu in gat si de aia nu vrea sa manance. Si cu fortatul cu mancarea esti sigura ca faci bine ce faci? Zic si eu ...

si voi cum va hraniti copii care nu vor sa manance??? insist cu primele 4-5 lingurite, daca nu si nu, atunci renunt! Uneori nu vrea sa deschida gura decat dupa ce ii dau prima lingurita si vede ca-i ceva bun! Oricum nu pot sa-l indop ca-si autoinduce urgent voma... sa stau dupa el daca o vrea sau nu o vrea sa deschida gura? Si daca nu vrea deloc? L-am fortat ieri cu 5 lingurite de morcov terciuit pe post de antidiareic... In general, nu insist daca e categoric, daca ar vrea si nu prea, daca merge si cu o jucarie, o lingura cu care sa bata in masa, sa-si bage mainile in farfurie, recurg si la astfel de mijloace. DAR, in rest este un mare mancacios, deschide gura la tot ce-i dau (mai putin la mar)... mai putin acum in perioada asta cu dintii, cand m-am gandit ca-l dreg la burta daca ii dau morcov...

La medicul nostru si pentru o trimitere catre un alt medic trebuie sa-mi fac programare! Oricum s-a ameliorat mult problema, a facut kaka normal, nu mai face febra, a ras un danonino pe nerasuflate si dupa aia a lins cutia...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Multa sanatate lui Kay

Charles Baudelaire

Mergi la inceput