Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 17
simplicity spune:
Neata,
Multumesc Dece de cafea,
Legat de spalatul pe dinti,mie dentistul mi-a spus ca nu e recomandat sa ii dam seara dulciuri(evident),lapte(se referea la cel din comert/casa) pt ca contine mult zahar si de aici apar cariile la copii,iar daca dam neaparat sa ii spalam pe dinti,sa nu ii lasam asa peste noapte.De cand au aparut dintisorii e bine sa ii spalam pe dinti,cu o bucatica de pansament si cu un pic de apa(asta cand au 1-2 dintisori,nu tot timpul-pana ii obisnuim cu ideea de spalat,adica sa facem treptat introducerea acestui obicei,intai cu o buc de pansament/periuta degetar,periuta si pasta de dinti).Mers la control nu la 3-4 anisori ci mai devreme,chiar de la 1 si jumatate,nu ii face nimic atunci,dar copilul se obisnuieste cu cabinetul,cu medicul,iar dentistul poate sa verifice un pic sa vada ce/cum sta treaba.Mie asta mi-a spus,cu siguranta ca Yasmine poate sa ofere informatii mai adecvate.
O zi frumoasa sa aveti
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Doamne, dar scrieti, nu gluma!! Aseara am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: a zis Dani "mama". Nu foarte constient, mai mult un mamamamm....dar a zis. Si venea inspre mine cand zicea asta. Si dimineata a continuat. Eu nu sunt prea lacrimogena de felul meu, dar aseara am plans de bucurie. E comoara mea si imi zice "mama"!!!!!!!!!!! Nu imi mai trebuie cadouri, nu imi mai trebuie nimic....doar sa fiu sanatoasa sa il aud cum zice "mama". P.S. Sotul meu a inceput sa se roage de Dani sa nu astepte ziua lui in februarie ca sa ii zica "tata". va pup. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Felicitari da intr-adeavar f frumos cadou si LML din partea mea cu intarziere
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cris.dogarel spune:
intre timp s-a mai mufat si ema de 2 ori, asa de kiki...
a fost o noapte mai ok, sau am fost prea obosita sa mai "tin' socoteala la mufari, cert e ca m-am trezit mai odihnita..
MP, zapada...da, merge cu sezonul, dar as prefera sa ninga din 23 decembrie si sa tina pana pe 1 ianuarie. in rest, m-as "multumi" cu un constant 28 de grade
ce scaune de baie aveti/recomandati? am tot citit pe net ca sunt pana pe 13 kile, ca se "scoate greu" de acolo
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ale1212xa spune:
neatza
dece de cafea
ma duc sa stau cu bebe, sa ne giugiulim oleaca cum facem noi la trezire
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel intre timp s-a mai mufat si ema de 2 ori, asa de kiki... a fost o noapte mai ok, sau am fost prea obosita sa mai "tin' socoteala la mufari, cert e ca m-am trezit mai odihnita.. MP, zapada...da, merge cu sezonul, dar as prefera sa ninga din 23 decembrie si sa tina pana pe 1 ianuarie. in rest, m-as "multumi" cu un constant 28 de grade ce scaune de baie aveti/recomandati? am tot citit pe net ca sunt pana pe 13 kile, ca se "scoate greu" de acolo Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Daca ai stii ce cochet este !! Sa vezi cum sta sa-i facem palmierul! Se opreste din orice, apleaca putin capul, nu mai respira, nu mai cliepeste, nu da din maini. Asteapata sa-l coafezi si abia dupa ce vede ca te-ai indepartat, isi reia activitatile. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Ce cumintel sta el la coafat ,si ca tot ai intrebat intr-un capitol dar nu am apucat sa raspund Ucai ia placut f mult la Targoviste .
xela_07 spune:
carmita - sunteti niste frumoase! Cred ca iti e foarte greu singura
cris.d - deci repet intrebarea ca sunt curioasa ... ema a inceput sa stea in carut?
nikole - la voi cum a fost la Isa cu alaptatul/dormitul noaptea de cand a devenit independenta la mers?
ioana_fota spune:
Neata si de la noi.
In primu rand LML tuturor sarbatoritilor ratati
LML Yannis pui mic de grec sa fi sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa.
Am incercat sa citesc asa in viteza dar ati scris nu gluma .
Elefantica si celorlalte fete multumim de aprecieri legate de poze pe domnul hipopotam l-am intitulat "dintisor".
Multa sanatate pufilor inca bolnaviori si multi din partea naostra.
Carmita bine ai revenit pe la noi tie si Lorenei.
WB si celorlalte fete care au reusit sa mai treaca pe la noi.
Legat de medici din pacate marti am avut parte de un lucru f nasol asa ca sa nu mai aud de ei in veci.Uniii nici nu merita sa se numaesca asa si cica mai si vor salarii mari .Am avut iar probleme cu mama si am fost la noi la urgente i-au facut 2 perfuzii si le-a luat 4 ore sa cheme salvarea sa o trimita la c-ta.Eu am venita acasa la piticot ca deja nu mai avea stare cu tatii deci mama a plecat sg la c-ta cu ambulanta.In jur de 5 plecam al bunica ca ramaseses sg si ii era si foame si era si panicata,bunn la 5 min dupa ce plecam vine o ploaie de ziceai ca s-a spart ceru ies in sosea fac disperata cu mana la un taxi sracu nene opreste si desi avea clienti il ia pe sotu si pe piticot, iar eu raman in ploaie cu carutu si alte bagae am ajuns fleasca la amma acasa.Intre timp trecuse cam o ora jumate de cand mama ajusese ma suna plangand ca au pus-o pe un scaun si nu o baga nimeni in seama, astia de la mangalia o trimisesera pt otomografie.O rog sa se linisteasca si sa incerce sa vb cu cineva pe acolo,un dr o asistenta,intre timp bunica plangea ca ce are mama sa-i zic ca eu o mint ca dc la ora aia inca nu era acasa aproape ora 19.Mama fiind deja cum era isi pierde cumpatu si tipa la alea pe acolo iar ele mari cucoane ce fac?cheama bodyguardu si o dau afara din urgente .Sun niste prieteni de fam din c-ta se duce omu sa o ia de acolo sa o aduca acasa,mama intre timp le spune ca o sa cheme presa ca sa afle si altii cum se poarta ei cu bolnavii,in 10 min era deja sus pe sectia de neurologie dar nu la tomograf ci la o d-soara rezidenta care nu ia facut mare lucru.Si uite asa mori cu zile pe la noi,a ajuns pe la 20.30 acasa ,ametita nemancata dar bucuroasa ca e acasa.AAA si mi-a zis ca au adus tot asa un batranel cu salvarea si l-au aruncat de pe targa pe pat ca pe un animal saracu cica plangea batranelu,OFFF.
ioana_fota spune:
Scuzati ca m-am intins ca un carnat dar sunt revoltata.
Bea felicitari pt spalau dintisorilor si de nasu ce sa zic?sa nu mai aiba parte de chinuri.
Nu mai retin prea multe o sa incerc daca nu mai intervine ceva sa tin pasu.
Va si o zi buna.
myky791 spune:
lml yannis de alexutzza!
simply
ioana fota imi pare rau de experienta neplacuta a mamei tale!auzi sa o dea afara bodyguardul!revoltator!. multa sanatate. traim in romanica!!!!!!!!!!!!
carmitapt o mami curajoasa!
evyme e bestial pustiul tau.parul ca parul are niste buze numa bune de pupacit. zici ca a facut injectii de marit buzele.apropo dupa mot il tundeti?
ruxita metoclopramid iam dat sieu pustiului la 5 luni cand a avut enterocolita.picaturi e dulce
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti