Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ma duc langa pisicuta (am renuntat sa o mai pun in patut de cateva zile ). Mi-a zis ta-su in seara asta....nu stiu ce te-a apucat pe tine nebunia asta cu pusul in patut, ea e cracanata noastra, trebuie sa doarma intre noi. E funny tare cand il pipaie noaptea cu talpitele pe fata iar el se tot retrage pe o margine a patului. Gurita e mereu la mami, langa tzitzi Macar de cateva seri nu o mai legan, adoarme singura dupa ceva foiala....tzitzi-intors cu spatele, de vreo 50 de ori. O sa o mai pun si in patut daca nu ii iese dintele saptamana asta. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
carmita_baby spune:
Se vede ca sunt obosita, am uitat sa va urez noapte buna! Pe maine, incerc sa fiu la zi cu forumul
Noapte buna, somn usor, vise placute, puricii sa va sarute!
carmita_baby spune:
Mi-am mai adus aminte un lucru aruncati si in mine cu parolele alea plizzzzz. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug!
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmita_baby Mi-am mai adus aminte un lucru aruncati si in mine cu parolele alea plizzzzz. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug! de Lorena 03.03.2010 Mello motanelul iubit |
Ai PM.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Bea mi-ai dat de gandit cu spalatul pe dinti. Trebuie de pe acum? Aaa, si sa nu uit. Interbare: mai e vinetie putza? Lui Kiti i-a revenit la roze, ca sa zic asa. Imi pare rau pt nasul vostru.
Tomaca fruumos cadou de Craciun. Dar si destul de scump. Vazut 390 lei? Merita asa baietel cochet, cu palmier!
Elefantica multumim de complimente!
Ruxita eu nu il fortez. Ii zic sa guste. Daca ii place ii mai dau. Daca nu, nu ii e foame si incerc la masa urmatoare, peste 3-4 ore. La fel ii fac si cand nu papa decat jumatate. Ii dau la masa urmatoare si completez cu altceva. De ex: fructe ramase i le dau in iaurt. Piure de la pranz, inainte de iaurt. Eu intre mese nu ii dau decat accidentat (spaga) sa il pun in carut dupa ce mergem pe jos, la plimbare. Atunci am mare scandal. In rest nik. Masa e masa. Orele cat de cat pe acolo. Sanatate lui Kay.
Al3csa imi pare rau de incidente, ca sa zic asa. Nu poti schimba pediatrul? Sanatate lui Yannis!
Myky frumos cadou!
Simply merci e ceai cu fursecuri! Imi place si mie combinatia. Cum merge invatatul? Ce bine ca iti vine sora!
Irrinaa ma bucur de analizele bune. Sper sa fie pasagera tensiunea buclucasa.
Carmita Tu stii ce e mai bine. Dar daca te-ai descurcat pana acum... Frumoasa esti, tanara esti, desteapta esti! Next! Eu sunt mai radicala si daca omul a gresit si relatia nu m-a facut fericita, am facut ordine in viata si am renuntat. Se vor aseza toate.
Miremia tare haioasa trebuie sa fie "lipa, lipa" . micuta balerina!
Kiti m-a solicitat un pic. Dar e tot in patut. Sper sa tina figura.
Ma intorc la englezeala mea. O juma de ora acolo. . De kiki.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Si inchid si laptopul.
Nu inainte de a ura:
LML Yannis de Alexutzzza!
Sa fii mare si voinic
Sa n-ai frica de nimic!
Kiti de Miki
decenuela spune:
neatza fetili...repede o coffe fierbinte sa prindeti puteri
LML yannis...vecinul nostru drag....sa cresti mare, sa fii sanatos si sa papi tot...sa nu se crizeze mami...ca se aude pana la noi
mai fetelor dar ati avut un spor...de nu-i adevarat...
n-am recuperat mare lucru...asa ca ma duc sa mai arunc un ochi pana se trez jiji.
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
cris.dogarel spune:
DECENUELA, saru de cafea..dar astept si una greceasca mai tarziu: La multe lunite buuune, Yannis
buna dimineata
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
sa raspund unpic de ieri, apoi citesc ce au mai "invatat" studentele noastre azi-noapte
RUXITA, bine ca stii ce are si ai mers la dr. faza cu trecea "de la sine in 10 zile" e cu 2 taishuri: unele boli trec, altele se pot complica in timp. depinde de crocobaur, de imunitatea corpului, de altzi virusi cu care mai vii in contact in zilele alea...insa cred ca e "lege" cu cele 3 simptome considerate urgenta de orice medic: voma/febra 39/diaree. si nasa mea, care e medic de familie, merge la pediatru cu ale ei fete daca au asa ceva, ca cica ea e subiectiva si nu "vede" ce/cum trebe.
In plus, cum ziceau su fetele, ar fi de preferat un MF care sa raspunda la telefon oricand, sa ii spui ce are copilu' si sa zica daca e de mers "acum" sa-l vada sau daca e de programat...candva. Eu asa dfac: sun, povestesc, intreb daca pot trece "azi"...raspunsul e mereu da, intrati cand ajungeti, bebeii au prioritate
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana