Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunt la scoala si astept copiii la curs care din nu stiu ce motiv intarzie. O fi venit Mosul si la ei.

IOANA- foarte dragite pozele de la serbare. Totul asa bine aranjat, copii frumosi, brad incarcat si sala incapatoare ceea ce nu va fi cazul la noi. Asta este.

MADY- vreau si eu link-ul cu filmuletul pentru Mos sa construiesc unul pt gaza mea. Anul trecut a pus cineva aici un link si a fost f interesant, am si salvat adresa dar anul asta nu merge si-mi pare asa rau mai ales ca Maria a mai crescut si i s-ar parea si mai interesant.

Azi are serbarea si va fi soricel, mai exact Minnie caci i-am gasit urechiuse negre din catifea si i-am pus o rochie cu bulinute rosii si albe si codita neagra tot din catifea. Codita am cusut-o direct de rochie desi vroiam eu sa o fac si sa iasa de sub rochita... Nu prea mi-a iesit. Dar are codita si ea era tare incantata aseara cand am echipat-o cu toate.
Mama nebuna... sa va spun ce am facut. In primul rand ca azi dimineata incarcata fiind cu rochia calcata pe umeras, pantofi, dres, haine pentru prima parte a zilei ei la gradi, cadourile pentru educatoare, prof. de engleza, ingrijitoare etc. ne-a dus sotul cu masina si am ajuns la gradi la 7.40 (ca sa ajunga si el la timp la serv/) . Cum era mult prea devreme pentru mine am ramas la grupa si am ajutat-o pe educatoare sa impodobeasca sala si bradul si am profitat de ocazie si am inchis toate caloriferele. Chiar au robineti de inchidere ca au fost schimbate in vara si nu vad de ce nu se mai inchid robinetii aia in toata gradinita ca e o caldura de mori. Si diseara mai mergem si la serbare o multime de parinti... ne coacem acolo.Trebuie sa tin minte sa deschid insa putin radiatoarele inainte de a pleca acasa ca dimineata va fi prea rece pentru puiuti.

Ei cam atat...
A, ba nu.
ROXANICI- Parfumul meu preferat de la Yves Roche este Naturelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

http://www.portablenorthpole.tv/home asa ceva Tzuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ce simpatic Matei! seamana cu unul din piticii din Alba ca Zapada! o mocuta poznasa. si ai facut pozele asa in cascada ca am trait si eu venirea mosului cu barba creata. Sper sa ne mearga si noua aparatul ca nu prea se mai incarca acumulatorii. am emotii, noi avem vineri serbare.
Cu o raceala o trag si eu de o saptamana, facuta pe barba mea, adica nu e luata si nici n-am dat-o in jur. Asta e, o caut uneori, n-am mai fost asa cu amigdale sa-mi sufoce omuletul de cand eram copil.

Tzuna, cred ca o sa faceti turturi.(adica tzurtzuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tzuna sala a fost micuta si parintii buluciti si bunicii gramada ... pozele sunt atat de aproape pt ca noi, parintii lui matei, suntem inalti si facem pozele de sus.
nu am apucat sa va spun ca serbarea a fost jalnica. copiii plangeau ... majoritatea. matei striga cat il tinea gura: faceti linisteee!! nu va mai smiorcaiti!!! nu mai vine mosul!!! parintii erau si ei care mai de care ... deci a fost dezastru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Da tzuna ala e link-ul pe care ti l-a dat kitty! este mult mai bun decat cel de anul trecut

Matei!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Da, a fost serbarea si la noi. Stres dom'le si pt copii si pt educatoare. A mea a fost printre cei mai stresati copii si s-a pus pe plans (din simpatie pt un baietel ca aluia nu-i venise mamica), apoi ca nu mai mai repera in multime si a crezut ca am plecat si apoi a mai plans inca vreo 5 minute pe motiv ca i se stersesera mustatile de soricel de la plans. O alta fetita a plans toata serbarea cap -coada... parintii buluc la poze, sala mica... exact cum a spus si Ioana. Noroc ca am fost inspirata sa opresc caloriferele si a fost suportabila atmosfera. Si dupa serbare am fost la un restaurant pe Lipsacani Casa nu stiu cum ... destul de ok, mancarea buna dar cam scumpa... sa sarbatorim ... de toate cu niste colegi de-ai sotului. Copilul din dotare -exemplar. A mancat , s-a jucat cu jucariile primite d ela Mos (ca tot erau noi si interesante), a ascultat colinde si a fost fascinata de formatia din restaurant. Asa ca abia am aterizat acasa, copilul mic e la somn deja , eu am descarcat pozele si sunt dezamagita de incadrare ca la pozitia care am avut-o printre toti parintii... Plus ca nu sunt inalta ca Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

M-ai facut sa rad! hai si cu poze.

Ioana de unde ai luat papionul acela visiniu?

Petrisor mi-a tusit toata noaptea. Cred ca o sa le dea mosul darurile si o sa primeasca in schimb o raceala ca toti copiii behaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...Tzuna asa e peste tot unde se fac serbarile in clase,eu nu pricep...m-am rugat de doamne sa facem in alta parte,zice ca nu are lumea bani,dar pretentii au carca......noi daca lucram in divertismentul pt copii am fost la niste serbari,intr-o sala cu scena scaune pt copii superb,cu microfon, a auzit toata lumea si putea fiecare copil sa vina si cu mamic,tatic,bunicii,pisic si tot nu era aglomerat ...
Maine avem si noi!sunt ferm convinsa ca o sa fie o harababura!

Hai sa va dau si o !

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neatza!

Superbi copilasi! Toti! Mi se face "pofta" deinca unul mic, dar cum o vrea Doamne-Doamne.
Mare avantaj sa fii inalt la serbare. Asa ma bate si pe mine gandul sa chem cumnatul sa filmeze/pozeze si eu doar sa stau si sa ma bucuro-stresez de atmosfera. Sunt convinsa ca va fi un haos total, desi doamna educatoare e tare implicata, doar una dintre ele din pacate, si ar putea iesi ceva frumos daca n-ar fi emotiile astea.
Am strans si noi bani pt doamne care au zis ca nu vor nimic decat o punga de cafea pt asistenta si sa dam banii inapoi parintilor . Evident ca nu poate fi vorba de pus bani in plic, desi mie asta mi s-ar fi parut rezonabil pe vremurile astea, asa ca se va lasa tot cu niste "cioburi" mai de bun gust de la Sara Blu, cred, ceva flori, felicitari si cafea, cozonac, sampanie pt ingrijitoare si asistenta si cam atat.
Thea maine are serbarea si nu e deloc lamurita de ce nu ninge daca vine mosul maine. As fi vrut sa ii dau si cadourile celelalte maine sa nu o mai aiuresc si eu definitiv cu mai multi mosi, insa cred ca astept totusi pana la Craciun si atunci i le pun sub brad nu i le mai da mosul in persoana.
Bradul cred ca il luam si noi sambata si il impodobim duminica, desi ea deja ma intreaba decateva zile cand punem luminite in casa. Ca a vazut pe la ferestrele vecine si acum vrea si ea. Anul asta as vrea brad artificial din ala cu fibra optica si leduri. Numai sa gasesc pe la noi. Si pt miros de brad om lua ceva crengi si coronite de brad. Sau pun niste ulei esential de pin si gata atmosfera.
Puteti da ceva idei de traditii de Craciun. Adica ce faceti voi cu copiii, in afara de gatit bucatele traditionale care la noi sunt facute de mama de cele mai multe ori. Eu sunt antitalent la prajituri, asa ca prefer sa le cumpar. Dar pt ea as incerca ceva anul asta. Niste fursecuri in forme de chestii de Craciun, ceva. Habar n-am! Dar vreau sa simta macar ea spiritul sarbatorilor de iarna.
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

CRACIUNUL- pentru ca-l facem in deplasari nu ma pot organiza ca acasa asa ca s-ar putea sa fac niste turta dulce (dc gasesc o reteta buna) si sa o decoreze Maria cu creioane de zahar de la dr. oetker sau cum s-o scrie. Dar de 1 saptamana ne-am apucat de pictat oameni de zapada si braduti pe care eu ii decupez si-i lipeste Maria pe felicitari din carton. Sunt usor de facut si rezultatul final e destul de dragut. Am cumparat tempera argintie si aurie pentru detalii si finalizarea felicitarilor. Din lut am confectionat betisoare (ciubucuri) de Craciun . Astea le-a facut singurica. Se fac repede si usor. Le-a si pictat a doua zi. Cu pictatul mai greu ca ea vrea sa le faca multicolore iar eu numai cu rosu si alb ca asa sunt si sa inteleaga lumea ce sunt. Eu i-am facut braduti din lut si ea i-a pictat si ornat. Le-am pus si fundite aurii dintr-o panglica subtire si arata ca niste adevarate ornamente. Ma gandeam sa trimit cativa la BAMBOO sa facem si noi un ban cinstit acum inainte de marile cumparaturi.
Si tot zilele astea cand va ajunge sotul mai devreme acasa vom impodobi bradul. E mic , artificial dar dragut si oricum vom mai face unul si la Piatra-Neamt. Si in rest zapada sa fie sa ne bulgarim si sa mergem la colindat.

Mergi la inceput