Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Buna fetili!

Iaca am aparut si io pe-aici, cum mi-e stilul caracteristic...
Am citit de unde ramasesem si mi-am zis ca ar fi cazul sa mai dau si cu subsemnatul ca s-au adunat cam multe noutati :
Marta- sa-ti traiasca gargaritza Claudia! Mah, si puchinoasa mica are si cercei....! Si...tare-mi pare ca o sa aiba ochii lui Victoras !
Siuta- sa-ti traiasca si tie Toma, sa creasca mare si voinic!
Tzuna- mvaaaaaaai, vini baietu'? Sa fii sanatoasa, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Crina- sa-ti fie di ghini, d-na doctor!
Laurici - bine ai revenit...chiar imi era dor de trancaneala ta! Ma bucur pt. Edy ca este bine, am vazut si pozele....ii mai barbatel acu'
Carmenefr- Teodora are tiparul Caterinei: 13.1Kg si 100cm. Imi place cum ai tuns-o, si eu vreau sa ii scurtez parul, dar nu stiu daca va sta intors in interior asa ca al Teodorei! E ceva special in tunsoare sau e doar indreptat?
Cumatra Jo- tu si cumatru cred ca puteti filma si in jenunchi ca tot vedeti Pupam Mateiasu' scumpel!
Kittyloasa- chisturoasa , lasa, mah, ca o sa fie bine! Sanatate maxima si mult optimism!
Pisik - imi pare rau ca ai trecut si tu prin niscaiva necazuri, dar stiu ca tu esti tare din fire si ai sa razbesti!
Elpower - lasa "poftele" si treci la treaba si nu te mai lasa in ce-o vre Doamne-Doamne! Tam-taraam, parca aud ca esti urmatoare graviduta
Mady - sanatate mamei, da "ignore" la socrii si inveselestete cat mai des alaturi de Razvanel!
Laina - pupam mancacioasa, iaca, vezi, orice rau aduce un bine!
Rein - sanatate si voua!
Roxanici- pac... 2 cuvinte din cand in cand.....cam rar soro, fatza de alta data .... si mai zicea-i de altii ca intra din An in Pasti....

Gata, in mare parte v-am trecut in agenda....
Io? Revin....
Cand?
Acusiiiiiiiiiiicaaaaaaa.....

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna!

ooo cumatra!!

rein papionul este cu tot cu costumas. are si vestuta din acelasi material. sunt cumparate dintr-un magazin de cartier de la mama din oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Si acum sa vorbim si de noi...

Caterina, fata bunaaaaaa si cuminteeeee....Acu' pe bune ca-i asa, ca tare mi-o mai lauda la gradi! Of, of....mai, mai....dar cantecele tot amestecate mi le zice, un fel de potpuriu... Povesti foarte rar, eventual povesti scornite de ea.... Mah, da o poezie o stie cap-coada: "chi, chi, chi toama chi,/ Nu chezeam c-o sa ma vii...etc" - cred ca o sa o spuna si la serbare, caci la celelalte poezii spune doar versurile care ii plac, sau in varianta in care ii suna ei bine... adica schimba cuvinte sau versuri din poezie.

Serbarea de Craciun o are luni, cadoul la copil trebuie sa fie cat cutia de pantofi, cotizatie la doamne 50 lei. Vom fi acolo si io si sotu' nu ca sa aglomeram locul, ci ca sa le stricam media de varsta a parintilor Costumatia va fi de craciunitza, bunica-sa deja i-a facut una din satin rosu si voal, cu guleras argintiu si niste fundite pe la poala

Acasa am facut bradul, de fapt a fost placerea Andrei si a prietenului ei Andrei ... alt of, alt mai, mai... Cadouri de Mos? Apai, drept sa va spun, nu prea stiu ce am sa fac... Caterinei, probabil, role, ca altceva nu vrea, lui tati portofel - de austeritate, Andrei o bluzita mai de donshoara, la fini si socri inca nu m-am gandit. Aaaaaa, uitam sa va zic .... Andra nu a luat nik la Miss boboc ....asta e....nu credeam ca o sa ajungem vremurile in care si aceste locuri sunt cumparate, de fapt chipurile sunt sponsorizate..... miss boboc a valorat 1000 lei si cam tot atat miss popularitate! Andra a plans foarte mult si a fost foarte marcata de cele intamplate, dar, asta-i viata!

hai, pupici, si mai revin.....

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ei si BIKY asta.... vine ne arata fetele frumoase si destepte, ne perie un pic pe toate (chiar a citit din ruma de stie si de sarcina mea si toti bebeii aparuti prin stup) si pun pariu ca iar dispare in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cumatra Biky, apai de ce te iei de mesajele mele cand nu e cazul?
cand ai scrie tu cat am scris ioooo, mai stam de vorba....

traditii de craciun....pai uite ca fix la ceas de sarbatoare ma simt sleita de idei
- am facut calendarul de advent (nu ma intrebati ce e, google va explica daca nu stiti)
- as mai face ceva desene....ca altceva nu m-am mobilizat sa fac
- am decorat bradutul impreuna

serbarea rares o are pe 21....nici nu m-am uitat sa vad cand e :))
ei fac intr-o sala..e f ok asa. A lipsit sapt asta de la gradi da nu imi fac griji ca nu stie versurile....se descurca el...si serbarea nu are farmec daca e perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Tu, Roxi, al mic al tau asa-i de serios. Cand ii vad in strampi(si pe al meu de altfel) imi aduc aminte de soata mea;ca-mi povesti soacra ca l-a tinut o zi intreaga in baie pe intuneric, ca n-a vrut sa poarte strampi,deh erau de fete, ca cica aveau si modele-(dc mai stiti voi stampisorii aia de fetite de cand eram noi copii).
Noi am facut bradul ieri, adica eu cu Amalia. Vad ca deocamdata Andrei nu s-a apucat de vandalizat, sa vedem pana cand tine.
CAdouri le-am luat destul de multe, dar na, noi ca parinti eram entuziasmati de reducerile din magazin;speram sa fie si pustii la fel cand le-or vedea.
Ma bag la incarcat niste poze. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Astea sunt din noiembrie
http://picasaweb.google.com/ibianca2004/Noiembrie2010#

si astea din decembrie
http://picasaweb.google.com/ibianca2004/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

nu am disparut decat putin din peisaj, citesc vizionez poze super mistoooo si dragalase si revin...am avut o zi de pomina...nu vredeam ca voi vedea vreodata asa ceva..revin cu detalii mai traziu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ce copii frumosi! ma uit ce seamana intre ei, parca ar fi acelasi copil in forma mica si mare. Iar la Bianca avem si varianta matur. Tare-ti seamana copiii tie, Bianca.

Eu il tin maine pe Petru acasa ca sa-l pun pe picioare pentru serbare. Maine merg sa faca aerosoli ca haraie rau pe piept si m-am saturat de siropele. Cred ca dupa sarbatori iau un Omron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am revenit sa "trancanesc" cum bine zicea Biky

deci vazut poze cu "fetili lu mama"cu pitici voinici, cu Matei cu si fara papion, cu Amalia si Andrei..toti niste frumosi si scumpi.

despre mine: mai bine nu va zic ...iooo inca in stare de "soc"..as putea spune pt ca patania sau mai bine zis pataniile din ultima vreme nici nu stiu daca sa ma mire, uimeasca, sau sa ma lase indiferenta?!
am avut TUPEUL sa prind o doamna ( spun doamna pt ca asa m-a invatat mama ca e frumos sa vb unor femei mai in varsta)la furat!!o "DUAMNA""JURISTA!!!care nici dupa ce am gasit colantii((daaa o pereche de colanti de 10 lei) nu a recunoscut ca i-a bagat in poseta ba chiar mi-a zis ca poate eu i-am pus acolo ...oricum o scurtez muuult povestea pt ca ma apuca dracii iar dar ca si chestie...din cati hoti am prins pana acum nici unul nu a dat dovada de asa mult sange rece, tarie, nici macar nu clipea, atat ca si-a cam schimbat versiunile de vreo 3-4 ori.iar de fata cu politistii a avut tupeul sa ma ameninte ca ma da in judecata pt calomnie....probabil ca a venit vremea in care trebuie sa ne cerem scuze la hoti, sa platim din buzunar pagupa produsa de ei si sa stam zambitori la cum unii cu "pile" pot dormi noaptea linistiti doar pt ca au pe cineva in spate.da dar declaratia oricum am dat-o, doar ca sunt curioasa daca se va rezolva ceva sau chiar ma voi gasi pusa in situatia in care ""hoata"" ma va da in judecata!
asta e de azi, nu a trecut o saptamana de cand am prins pe cine credeti: o sotie de domn politist ..ce fura 2 perechi boxeri in valoare de 12 lei!!! stau io ca prostu si ma intreb....urmatoaru oare ce va fi??
aaa uitasem cu 4 zile inainte de doamna sotie de politist prind o fatuca de 12 ani la furat..ce fura sutien!!!sa nu mai zic ca parintii erau oameni cu strae materiala foarte buna!

deci vb sefei mele..minori au fost , cea mai tare fatuca de 12 ani( clar cap de clasament), a urmat sotia de politist, acum jurista...Laura! vezi sa nu prinzi vreo doctorita!!

sincer mie nu imi vine sa rad , ba chiar sa ..de ce ?? pt ca sunt oameni necajiti care isi duc zilele de azi pe maine si nu fura nici 10 bani si oameni care stiu valoarea banului, care au posibilitati materiale nu bune, foarte bune si se preteaza la asa ceva...poate azi nu ma prinde!!!...dar eu gaurile astea le platesc din acel salar mic, cand poate as putea sa ii cumpar ceva la Eduard.asa ca nu mai iert pe nimeni( vreau sa fiu REA!)

cam atat despre mine si starea mea de nervi.

Biky....bree Caterina si Eduard sunt frati( la gradi, ma refer)..acolo e cumintenia intruchipata si acasa zici ca e tiribomba!Caterina e cuminte si acasa , al meu nu!
Dragul meu puiutz imi zice intr-o vineri ca l-a pus doamna la colt ca in sala de sport la impins pe Cristi prietenul lui( ii tin teoria chibritului, si vaaai cum a putuit el sa stea la colt cand a primit mascota clasei ca a fo atent si receptiv la toate activitatile, ca primeste buline, ca e foarte cuminte...si hop la colt) trece wk vine luni ..il ia mama si imi zice vezi ca azi iar a stat la colt...eu ..iaaar???NUU!, DE CE? PAI STII MAMI ...l-am pocnit pe Cristi peste fata!ooauu nervoasa o trimit acasa pe mama cu tot cu cupil si peste o ora fug la gradinita ca aveam sedinta cu parintii.
se discuta toate problemele cand de colo ma trezesc si eu:
spuneti-mi si mie exact ce a facut Eduard vineri si azi cand a fost pus la colt?
se uita cele 2 educatoare una la alta incep sa mustaceasca, zambesc si zic eu nu la-m pus la colt!
nici eu nu la-m pus la colt!...la el nu a fost niciodata cazul pt ca e foarte ascultator si nu a fost nevoie!!
POFTIM??
nu doamna noi nu l-am pus la colt!
un tatic de langa mine facea haz de necazul meu:
pai da! e bine sa ai asa copil cuminte! e cuminte si zice ca sta la colt, pe cand al meu e mai tot timpul la colt dar el zice ca e cuminte!

am plecat acasa si l-am luat pe Edi la intrebari calm si stiti ce mi-a zis?
mami , pai stii eu l-am lovit din greseala , nu am vrut dar m-am pus la colt ca asa face doamna cu copiii care se bat si nu asculta!
dragul de el...ca imi venea sa il pup tot.

sper sa intelegeti ceva din ce am scris..pt ca nu am timp sa recitesc, ma steapta un pat cald si am o durere de rinichi de 2 zile...ma ajung blestemele ...stiu eu cui..

va pup si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput