Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Deci am o dilema mare...doamnele la serbare nu ne lasa cu cadouri pt copii le fac ele din sponsorizari niste pachetele cu dulciuri,dar sunt ferm convinsa ca razvi o sa fie tare dezamagit ca nu o sa primeasca ce i-a scris mosului.....doamnele mi-au zis ca o sa le povesteasca si ele una alta,ca la gradi nu le da ce isi doresc ei...tare mi-e ca o sa planga.....sa ii dau cadoul dupa serbare???sau sa ii cumpar ceva mic mic si sa i-l dau tot asa dupa serbare cu explicatiile de rigoare????

El e si incapatanat...daca am, apucat sa ii zic ceva si nu s-a intamplat asa e vai si amar.....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mady, poti sa ii spui frumos ca Mosul aduce cadourile in mai multe locuri, si intr-o parte lasa ceva, in alta parte altceva... si pana la urma per total primeste ce isi doreste (ma rog, mai mult sau mai putin). Cam asa am pocedat noi, si Alex a inteles.
Mosul ii lasa lui Alex cadouri si in Oradea, si in Ungaria, si in Bucuresti l-am pus sa faca o lista mai lunga cu ce isi doreste, si Mosul ii aduce ce gaseste si ce isi permite din lista aceea. Vreau sa il invat de la inceput ca nu va obtine TOT ceea ce cere dintr-o data, si ca unele le poate primi acum, dar altele va ajunge sa le aiba in timp (si trebuie sa aiba rabdare pentru asta).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Da Diana ai dreptate,dar el nu isi doreste decat tren de mare viteza....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Kitty

Marta, frumusica gaza ta! Cu Victor, e normal sa reactioneze asa. Stie ca daca face asta, o sa capete iar mai multa atentie. Am patit si noi cu Amalia. E o schimbare uriasa pentru ei. CAt te-ai chinui, tot nu te mai re doar pentru el toata ziua. O sa se obisnuiasca, si incet incet o sa-si revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

seara buna

m-am returnat si eu acasa, am expediat sotu la cumparaturi si Edi isi citeste sau mai bine zis compune ghicitori/poezii in functie de imiaginile dintr-o carte..misto de ascultat ..dar il las in pace sa vad pana unde poate ajunge imaginatia lui !!

referitor la cadoul pt educatoare am mai vb cu niste mamici si pana la urma cred ca ar merge si varianta cu banii dar cu conditia ca pe langa plic sa fie un buchet de flori sau chiar o floare ..craciunita..cred ca se numeste la ghiveci si ceva ornament ambalat frumos si inauntrul lui plicul si felicitarea ..asa sunt de acord..dar nu direct plicul cu banii cum a venit varianta unei mamici...e jenant sa ii dai plicul si atat!strict parerea mea.

Roxi....te pup si felicitari pt micutul Horia...nu cred ca am apucat sa te felicit dar am intrat pe *arhiva* si am reusit sa il si vad in poze...e superb si seamana tare mult cu Rares.tot parerea mea e !

va pup mai revin dupa ce culc cupilu , fug la bucatarie ca am o groaza de treaba.

Mergi la inceput

Cand faceti bradul????eu as vrea duminica,deja nu mai am rabdare....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

tzuna ce parfum iti place de la YR? si io tot de la ei am unul preferat

laura, multumim

mady, noi am facut deja bradul; m-a ajutat rares si horia e fascinat de beculete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am facut si eu bradutul azi, cand l-am adus pe Petru lumina tot holul cu beculetele albastre. S-a dus bucuros si l-a imbratisat, a zis 'bradutul meu!' si apoi a stat mult si l-a privit. Apoi mi-a spus ca vrea sa-l aducem si pe Calin, ca ii e dor de el.
In ultimul timp, cand are o bucurie sau o placere isi aminteste si de Calin, ca si cum i-ar placea sa imparta bucuria si cu el sau sa-l vada si pe el cu reactiile lui. Calin e expansiv, se exteriorizeaza usor, dar acum e la mama, v-am zis.
L-am intrebat apoi de ce il vrea pe Calin, 'ca mi-e dor de el', De ce ti-e dor?, 'ca il iubesc..', de ce il iubesti? 'ca e fratiorul meu..', si mai de ce? 'ca ma joc cu el, ca ii arat tot felul, si atat'.

Apropo de cadouri, el isi doreste o racheta. A desenat pe scrisoare una, cu 5 telecomenzi. Dar eu nu ii gasesc. Pe net e numai una de la quercetti. nu ar fi nici scumpa dar e pentru >8ani. Nu stiu cum arata in realitate, o fi ceva de capul ei? stie cineva?
Ati vazut racheta undeva? m-ar incanta mai mult daca ar fi ceva de construit.
Daca nu, asta e, ii spun ca nu a gasit mosul.

Ioana, ce faci?

Mergi la inceput

Buna dimineatza...o ????La noi ninge incet si frumooosss....

Aseara am primit un mail cum sa fac un filmulet cu mos craciun si ii trimite lui razvi un mesaj si am pus si poza lui si poza cu tren si a fost tare incantat ca stie mosul ce vrea el...mosul vorbeste in engleza asa ca ma tradus eu si am mai si strecurat eu cate ceva
Daca vreti va dau si voua link!

Deci nu sunt nebuna daca fac bradul mai devreme.....uraaaa abia astept!!!

Pana la urma prima zi de craciun o facem la mama acasa...facem noi de mancare..ne-am impartit sarcini,face si tata friptura!

O zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

sunt aici, dar nu am toti boii acasa, asa ca am preferat sa stau in umbra.
printre toate cele, sotul e f racit de 1 saptamana, nu-i mai trece cu nimic. tuseste intr-una si f tare.
matei de vineri noapte face febra si tuseste si muceste si il doare capul si ... este f racit. oricum e la mama, in vacanta, dar ce vacanta daca el doar boleste.
in rest din astea de zi cu zi. neajunsuri, frustrari, etc. pana la urma imi revin. nu suntem cei mai neajutorati si nefericiti oameni. suntem toti 3, ne iubim, avem casa noastra ... le trecem noi pe toate.

devin pesimista in ceea ce priveste societatea, oamenii, viitorul copiilor nostri. de aici mi se trage.

noi inca nu am facut bradul, poate il facem in weekend. matei il va impodobi la mama, impreuna cu sora mea. oricat mi-ar place sa il vad impodobit in casa, nu ma incanta ideea de a-l face asa devreme.
craciunul il vom face la mama, cu o vizita pe la socrii. de revelion inca nu avem planuri, oricum eu lucrez inclusiv pe 31. ne aranjam noi intr-un fel, ca trebuie sa inauguram casa.
aici sunt poze de la serbare

va doresc sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput