Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
rein spune:
Marta, ai doi copii atat de frumosi! Fetita are deja niste trasaturi definite, dulci, iar ochii lui Victor sunt minunati.
Sa va traiasca!
Kitty spune:
Buna dimineata!
Bianca 

(cu intarziere, dar cu tot dragul!]
Laura vad ca Edy nu se dezminte si acum a dat-o pe limbi straine.
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste episodul acela greu, bine ca a fost doar un diagnostic gresit.
Marta sa te bucuri de copii..si ai sa vezi ca peste ani o sa-ti ramana in minte zambetul lor si nu greutatile astea materiale!
Siuta pune si tu poze sa vedem bebelu! Si eu sunt de parere ca deocamdata micutul are imunitate, mai ales daca-l alaptezi si o mai poti duce pe domnisoara la gradinita. Te mai adaptezi din mers, in functie de starea lucrurilor.
Aveti grija de fratiorii mari, e normal sa treaca printr-o perioada de gelozie, povesteam aseara cu capcaunul ca desi am fost constienti de problema, Raul tot a simtit ca trece cumva pe planul doi.
laura_oana spune:
buna dimi
fugaaa ca e tarziu...dar am simtit mirosul de cafea Kitty si nu am rezistat..
Marta...ai 2 splendori acasa, 2 copii minunati si frumosi si am vazut cerul albastru de vara in ochii lui Victor 
gata ca e tarziu...atat am reusit, acum plect .( atat stiu cand plec de acasa) la cat ajung nu stiu niciodata!
la gradi m-a enervat o mamica azi..auzi sa dam banii stransi la educatoare ca cica asa e modern acum...eu nu sunt de acord...adik e criza DA stim asta cu totii dar gestul in sine de a da bani e foarte urat din punctul meu de vedere..da i-ar folosi unde au ele nevoie, ok, dar de cand sunt eu pe lumea asta nu am auzit asa ceva, adika pe vremea mea se dadeau mici atentii, cadouri ceva sa aiba amintire, NU BANI!!!cica * lasa ca au ele destule cadouri primite in atatia ani* * AU, DAR NU DE LA GRUPA RATUSTELOR DE ANU ASTA!* plus ca sunt foarte tinerele si nu prea au apucat sa primeasca multe cadouri.
in fine ...
fug ca e foarte tarziu
va pup si va doresc o zi frumoasa.
rein spune:
Laura, cunosc personal o profesoara (care insista in fiecare an ca nu vrea nik de la clase) si care are podul plin de amintiri 'nepretuite' de la generatii de copii: n-spe seturi de cesti si pahare.![]()
Eu strang banii la grupa mea si insist sa dam tot banii la doamne. Ce sa faca cu niste cioburi sau cu niste flori sau cu o tona de bomboane cand au 6-7-8 milioane salariu si nu au cu ce lua o jucarie copiilor proprii de Craciun? da, punem alaturi si 1 buchet de flori...
O ingrijitoare fara vechime are 4.5 milioane salariu. La gradi unde suntem noi au venit cateva, au stat 3 zile si au preferat sa plece ca bone.
madybulancea spune:
Neatza...laura si noi dam banii,pt ca au o gramada de amintiri si crede-ma k le tin aruncate sau le dau mai departe,iar pe vremurile astea cred ca le-ar prinde bine niste banii alaturi de un buchet de flori si cu felicitare!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
roxanici spune:
neatza
bine ati revenit, Marta cu 2 cupii si Laura cu un cupil![]()
mie mi se pare chiar ok sa dai bani in loc de cadou...cred ca e chestie de opinie personala...
baietii....cucuietii...rares iar mi-o facut bucurii si il tin acasa saptamana asta, horia creste...o fost si el mucos bine de tot acu mai are resturi de muci
sanatate si sapt linistita!
tzuna spune:
Eu personal nu am primit niciodata bani si nici macar cadouri mai iesite din comun dar retin intotdeauna cadourile mai speciale adica cele facute de copii. totusi acum pentru Craciun am primti un parfumel de la Yves Roche si culmea, exact pe care-l vanam de ceva timp dar am evitat sa-l iau. Sa dai sau nu bani..... cred ca acum 10 ani era interpretat altfel. Acum nu stiu de ex anul trecut la Grupa fetei s-au dat pana la urma banii intrun plic cu felicitare si impreuna cu un buchet de flori. Dnele nu mai primisera bani pana atunci (cred) ca au fost f mirate dar pana la urma au acceptat caci una avea sotul grav bolnav iar cealalta tot asa niste probleme mai deosebite si cred ca banutii aceia le-au prins tocmai bine. Acum din cauza unor probleme cu unii parinti dnele nu vor absolut nimic, nici macar o atentie asa ca nu se strang bani deloc pana la urma. Voi incerca sa le iau personal cate ceva dar nu stiu dc vor primi. Totusi Maria le-a facut niste braduti micuti din lut pe care azi ii vom picta si le leg eu niste fundite aurii. Nu au cum sa refuze asa ceva (si eu voi fi mai smechera si voi pune bradutii alaturi de ce le iau eu).
tzuna spune:
MARTA- superba gaza mica. De Victor nu mai spun nimic ca m-a impresionat cand am fost la voi. Cat despre asa zisul lui regres e normal acum ca are o surioara chiar dc pare ca nu-l deranjeaza bebelina.
madybulancea spune:
Martaaa am uitat..este tare mumusica gargarita mica!!!

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi