Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sper ca nu foloseste nimeni lana pe post de ata dentara. Ma refeream la faptul ca se mai intampla sa vrei sa rupi un fir de lana cu dintii si face zgomotul ala care te zgarie pe creier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Ei, imi fac tema, nu o las pe maine ca poate trag chiul... am raspuns in viteza, ma duc sa-l bag in pat pe Stefan , azi ne=am distrat de minune, a fost ziua lui (1,7 luni), are mama baiat mare si voinic...

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): sa fiu mai organizata dimineata

Deci dimineata ar trebui sa fii dezordonata si nu esti ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Sper ca nu foloseste nimeni lana pe post de ata dentara. Ma refeream la faptul ca se mai intampla sa vrei sa rupi un fir de lana cu dintii si face zgomotul ala care te zgarie pe creier

Aha, ma gandeam eu ca nu e pe post de ata !!
Daaa si pe Pisi il streseaza cand se freaca ciorapii de lana

Tufato da' cate bunatati ai gatit ! si esti pe deasupra si inventiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ramona, asa, esti o eleva silitoare, iti faci tema acum, n-o lasi pe maine!

Novus, da, am constatat si eu cu modestie ca-s talentata, inventiva...intr-un cuvant: geniala!Saracu' H. toata ziua a trebuit sa-mi inalte osanale, ca, atunci cand ma apuca talentele, nu-mi place sa treaca neobservate (si neadulate!)

Ada nani da sau Ada nani nu in seara asta?

Mergi la inceput

Ada nani da regulamentar !!

Din vocabularul ei citez ultimele adaugate : bici-cita (bicicleta pe care zice ea ca i-o cumpara tata la anu' ) si lola (role) pana m-am prins eu cine-i lola asta greu a fost
Si au aparut deja si cuvinte sau incercari mai bine zis in germana evident in propozitii mixte ca de ex Ada mutzi ( Ada schmutzig = murdar asta cand e murdara pe maini)

Mergi la inceput

Va invit la o sedinta foto cu painea-n mana !!
Il puteti admira si pe Andrei precum si ghetele Adelei care se pregateau de drum

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Multumim pt urari,

Eu am avut o perioada mai nashpa, de aceea nici nu prea am intrat pe forum, incerc sa o lasam mai moale cu titi, in sensul ca nu toata ziua cum avea bunul obicei ci doar cand sa dormim. Va dati seama cand o apuca crizele ca vrea titi si nu ii dau trebuie sa ii tot povestesc sau sa o iau cu altele, sa ne jucam, pur si simplu sa inventez ceva ca sa nu se mai gandeasca la titi. Cand era mai cald afara puteam sa iesim si mai uita de ele acum e un pic mai greu, trecem si peste hopul asta cumva. Ma gandesc cu groaza la intarcare

In rest acum suntem ok, am fost tot familionul racit, a inceput Iulia si am continuat noi.

Iulia mai nou imi spune cand o enervez si nu o las sa faca ce vrea: pace si ma impinge. Se urca pe scaune dar vrea in picioare si ar fi in stare sa se urce si pe masa. Daca o intreb cum o cheama zice ulia, cum o cheama pe mama: aiiin (adica taica-sau), pe tata aiin, cine o iubeste: aiin, pe cine iubeste: aiin, deci suntem fan aiin.

Am vazut pe fotomodela Ada si pe marele blond Andrei, sunt niste schumpi

Va , merg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Intru la ceas de noapte sa fac si eu rapid tema

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): Inca ma enervez destul de des si reactionez violent
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: nimanui
3.O porecla pusa cuiva: Maslinuta - Anei cand era in burtica
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: o vacanta la Paris
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: Sa calatoresc
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!): sa calatoresc in timp
7.La ce as renunta fara regrete: la nimic in momentul asta (la nimic al meu, ca altfel am o lista lunga care incepe cu lucrurile socrilor, da nu e treaba mea
8.Un zgomot care ma scoate din sarite: mataitul Anei cand nu are motiv (din punctul meu de vedere of course; stiu, is mama denaturata dar mi-am propus sa fiu sincera in toate)
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!): sa ma odihnesc mai mult

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

M-am uitat cu Pisic la pozele cu Alexandra si Andrei si am ajuns la o singura concluzie: ca nu numai Ana a crescut ca din apa in ultimele saptamani. Pisi cand a vazut-o pe Alexandra in picioare a zis "oaaaaaaa, nu pot sa cred, ce copii mari avem". Si am mai ajuns la o concluzie: ne vom distra super la munte

ANAAN, baga-mi si mie telul tau pe pm ca mi-e lene sa ma uit pe mailul comun

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sa-mi fac si eu repede tema:

1. Ce n-ar trebui sa fac, dar fac: sa mananc seara tarziu

2. Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in gura: nu-mi vine nimeni in minte....

3. O porecla pusa cuiva: gire - porecla pusa sotului meu pe care o mai folosesc angajatii

4.Ce mi-as dori sa primesc de Craciun: din pacate ce mi-m dorit ffff multa cadou de craciun si eram sigura ca o sa primesc nu o sa mai primesc, ceea ce m-a cam dus intr-o mica depresie Mai astept cativa ani....

5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: sa am mai multa grija de mine (aerobic, masaj, cosmetica, citit etc....chestii de care nu prea am timp in ultima vreme

6. Ce capacitati mi-as dori sa am : sa fiu invizibila ( nu comentez de ce....)

7.La ce as renunta fara regrete: la kilogramele in plus

8.Un zgomot care ma scoate din sarite: cand mananca cineva mar langa mine sau cand mananca sotul seminte la film in pat, iar eu vreau sa dorm

9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac: sex ( fac, dar ar merge ceva mai des - dar aicia cam eu sunt de vina )

Faina tema, pentru week-endul viitor am si eu una.

6.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput