Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: o veioza anume de la Ikea

Arata-ne si noua veioza

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai, la noi astea crescute la pension cu servetele la subtrat ca sa nu lovim vecinul de masa cu coatele, sorbitul ciorbei nu se cade:)))

E ca cu plescaitul :))))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Azi m-a apucat gatitul. Am facut asa: dovlecei umpluti la cuptor ( si cartofi umpluti, ca nu mi-au ajuns dovleceii), sos italian cu dovlecel( miezurile alea care au ramas cand i-am scobit), rulouri cu crema de branza ( astea le-am inventat eu). Nu am avut chef de cumparaturi, asa ca am facut mancare cu ce aveam pe acasa. Printre altele aveam si niste foi de lasagna. Le-am pus la muiat in apa calduta; in timpul cat au stat ele acolo, am facut un maglavais din branza de vaci, usturoi, verdeturi ( busuioc, patrunjel, ardei iute), rosii deshidratate, ulei de masline aromat( foarte putin, rosiile erau in uleiul ala), sare, piper, un ou si apoi am facut ca niste sarmale din foile de lasagna si maglavaisul cu pricina pe care le-am pus la cuptor intr-un vas de yena si am turnat doua polonice din sosul italian peste ele. Au fost! Ma transform in Martha Stewart!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Pai, la noi astea crescute la pension cu servetele la subtrat ca sa nu lovim vecinul de masa cu coatele, sorbitul ciorbei nu se cade:)))

Mergi la inceput

Aaaa, si stiti ce alte zgomote nu-mi plac? Lana printre dinti, trasul nasului( intelegeti voi) sau aia care fac nu stiu cum din gat inainte sa traga un scuipat

Asa-i ca am propus un subiect elegant de discutie?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mergi la inceput

Novus, uite-o http://www.ikea.ro/product/show/code/90128358 . Nu-i cine stie ce minune, dar mi-ar trebui ca se potriveste undeva anume in domitiliul personal

Mergi la inceput

Citat:

Aaaa, si stiti ce alte zgomote nu-mi plac? Lana printre dinti, trasul nasului( intelegeti voi) sau aia care fac nu stiu cum din gat inainte sa traga un scuipat

Asa-i ca am propus un subiect elegant de discutie?!

aoleu ma ia cu ameteli ca mi-am amintit si eu niste oracaieli din astea nesuferite !! asta cu lana printre dinti nu prea o inteleg e aia pe post de ata dentara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ei, imi fac tema, nu o las pe maine ca poate trag chiul... am raspuns in viteza, ma duc sa-l bag in pat pe Stefan , azi ne=am distrat de minune, a fost ziua lui (1,7 luni), are mama baiat mare si voinic...

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): sa fiu mai organizata dimineata
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: presedintelui B.
3.O porecla pusa cuiva: Musculosu` (unui prieten slab ca un tar)
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: o scrisoare prin posta de la sotul meu (99% ca o sa primesc)
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: sa calatoresc in tari straine, de cand ma implora sotul si eu mereu gasesc motive de anulare... la anul singur plecam undeva...
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa ma pot urca in avion si sa ajung cel putin lunar la sotul meu
7.La ce as renunta fara regrete: vorba Ilinkai, la apartament daca as avea bani de casa
8.Un zgomot care ma scoate din sarite: scartaitul cretei pe tabla, zgomotul masinei de spalat a vecinei de sus in plina noapte
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac: sa mai pun mana pe o carte si sa las serialele de pe computer.

Mergi la inceput

Citat:

Novus, uite-o http://www.ikea.ro/product/show/code/90128358 . Nu-i cine stie ce minune, dar mi-ar trebui ca se potriveste undeva anume in domitiliul personal

E faina, lasa ca sigur o aduce mosu'

Mergi la inceput