Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olishka, distractie placuta sa aveti !!! v-am trimis ceva pe soacra-ta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Hola!

Ieri am facut si gafa sa ma sui pe cantar, asa ca de azi m-am impacat cu Mihaita din nou si acum fac clatite nemonti, da's pt musafiri

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Auzi eu zic sa-ti iei cantar nou, ca asta vechi sigur da rateuri, da ??!!
Si fa un fratior Injinerului

Mergi la inceput

Anaan, ai PM , ca mobilul ti-e inchis, stii, nu ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mi-e stricat, nu mi-e inchis. a avut un accident implicand una bucata Andrei si una bucata masuta. Am vrut sa te sun de pe tel lui H., dar am tras un pui de somn de cateva ore ( Mihaelacg, nu ma bubui, ca am fost moarta de oboseala)

Mergi la inceput

Citit PM-ul, te sun maine sa sporovaim nitel!

Asa, imi place ca va faceti temele, aveti cate o bulina rosie de la mine. Ma apuc si eu de ea

Mergi la inceput

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): beau Cola
( da, Ilinca, stiu ca-i otrava, da-mi plaaace!)
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: vecinului idiot si bataus, lui Vadim Tudor...
3.O porecla pusa cuiva:"Dinti de caine" lui Valentin Stan, prostovanul ala cu laptopul de la Antena 2 (sau 3?!)
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: o veioza anume de la Ikea
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: sa merg la intalneli cu voi!!!
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!): sa fiu invizibila (ca asa as mai afla si din gandurile celorlalti, as putea sa si calatoresc pe unde mi-ar trece prin cap...multe as putea face!)
7.La ce as renunta fara regrete: la sculele lui H. ( da, stiu ca suna cam sexual, dar nu va ganditi la prostii, e vorba de tot felul de flexuri, cuie si alte obiecte neidentificabile de care m-as scapa bucuros, dar nu se poate, ca prea si le iubeste al meu sot)
8.Un zgomot care ma scoate din sarite: zapada artificiala frecata de un perete
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!): sa slabesc...of, of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Iaca tema:

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): sa ma gandesc la alti masculi:)
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: unei persoane pe care voi nu o cunosteti (lipsita de importanta)
3.O porecla pusa cuiva: Minnie (o colega de serviciu pe nume CRistina care mi se parea mie ca seaman cu Minnie a lu Mickie)
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: multe chestii, in mare parte materiale
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: sa merg la teatru, sa calatoresc in tari straine si sa ma plimb cu masina
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!): sa calatoresc in timp
7.La ce as renunta fara regrete: la nimic, nu stiu, nu m-am gandit niciodata
8.Un zgomot care ma scoate din sarite:manelele, bocanitul noaptea, zgomotul de popcorn de la mall inainte sa inceapa filmul (d-asta nici nu merg), plescaitul la masa, sorbitul ciorbei etc
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!) sa fiu mai calma si cateodata mai diplomata

Mergi la inceput

Cu mare intarziere ( sa-mi fie rusine!), La multi ani, dragalasa Iulia! Multe pentru mami a ta si multi pentru tine!

Mergi la inceput

Charlize, da' ce-are, draga, sorbitul ciorbei?!

Mergi la inceput

O daaa tocmai mi-am mai amintit un zgomot ce ma calca pe nervi : suptul dintilor daca intelegeti ce vreau sa zic

Mergi la inceput