Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Olishka, distractie placuta sa aveti !!! v-am trimis ceva pe soacra-ta 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Hola! Ieri am facut si gafa sa ma sui pe cantar, asa ca de azi m-am impacat cu Mihaita din nou CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Auzi eu zic sa-ti iei cantar nou, ca asta vechi sigur da rateuri, da ??!!
Si fa un fratior Injinerului

novus spune:
Anaan, ai PM , ca mobilul ti-e inchis, stii, nu
?!

Anaan spune:
Mi-e stricat, nu mi-e inchis
. a avut un accident implicand una bucata Andrei si una bucata masuta
. Am vrut sa te sun de pe tel lui H., dar am tras un pui de somn de cateva ore
( Mihaelacg, nu ma bubui, ca am fost moarta de oboseala
)
Anaan spune:
Citit PM-ul, te sun maine sa sporovaim nitel!

Asa, imi place ca va faceti temele, aveti cate o bulina rosie de la mine. Ma apuc si eu de ea![]()
Anaan spune:
1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): beau Cola
( da, Ilinca, stiu ca-i otrava, da-mi plaaace!)
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: vecinului idiot si bataus, lui Vadim Tudor...
3.O porecla pusa cuiva:"Dinti de caine" lui Valentin Stan, prostovanul ala cu laptopul de la Antena 2 (sau 3?!)
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: o veioza anume de la Ikea
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: sa merg la intalneli cu voi!!!
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!): sa fiu invizibila (ca asa as mai afla si din gandurile celorlalti, as putea sa si calatoresc pe unde mi-ar trece prin cap...multe as putea face!)
7.La ce as renunta fara regrete: la sculele lui H. ( da, stiu ca suna cam sexual, dar nu va ganditi la prostii, e vorba de tot felul de flexuri, cuie si alte obiecte neidentificabile de care m-as scapa bucuros, dar nu se poate, ca prea si le iubeste al meu sot)
8.Un zgomot care ma scoate din sarite: zapada artificiala frecata de un perete
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!): sa slabesc...of, of
Bianca2503 spune:
Iaca tema:
1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!): sa ma gandesc la alti masculi:)
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: unei persoane pe care voi nu o cunosteti (lipsita de importanta)
3.O porecla pusa cuiva: Minnie (o colega de serviciu pe nume CRistina care mi se parea mie ca seaman cu Minnie a lu Mickie)
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun: multe chestii, in mare parte materiale
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des: sa merg la teatru, sa calatoresc in tari straine si sa ma plimb cu masina
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!): sa calatoresc in timp
7.La ce as renunta fara regrete: la nimic, nu stiu, nu m-am gandit niciodata
8.Un zgomot care ma scoate din sarite:manelele, bocanitul noaptea, zgomotul de popcorn de la mall inainte sa inceapa filmul (d-asta nici nu merg), plescaitul la masa, sorbitul ciorbei etc
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!) sa fiu mai calma si cateodata mai diplomata
Anaan spune:
Cu mare intarziere ( sa-mi fie rusine!
), La multi ani, dragalasa Iulia! Multe
pentru mami a ta si multi
pentru tine!
novus spune:
O daaa tocmai mi-am mai amintit un zgomot ce ma calca pe nervi : suptul dintilor daca intelegeti ce vreau sa zic