Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sunt un pic tristuta caci avem si noi serbare la gradi cu mos si este exact cand in week-endul cu excursia de la Moeciu si asa de rau imi pare ca ratam si serbarea asta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apoi Floric, cand ai zis ca mergi la teatru nici nu mi-am inchipuit ca n-ai inca bilet sau invitatie! In ciuda prejudecatilor pe care suntem tentati sa le avem, lumea chiar mai merge la teatru, mai ales tinerii si mai ales cand e un festival! Si in BM se tine de cativa ani festivalul International "Atelier" si nu va zic ce bataie pe bilete!! Eu mereu am avut invitatie ca directorul artistic al teatrului a fost pana anu' asta scumpul si iubitul meu dirig!! In orice caz acum am vazut programul de la Braila si am vazut ca ai ratat un spectacol EXCELENT, "Herr Paul" al lui Radu Afrim. Eu l-am vazut la BM, e minunat. Am vazut ca si maine e un spectacol de-al lui Afrim, pe care nu l-am vazut, dar regizorul spune tot, eu zic ca sigur e bun...poate poti prinde loc. Eu la de-astea gen "Take Ianke" nu ai am rabdare sa merg, am vazut destule spectacle televizate pe tema asta in copilarie. Dar sper ca macar acolo ai prins bilet sa te mai deconectezi.
Olishka, esti o shoferitza eroina! Si la noi a nins ieri, chiar eram pe strada si Sophiphi era in extaz, radea si incerca sa prinda fulgii cu gura...Eu ma bucur ca inca nu s-a depus totusi zapada!!
Azi am fost la o zi de nastere (la "Tzontzo"- petrean, daca esti pe receptie; e prima data cand am fost acolo). Tufete, erau vreo 15 copii, dar Phiphi a mea a facut furori, de cand a intrat s-a pus pe dansurile ei schemoase, pe impartit zambete smechere, s-au strans toti parintii ca la circ:))). Of, fata mea va fi vedeta, nici urma de sfiala pe ea...Mai tarziu au pus toti copilasii pe o scena cu luminite (unii nu vroiau), mai erau copii care dansau, si mai maricei, dar obiectiv va zic ca asa scheme si ritm ca la Sophiphi nu s-a mai intalnit Imi venea sa plang de fericire cand ma uitam la ea si-o vedeam asa relaxata, fericita, vioaie...s-a distrat non-stop de minune.
Am vazut si eu trupa de shoc, chiar ca are o minunatie de ochi Anastasia. Pe Vladimir nu-l pot urmari acum, inteleg ca trebuie sonor si Sophitela doarme.
M-am laudat ca e a 4 zi cand am reusit s-o culc la pranz inainte de 15?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hola!

In asteptarea temei de la Anaan, bag si eu un raport scurt (asa, ca intre 2 clatite, ca am adus laptopul in bucatarie )

Aseara am fost la niste prieteni care au 2 baieti, tatal si baietii ne-au facut pizza copiii s-au jucat atat de frumos... Of, clar, se cere fratior

Ieri am facut si gafa sa ma sui pe cantar, asa ca de azi m-am impacat cu Mihaita din nou si acum fac clatite nemonti, da's pt musafiri

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

intru si eu scurt sa va pup si sa urez:

La multi ani, MONIQUE!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Hola!

In asteptarea temei de la Anaan

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Iaca tema:

Prima data am vrut sa fiu o doamna elevata si sa va servesc chestionarul lui Proust, dar pentru ca eu sunt eu, poftiti un chestionar creat de moi, in onoarea trezirii voastre din amorteala weekendiana:)):

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!):
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas:
3.O porecla pusa cuiva:
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun:
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des:
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!):
7.La ce as renunta fara regrete:
8.Un zgomot care ma scoate din sarite:
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!):

La munca, leneselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

intru si eu scurt sa va pup si sa urez:

La multi ani, MONIQUE!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Si de la mine! Sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Prima la tema?
1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!):
- obisnuiesc sa aman
2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas:
- categoric vecinului "suprem", dar mai multi, nu unul
3.O porecla pusa cuiva:
- Tropo, colegului meu de banca
4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun:
- anvelope de iarna
5.Ce mi-ar placea sa fac mai des:
- sa calatoresc, mai ales in afara tzarii
6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!):
- sa calatoresc in timp
7.La ce as renunta fara regrete:
- la bloc daca as avea o casa:))
8.Un zgomot care ma scoate din sarite:
- bormasina lu' vecinu'
9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!):
- sa m-apuc de tot ce am de facut si aman (lucrarea pt. conferintza, un eseu, o tura de regim disociat etc)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Heloo si de la noi !!!

Anaan, am crezut ca ai fost rapita de nu dau de tine , ma bucur ca esti ok si ai dat o tema asa faina

Noi de dimineata am fost la parastas, apoi am shopinguit lal Real si Metro pana si-a facut Alexandra somnul de frumusete, am iesit sa testeam rampele din zona pana a facut Pisi curatenie, am facut o placinta cu branza ca asta e singura care o stiu si acum in sfarsit am liber la calc, suntem invitati si la niste prieteni dar data fiind ora inaintata noi fetele zicem pas

Monnvas, mi-au facut pofta cu clatitele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

M_monique

Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie !!

Mergi la inceput

Na, sa raspund si eu :

1.Ce n-ar trebui sa fac, dar fac (o singura chestie!):sa incerc eu sa le rezolv pe toate pt toti

2.Cui mi-ar placea sa-i trag un pumn in nas: momentan nimanui dar am o lista mai veche

3.O porecla pusa cuiva: Figo unui vecin pe care nu stiu nici in zi de azi cum il cheama dar avea numar la masina FIG, sa vedeti ce fain cand a trebuit sa dau de el, intrebam vecinii daca nu l-au vazut pe vecinu' cu dacia rosie

4.Ce mi-ar dori sufletul sa primesc cadou de Craciun:grea intreabre ca nu ma pot decide la un singur lucru dar pe primul loc ar fi o excursie in Austria de ex, apoi un parfum,o pereche de cizme, etc

5.Ce mi-ar placea sa fac mai des:sa calatoresc !!!!

6.Daca as avea capacitati iesite din comun, as vrea: sa fiu invizibila, sa citesc gandurile celorlalti, sa zbor, sa calatoresc in timp( alegeti o singura varianta, nu va lacomiti!):sa zbor prin lume

7.La ce as renunta fara regrete: eu sunt cam posesiva de felul meu asa ca greu renunt la ceva important, dar as renunta la tot felul de lucruri minore ....dar nu-mi vine nimic concret in cap , daca as copia-o pe Ilinca as zice ca as renunta si eu la apartament pt o casa dar nu pot pt ca e ipotecat la banca, hihihi

8.Un zgomot care ma scoate din sarite:stersul geamurilor

9.Ce ar trebui sa fac, dar nu fac (asta-i pentru simetrie!): sa merg din nou la aerobic

Anaan ai un mare de la mine pt tema de wkd

Mergi la inceput