Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sanatate multa puilor bolnaviori.
Suntem si noi acasa dupa o lunga perioada de spitalizare asta micu a facut o enterocolita si ne-am dus cu 40 la spital la babes. S-a rezolvat partea cu burtica dar ne-am externat cu rosu in gat oricum bine ca am ajuns acasa ca asta il putem trata si la domiciliu. A contactat un enterovirus/ Acum sunt speriata sunt tot timpul cu ochii pe termometru sper sa revenim si noi la normal in zilele urmatoare. Desii am avut conditii bune in spital tare greu mi s-a parut.
Va pup o noapte usoara la toata lumea.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Da am picat si eu nasol..cu foamea mea si mai ales cu petrecerea mea.

Imi pare tare rau de dovleceii bolnaviori.Nela mi-au tasnit lacrimi cand am citit cu ai descris operatiunea batista bebelusului.Pt ca parca am simtit durerea ta sincer prin felul cum ai povestit.Eu de aia nici nu il curat.Ce e drept nu a fost niciodata asa rau så se inece cu mucisori si så vomite.Nici nu il pot tine ca så fac as aceva, de fapt.

Ma rog så se faca bine Anuta, Davidutu , Alexutu'si Eva de Elle.Tare greu cu puiuti bolnaviori.

Mamicilor va doresc multa putere så puteti så treceti peste perioada asta.

Vreau så o felici si eu pe mami Vik.Jos pålåria mami!!Te admir mult si iti doresc mult succes in continuare.

Am citit tot, poze nu am apucat så vad pt ca am citit mai mult pe tel si nu mi se deschide picassa de la o vreme.

La noi ninge de luni, cred, in continuu.Vreao 2 zile a fost un viscol naprasnic de ma lua pe sus.Avem zåpada, multa zåpada.Va dau si voua daca vreti..Am pe balcon stransa pt zile negre.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Sanatate multa puilor bolnaviori.
Suntem si noi acasa dupa o lunga perioada de spitalizare asta micu a facut o enterocolita si ne-am dus cu 40 la spital la babes. S-a rezolvat partea cu burtica dar ne-am externat cu rosu in gat oricum bine ca am ajuns acasa ca asta il putem trata si la domiciliu. A contactat un enterovirus/ Acum sunt speriata sunt tot timpul cu ochii pe termometru sper sa revenim si noi la normal in zilele urmatoare. Desii am avut conditii bune in spital tare greu mi s-a parut.
Va pup o noapte usoara la toata lumea.
Alex (05.09.2009)

Multa sånåtate Alexului!!Cum mai mami te duci cu una si iesi cu alta din spital?! Offff!!Stiu ca se poate intampla oriunde si oricand dar uneori te intrebi de ce tocmai mie??!!Imi pare tare rau.

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara

Alex la multi ani! Sa ai o seara minunata alaturi de cei dragi.

Nu imi vine sa cred cati puiuti bolnaviori avem, avea dreptate pediatrul nostru cand imi spunea ca luna noiembrie se declanseaza toate bolile. Sa vi le insir si pe ale noastre? La mine le fac pe rand fetele - in principiul le aduce Teodora si le paseaza mai departe, prima fiind Andreea ca pe ea o pupa cel mai mult, de data asta au reusit sa o imbolnaveasca si pe bona si a trebuit sa vina mama mea. Deci noi am facut asa diaree, conjunctivita, viroza cu tuse - nu intru in detalii principalul e ca multumita pediatrunlui nostru am reusit sa scapam deja de primele doua. Daca vreti sfaturi, info despre tratamente etc cu drag.

Luto sper sa functioneze antibioticul oral, daca nu si nu asa cum au zis fetele mai bine injectabil, sti sigur ca tratezi. Problema e: cu cat se taraganeaza mai mult boala cu atat se poate agrava si Davidelul isi va reveni mai greu. Multa curaj si putere in continuare.

Elle imi pare rau de fete, dar totusi e bine ca accepta Eva tratamentul, oricum stai mai linistita cand sti ca si-au luat medicamentele, greul a trecut si de acum trebuie sa evolueze in mai bine.

Nela te imbratisez, bine ca ai ajuns la medic. Daca nu ti se pare OK ce ti-a zis nu ezita sa ceri opinia si altui medic.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara

ALEX
sa ai un an minunat alaturi de printesa si tot ce visezi sa se intample !

trimit si eu valuri de energie pozitiva pentru puisorii bolnaviori si pentru mamicile ingrijorate: Lucia, Nela, Elle, Anamaria, Raluk

Vik felicitari pentru reusita intr-un an atat de solicitant. Nu-ti spun cat de verde sunt de invidie ca poti spune despre jobul tau ca e tot una cu hobby-ul... Meriti multe

nb all

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Da am picat si eu nasol..cu foamea mea si mai ales cu petrecerea mea.

Imi pare tare rau de dovleceii bolnaviori.Nela mi-au tasnit lacrimi cand am citit cu ai descris operatiunea batista bebelusului.Pt ca parca am simtit durerea ta sincer prin felul cum ai povestit.Eu de aia nici nu il curat.Ce e drept nu a fost niciodata asa rau så se inece cu mucisori si så vomite.Nici nu il pot tine ca så fac as aceva, de fapt.

Ma rog så se faca bine Anuta, Davidutu , Alexutu'si Eva de Elle.Tare greu cu puiuti bolnaviori.

Mamicilor va doresc multa putere så puteti så treceti peste perioada asta.

Vreau så o felici si eu pe mami Vik.Jos pålåria mami!!Te admir mult si iti doresc mult succes in continuare.

Am citit tot, poze nu am apucat så vad pt ca am citit mai mult pe tel si nu mi se deschide picassa de la o vreme.

La noi ninge de luni, cred, in continuu.Vreao 2 zile a fost un viscol naprasnic de ma lua pe sus.Avem zåpada, multa zåpada.Va dau si voua daca vreti..Am pe balcon stransa pt zile negre.

Vine,vine Mos Craciun!!

si zici ca ai zapada multa, ha? de Craciun trimiti si la noi? abia astept sa ne cumparam sanii....

aaa, si ca sa vedeti ce inseamna spiritul de turma , azi am fost in Carrefour si i-am luat bebe-strumfului avionul minune! - 129 lei! dar va zic: sunteti vinovate pentru cele mai minunate clipe din viata mea - atata bucurie nu am vazut in ochii lui de cand a inceput el sa stie de jucarii!! nu se oprea din ras si din batut din palme in jurul lui, apoi l-a luat la calarit, s-a urcat si cu fata si cu spatele, se impinge in picioare si merge, se joaca cu elicea; plus, sortatorul de forme il tine supercaptivat (desi mai are vreo 3 jucarii de sortat forme ; deci pentru asta va iubesc si mai mult!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna seara mamici,

La multi ani Alex, sa fii sanatoasa si voioasa, asa cum te stiu.

Vik, felicitari pentru premiu, asteptam sa-l uzi

Ma doare sufletul sa vad cat de chinuite sunteti Nela, Lucia, Elle,
Ma rog pentru puiutii vostri. Nici nu pot sa imi imaginez cat de greu trebuie sa fie si va simt pe fiecare in parte la un pas de disperare.

Nela draga, ma bucur ca e buni acolo, nu se putea un moment mai potrivit sa fie langa tine si sa-ti dea putere sa mergi mai departe, ai trecut prin atatea
pentru struta regala iti trebuie ceva gen www.totulredus.ro/turism-si-timp-liber/cangaroo-masinuta-plastic-funny-la-magazinul-bebe-strumf-ro-108345" target="_blank">lectica sau,o super www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=46771" target="_blank">masinuta cu telecomanda sau ceva sa o folositi pana la 4-5 anisori ceva cu www.bebecarucior.ro/vehicule-pentru-copii/triciclete-cu-pedale/injusa-tricicleta-kangaroo-8-in-1.html" target="_blank">pedale

am ajuns cu recuperarea la pag 13 dar musai trebe sa ma duc la somn ca urmeaza o alta zi lunga.
va pup cu drag si va doresc muuuuuuuuulta sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Multa sanatate Ana, David, Alex si fetite de Elle si multa putere mamicilor! Sa fie bine!

Ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Luto, ma bucur ca David e un pic spre bine, ma rog sa nu mai vomite "bulinutzele", cum le zice Lory , si sa se faca bine repede-repede
Elle si voua multa energie pozitiva, sa va reveniti in gashca
Nela grea tare operatiunea "mucii", cunoastem si noi, de fapt la noi tot ce tine de cap e tabu ... nu suporta sa-i fac ceva la nas gen aspirator/sters muci, nu sta la spalat pe cap, la tuns; abia il lamuream sa-i pun caciulita ; dar ma rog si pentru voi, iar tu fii barbata in continuare!

ANDREI

Mergi la inceput

va pup de noapte buna!!!

ANDREI

Mergi la inceput