Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
NelaM spune:
Ma culc... o noapte linistita va doresc!
Ascult colinde vechi, vechi....de pe christmas chanel.
Enjoy!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_
NelaM spune:
Citat: |
[In rest e putin mai vioi ceea ce ma mai linisteste. Voi? |
Ana nu e nici pe departe atat de vioaie si activa ca David!
Letargica si cu muci.
In rest, suntem bine!
Tin pumnii stransi sa nu vomite medicamentul.
Sanatate multa!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Ana nu e nici pe departe atat de vioaie si activa ca David! Letargica si cu muci. In rest, suntem bine! Tin pumnii stransi sa nu vomite medicamentul. Sanatate multa! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)* ***** _******* _ |
si voua, noapte buna
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
suede spune:
Elle nu o cunosc de dna. doctor,eu am un istoric asa nasol cu orl-istii,incat greu sa mai am incredere in altii decat dr.David,care m-a salvat pe mine cu urechea.
Dar la mine a fost un caz la cateva milioane,oricum momentan sunt unicat intre pacientii lui,am o ureche care nu accepta transplantul de timpan,din doua incercari.
Multa sanatate!
Legat de mers,asta cu alta varsta e o varianta...dar ce ma fac cand ma intreaba cei care stiu ce varsta are?E,lasa ca azi am iesit in parc si ne-a dat o tanti o jucarie sa o plimbam si mai avea putin si-o lua la fuga.Asa ca o sa-i iau si eu una,am vazut ca era luata de la Ikea.
La intalnirea din AFI nu ajung,acum Mihnea doarme si dupa trebie sa ajung la dentist.Asta este,ghinion!
Never say never!
monikus spune:
La multi ani Alex! SAa fii sanatoasa sa te poti bucura asa cum se cuvine de papusica ta.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori.
Un gand bun pt restul mamicilor.
Daca dau o credeti ca vine si la Rares (16.10.2009) cu un de ? Mami Monica zice ca da.
monica_dicut spune:
eu abia acum am vazut mesajul cu intalneala. Eu la 4 am iesit afara cu Zgati ca am crezut ca ati hotarat alta zi daca nu ati spus nimic pana la ora aia... asta este, next time.
Asa ca stau si fac mancare, noroc ca a venit tatal din dotare si mi l-a luat de pe pantaloni ca m-a capiat efectiv
Of ce ma oftic, la naiba ca nu mai am cum sa ajung, e prea departe as face minim o ora pana acolo. Cred ca Luci si Iulika ar ajunge inaintea mea
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Bun gasit!
Alex, la multi ani, draga mea! Sa fii sanatoasa si sa ai mult mult noroc! Te pup cu mare drag!
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
Seara buna!!!
sunt si eu pe aici, må pregatesc de petrecere.Alex La multi ani si numai bucurii iti doresc!!!Te pup si te imbratisez cu drag!!
Eu vin imediat..sper ca ati intins masa asa frumos ca am o foameee.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
anamaria1979 spune:
Alex la multi ani petrecere frumoasa sa te bucuri de papusica ta!
Alex (05.09.2009)
Iulika29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Iulika scoate hidrobicicleta, spune-i lu Bubu sa lase computerul ca bagam iar la pedale Noi o sa ajungem pe la si 10 Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului |
Mami de data asta nu pot ca nu gasesc hidrobicicleta..e acoperita pe undeva de zåpada si nu o gasesc.Asta asa ca så iti dai seama informativ cata zåpada avem.Gradele nu vi le spun ca nu e frumos.
Pup mult Davidelu' scump si imi pare tare rau ca a capatat si otita aia urata.Sper din tot sufletul så fie bine.Si pe tine mami te pup cu drag pt ca stiu ca oricat de optimista ai fi cand e vb de atatea zile cu copilul bolnav se cam duc resursele de a vedea totul in roz.Poate ne mai prindem la un tel cand se vor linisti lucurile, ca tare imi e dor så mai vb cu tine.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!