Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
diamar78 spune:
Am venit si noi de la vaccin dar nu l-am facut. I-am spus ca l-am auzit stranutand ieri si azi dar o singura data pe zi si azi mi-a tusit inainte sa plec cu el dar tot asa o singura data. Il consulta, la plaman nimic, la gat nimic dar ii ia temperatura 37,6 asta in conditiile in care mi-a mutat si plimbat toate reclamele cartonate din hol.
Concluzie: nu-l vaccinam si-i dam o suspensie usoara de amoxicilina de 3ori/zi.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
aricelul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Hello girlz!! Sa incep cu ce-i mai important: La multi ani , Alex!! Sa fii fericita si sanatoasa, mereu zambitoare!! Te pup cu drag, tare rau imi pare ca nu ne vedem azi ! Referitor la intalnire, ramane pt ora 6, in Afi, la ultimul etaj? O sa vin cu inca 2 mamici senzationale si inca 3 copii super, si cu o viitoare mamica. Sper sa ajungeti cat mai multe, va pup!! Ati auzit? Vine ....fug sa-l astept mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
Ne vedem acolo
_
Hi hi ...vine Craciunul !!!
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aricelul
Ne vedem acolo _ Hi hi ...vine Craciunul !!! |
Iulika scoate hidrobicicleta, spune-i lu Bubu sa lase computerul ca bagam iar la pedale
Noi o sa ajungem pe la si 10
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
NelaM spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Iulika scoate hidrobicicleta, spune-i lu Bubu sa lase computerul ca bagam iar la pedale Noi o sa ajungem pe la si 10 Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului |
si noi pe la si un sfert asa, daca se misca Miha si Sabina mai repede! Hai, ne vedem!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
Ellenuta spune:
buna fetele
am inceput tratamentul evei, vad ca e cooperanta deocamdata, ia siropurile, sta la picaturi in urechi. ce e mai important e ca nu o doare urechiusa, cel putin asa zice ea. Doamne ajuta. am fost sa-i fac annei exudat nazal, rezulatul sapt viitoare, sper sa nu fie pneumococ . in rest, scot muci purulenti la greu si desigur tusea ne da mari batai de cap. a venit si aparatul pt aerosol. sper sa stea eva sa-i fac .. annei ii voi da furtunul fara masca si o sa se apuce sa-l roada .. ceva ceva tot o ajunge unde trebuie, nu??
multumesc din suflet pentru gandurile bune!
liliaco categoric, total de acord cu tine referitor la balanta risc-beneficiu. multimim ca ne ajuti cu un gand bun, si eu as vrea sa pot face ceva ptr puiutii bolnaviori, daca as putea lua boala lor s-o duc eu, ce bine ar fi ..
vik ce pui cuminte ai .. super, s-o tina tot asa!! si din pacate ai dreptate .. se tin lant belele.
nela
suede da, merg pe 1 dec la control insa tot la tipa asta, care mi se pare super, dr iorgulescu. sper sa fie totul bine.
luci eu stiu ca antibioticul tb sa stea vreo 4 ore in stomacel ca sa-si faca efectul .. acum, stiu ca e greu, insa, din cate povestesti tu, ar fi bine sa-i puna branula la puicu, sa-i faca si antivomitive, si sa-i adminstreze si antibiotic. asta presupune sa stai la spital sau daca ai o policlinica aproape sa mergi la 8 sau 12 ore, depinde cum ii prescrie antibioticul. sanatate multa!
raluk o imbratisare mareeee ptr tine si alexutz! sa se faca bine repede voinicelul!
bia te pup cu drag. asa vreau sa fac si eu cu anna .. ii scot masca si o las sa se joace cu furtunul, sa-l roada .. apelez la trucuri din astea, ce sa fac.
nela, suede nici anna nu merge .. numai asa dusa de maini si deja m-am saturat de privirile celor din parc care ma intreaba cati ani are .. cand aud "vai si nu merge singura" imi vine sa-i impusc!! asa ca, m-am decis sa le spun cand ma intreaba ca are 8-9 luni .. ha! si am terminat balciul ..
of .. ce as veni si eu la afi, insa, nu am cum, din pacate .. eva cu otita, anna cu muci si tuse .. in plus, si eu sunt racita .. am luat de la astea mici.
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crocodana spune:
I'll be there!
am citit pe super fuga, ama e efectiv lipita de mine, luto mami esti nemaipomenita zau! si zi asa bagi pedale sa ne vedem???
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
Alex, nu am uitat mami! Am vrut sa iti urez de azi noapte dar pana sa o fac a marait ama si am fugit langa ea!
Multi ani fericiti inainte, sa ai parte numai de bucurii si multumire sufleteasca!Te imbratisez cu drag si iti ofer multe, multe !
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
lutoniana spune:
Croco te pup si abia astept sutele de mii de poze.
Ellenuta va fi bine, ai sa vezi cu cele 3 fete .
Nela ramai barbata ca nu ai alta solutie, crede-ma
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
NelaM spune:
Barbata, Luto, barbata raman!
Cum e David?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Barbata, Luto, barbata raman! Cum e David? Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)* ***** _******* _ |
i-am dat acum la 3 antibioticul si acum ma uit la el ca la sfintele moaste.....fac incantatii si astept sa vad daca vomita sau nu. L-am lasat sa smulga si mouse-ul, sa dea si cu mop-ul si sa bata cu peria de la buda in capacaul de WC.....si multe altele
A descoperit ca daca isi baga degetul in urechea cea suculenta se aude un clipocit amuzant iar pe cealalta vrea sa si-o smulga ca il mananca tare.
In rest e putin mai vioi ceea ce ma mai linisteste.
Voi?