Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
mary_07 spune:
Buna dimineata!!!La noi a nins !!!!!
E alb totul abia astept sa se trezeasca puiutii,mai alex Alex...o sa fie extrem de bucuros!!!
Mamica de 2 nazdravani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mary_07 spune:
e minunat sa fii copil !
Razvan a inceput sa chiuie de bucurie cand l-am dus la geam iar Alex nu-si gasea cuvintele. M-a intrebat,intr-un final, de ce nu-l vede pe Mos Craciun,unde e Mosul
Mamica de 2 nazdravani
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07![]() Razvan a inceput sa chiuie de bucurie cand l-am dus la geam iar Alex nu-si gasea cuvintele ![]() ![]() Mamica de 2 nazdravani ![]() |
ce iti poti dori mai mult? abia asteptam si noi zapada!
si Buna dimineata!!!! las o
![](iubesc cafeaua.gif)
pupici si sa aveti o zi asa cum va doriti!
![](pupic.gif)
ANDREI
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
Din nou, va multumesc pentru cuvintele frumoase. De udat il ud cu o proaspata si un strat de zapada alba, imaculata! Si la Cluj a nins
! E asa frumos in jur. Abia astept sa vad reactia Isabelei!
Anomis mami esti comoara la casa omului...ce idei de jucarii ne dai.
Mamideandrei deci s-a bucurat puiutzul de avion? Mai ...ma tentati si pe mine sa il iau.
Fetele cu puiuti bolnaviori ...multa putere sa treceti peste . Luto sper ca e mai bine David...asteptam vesti. Si de la Raluk, Elle si Nela. Raluk banuiesc ca si la voi e zapada...ce a zis Alexutu?
Iulika
Va , o zi buna!
Last edit: poze de la intilneala voastra eu unde vad Uka????
Biaz...ma ungi pe suflet...nu am inceput cu cartea de povesti ci cu cealalta. M-ai tinut treaza pana la 1..abia astept sa vina seara sa continui! Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun
alex25 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu cu fierbinte pentru toata lumea!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui vik-cj Mamideandrei deci s-a bucurat puiutzul de avion? Mai ...ma tentati si pe mine sa il iau. |
o alegere excelenta
![](icon_smile_big.gif)
ANDREI
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei [quote]citat din mesajul lui mary_07 ![]() Razvan a inceput sa chiuie de bucurie cand l-am dus la geam iar Alex nu-si gasea cuvintele ![]() ![]() Mamica de 2 nazdravani ![]() |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
ce iti poti dori mai mult? abia asteptam si noi zapada! si Buna dimineata!!!! las o ![]() pupici si sa aveti o zi asa cum va doriti! ![]() ANDREI |
Buna dimineata si de la mine.
![](pupic.gif)
Si tie iti doresc o zi minunata cu cei 2 copilasi.Hai mami ca trebuie så fie atre frumos cu 2 copilasi.Am vazut pozele si se pareca se inteleg si se simt tare bine impreuna.
![](olala.gif)
Pup påpåciosul mic si frumos.
![](fulg.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](fulg.gif)
![](mos.gif)
![](mos.gif)
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Buna dimineata si de la mine. ![]() Si tie iti doresc o zi minunata cu cei 2 copilasi.Hai mami ca trebuie så fie atre frumos cu 2 copilasi.Am vazut pozele si se pareca se inteleg si se simt tare bine impreuna. ![]() Pup påpåciosul mic si frumos. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sa stii ca au inceput sa se inteleaga pe jucarii, ca acolo era bataia mare si e mai liniste in casa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
fetele cu copilashi bolnaviori Luto, Elle, Anamaria, Nela, cum sunteti, sper ca ok, ma
![](rugaciune.gif)
![](pupic.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
ANDREI
Iulika29 spune:
Bruculinului meu ii place foarte mult afara cand e zåpada..E asa haios cand calca pe ea se uita asa in jos si apoi chiuie de fericire..E tare simpatic.
Zilele astea ne gandeam så ii cumpåråm www.clasohlson.se/Product/LargeImageViewer.aspx?Path=/Archive/Images/Products/Hi/34-9235_2010-09-10_140106_534.jpg" target="_blank">o såniuta..Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
25+ cu
cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!