Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!!!

La noi a nins !!!!!

E alb totul abia astept sa se trezeasca puiutii,mai alex Alex...o sa fie extrem de bucuros!!!

Mamica de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

e minunat sa fii copil !

Razvan a inceput sa chiuie de bucurie cand l-am dus la geam iar Alex nu-si gasea cuvintele. M-a intrebat,intr-un final, de ce nu-l vede pe Mos Craciun,unde e Mosul

Mamica de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

e minunat sa fii copil !

Razvan a inceput sa chiuie de bucurie cand l-am dus la geam iar Alex nu-si gasea cuvintele. M-a intrebat,intr-un final, de ce nu-l vede pe Mos Craciun,unde e Mosul

Mamica de 2 nazdravani

ce iti poti dori mai mult? abia asteptam si noi zapada!

si Buna dimineata!!!! las o pentru doritoare, pana apare Alex;

pupici si sa aveti o zi asa cum va doriti!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Din nou, va multumesc pentru cuvintele frumoase. De udat il ud cu o proaspata si un strat de zapada alba, imaculata! Si la Cluj a nins ! E asa frumos in jur. Abia astept sa vad reactia Isabelei!

Anomis mami esti comoara la casa omului...ce idei de jucarii ne dai.

Mamideandrei deci s-a bucurat puiutzul de avion? Mai ...ma tentati si pe mine sa il iau.

Fetele cu puiuti bolnaviori ...multa putere sa treceti peste . Luto sper ca e mai bine David...asteptam vesti. Si de la Raluk, Elle si Nela. Raluk banuiesc ca si la voi e zapada...ce a zis Alexutu?

Iulika

Va , o zi buna!

Last edit: poze de la intilneala voastra eu unde vad Uka????
Biaz...ma ungi pe suflet...nu am inceput cu cartea de povesti ci cu cealalta. M-ai tinut treaza pana la 1..abia astept sa vina seara sa continui!

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Vin si eu cu fierbinte pentru toata lumea!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Mamideandrei deci s-a bucurat puiutzul de avion? Mai ...ma tentati si pe mine sa il iau.

o alegere excelenta

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

[quote]citat din mesajul lui mary_07

e minunat sa fii copil !

Mamica de 2 nazdravani

Ce frumos!!Spune-i ca e aici vecin cu mine Mosul si pregateste de zor cadourile pt copiii cuminti.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

e minunat sa fii copil !

Mamica de 2 nazdravani

ANDREI

Buna dimineata si de la mine.

Si tie iti doresc o zi minunata cu cei 2 copilasi.Hai mami ca trebuie så fie atre frumos cu 2 copilasi.Am vazut pozele si se pareca se inteleg si se simt tare bine impreuna.
Pup påpåciosul mic si frumos.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Citat:

e minunat sa fii copil !

Mamica de 2 nazdravani

ANDREI

Buna dimineata si de la mine.

Si tie iti doresc o zi minunata cu cei 2 copilasi.Hai mami ca trebuie så fie atre frumos cu 2 copilasi.Am vazut pozele si se pareca se inteleg si se simt tare bine impreuna.
Pup påpåciosul mic si frumos.

Vine,vine Mos Craciun!!

sa stii ca au inceput sa se inteleaga pe jucarii, ca acolo era bataia mare si e mai liniste in casa ; si da, e frumos cu doi copii, dar cand amandoi sunt ai tai, nu exista cuvinte... eu oricum mai astept vreo 2 ani pana la al doilea;

fetele cu copilashi bolnaviori Luto, Elle, Anamaria, Nela, cum sunteti, sper ca ok, ma la Dumnezeu sa treceti repede cu totii peste clipele grele

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput

Bruculinului meu ii place foarte mult afara cand e zåpada..E asa haios cand calca pe ea se uita asa in jos si apoi chiuie de fericire..E tare simpatic.

Zilele astea ne gandeam så ii cumpåråm www.clasohlson.se/Product/LargeImageViewer.aspx?Path=/Archive/Images/Products/Hi/34-9235_2010-09-10_140106_534.jpg" target="_blank">o såniuta..

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput