Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 14
cris.dogarel spune:
Buna dimineata
La noi fu o noapte cam bigudoasa. Nici tzatza noastra cea de toate zilele nu a fost prea eficienta, adik a cam plans in somn. Cand am zis ca eu nu prea am nevoie de somn, ca dorm putin, etc nu stiam ca se transmite genetic... ca altfel nu mai scoteam porumbelu'. Si nici nu am ambitzia lu mickimica....ma tine cate o zi, apoi sunt rapusa de oboseala si nervi si...am impresia ca nu se va schimba oricum nik....poate si varsta, maica, varsta
Realizez asta cu varsta si cand vad atata activitate la schimbul III, fete care invatza
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaa v-am zis ca ne auzim la cafea asa ca serviti-va, e fierbinte ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Neata!
Merci! O cana maaaare pt mine...
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel Buna dimineata La noi fu o noapte cam bigudoasa. Nici tzatza noastra cea de toate zilele nu a fost prea eficienta, adik a cam plans in somn. Cand am zis ca eu nu prea am nevoie de somn, ca dorm putin, etc nu stiam ca se transmite genetic... ca altfel nu mai scoteam porumbelu'. Si nici nu am ambitzia lu mickimica....ma tine cate o zi, apoi sunt rapusa de oboseala si nervi si...am impresia ca nu se va schimba oricum nik....poate si varsta, maica, varsta Realizez asta cu varsta si cand vad atata activitate la schimbul III, fete care invatza Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Eh! Am luat o portie de rabdacol maare. Si mai am ceva acolo ca mai trebuie. Sunt rupta, ca m-am culcat la 3 si putin dupa care s-a mai trezit de 2 ori. SI la 8:17 deja tzopaia in loc. Greu, dar o sa iasa pana la urma. Trebuie. O luna nu oi muri... Sper.... Cat despre nervi...imi venea sa il fac avion azi-noapte. Cum il puneam in patut, cum dadea plansu'n el...
Sper sa bag un somnic mic acum, macar 1 ora. Ca face bine la moral, odihna.
O zi frumoasa! Mai ales ca iese soarele!
Kiti de Miki
myky791 spune:
buan dimi!
eu mam trezit cu fata la perna am visat ceva urat rau ed tot, va zic dupa ora 12 ca nu se povesteste inainte, dar mia facut sotul meu o supriza: mia dat cadou o felicitare si un cub personalizat cu pozele noastre, ale copiilor.... nu ma asteptam azi facem 9 ani de casnicie.acum 9 ani eram super emotionata, in ziua nuntii a plouat dupa masa iar noaptea a fost prima ninsoare din anul ala...... a trecut timpul... asa scrie si pe felicitare: a trecut timpul dar eu te iubesc la fel de mult.....
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel Buna dimineata La noi fu o noapte cam bigudoasa. Nici tzatza noastra cea de toate zilele nu a fost prea eficienta, adik a cam plans in somn. Cand am zis ca eu nu prea am nevoie de somn, ca dorm putin, etc nu stiam ca se transmite genetic... ca altfel nu mai scoteam porumbelu'. Si nici nu am ambitzia lu mickimica....ma tine cate o zi, apoi sunt rapusa de oboseala si nervi si...am impresia ca nu se va schimba oricum nik....poate si varsta, maica, varsta Realizez asta cu varsta si cand vad atata activitate la schimbul III, fete care invatza Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
imi pare rau de noaptea bigudoasa
myky791 spune:
larisel imi apre bn ca ai mai trecut pe la noi. pt mami super ocupata cu 2 pufulete
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui myky791 buan dimi! eu mam trezit cu fata la perna am visat ceva urat rau ed tot, va zic dupa ora 12 ca nu se povesteste inainte, dar mia facut sotul meu o supriza: mia dat cadou o felicitare si un cub personalizat cu pozele noastre, ale copiilor.... nu ma asteptam azi facem 9 ani de casnicie.acum 9 ani eram super emotionata, in ziua nuntii a plouat dupa masa iar noaptea a fost prima ninsoare din anul ala...... a trecut timpul... asa scrie si pe felicitare: a trecut timpul dar eu te iubesc la fel de mult..... Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
mooama , mi s-a facut pielea de gaina. ce fain LA mULT TIMP inainte, cu aceeasi concluzie mereu!!
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui myky791 buan dimi! eu mam trezit cu fata la perna am visat ceva urat rau ed tot, va zic dupa ora 12 ca nu se povesteste inainte, dar mia facut sotul meu o supriza: mia dat cadou o felicitare si un cub personalizat cu pozele noastre, ale copiilor.... nu ma asteptam azi facem 9 ani de casnicie.acum 9 ani eram super emotionata, in ziua nuntii a plouat dupa masa iar noaptea a fost prima ninsoare din anul ala...... a trecut timpul... asa scrie si pe felicitare: a trecut timpul dar eu te iubesc la fel de mult..... Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
e...te iubeste ma
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
la multi ani inainte! Sa aveti o sarbatoare frumoasa.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan