Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 15
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel Buna dimineata La noi fu o noapte cam bigudoasa. Nici tzatza noastra cea de toate zilele nu a fost prea eficienta, adik a cam plans in somn. Cand am zis ca eu nu prea am nevoie de somn, ca dorm putin, etc nu stiam ca se transmite genetic... ca altfel nu mai scoteam porumbelu'. Si nici nu am ambitzia lu mickimica....ma tine cate o zi, apoi sunt rapusa de oboseala si nervi si...am impresia ca nu se va schimba oricum nik....poate si varsta, maica, varsta Realizez asta cu varsta si cand vad atata activitate la schimbul III, fete care invatza Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Buna dimineata,
Nu-mi dau seamna cum ti-a fost noaptea, dar cuvantul bigudoasa mi se pare haios si-mi vine sa rad. Poate la tine e pe dos, sorry. Macar o zi buna sa ai.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui evyme Bilantul de 9 luni spune 9,5kg, 75cm si 4 dinti (luna asta n-a mai aparut nici unul, cred ca d-asta si-a reglat si el somnul). |
Foarte frumos a crescut! Cand ne mai arati si nou o sedinta de hairstiling ceva cu Sebi?
varsta lui Tudor
Ruxita spune:
... dam si noi un update... nu mai avem febra, DAR a facut de 2 ori kk improscat si cu plansete, probabil crampa foarte dureroasa si varsaturi! Prima data de la calgel, a doua oara de la nurofen, a treia oara de la supa de morcov pe care l-am cam fortat s-o pape (vreo 4-5 lingurite), a patra oara dupa san... a treia oara a fost numai opinteala de voma, nu si voma propriu-zisa, a patra oara n-am vazut bine ca a fost intuneric dar probabil o voma mica tot a fost, ca o regurgitare... clar are o sensibilitate la stomac, ca nici de papat nu papa prea bine. of, trebe doctor...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Eh! Am luat o portie de rabdacol maare. Si mai am ceva acolo ca mai trebuie. Sunt rupta, ca m-am culcat la 3 si putin dupa care s-a mai trezit de 2 ori. SI la 8:17 deja tzopaia in loc. Greu, dar o sa iasa pana la urma. Trebuie. O luna nu oi muri... Sper.... Cat despre nervi...imi venea sa il fac avion azi-noapte. Cum il puneam in patut, cum dadea plansu'n el... Sper sa bag un somnic mic acum, macar 1 ora. Ca face bine la moral, odihna. O zi frumoasa! Mai ales ca iese soarele! Kiti de Miki |
... si la noi perioada agitata (rau), dar macar nu ma chinui cu patutul, orice pozitie care il linisteste si adoarme, aia e buna si nimeni nu misca o musca dupa aia! Daca aude un scartait de usa, gata se trezeste si tre s-o luam de la capat... Asta pana adoarme, dupa care somn nenica pana la 7 dimineata. cu o singura trezire pe noapte in jurul orei 12-1 pentru 2-3 guri de laptic.
Lillo spune:
Neatza!
Ruxita imi pare rau ca puiul nu se simte bine. Mergeti la dr. repede. Pana atunci incearca sa ii dai apa in care dizolvi saruri de rehidatare, cam o lingurita mica (din aceea de silicon) la 10-15 minute.
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g seara buna si de la noi! larisel, din ce zici tu acolo, seamana a roseola infantum (sau cum s-o zice), o forma mai usoara, adevarat, dar dupa cunostintele mele forumiste...... al3csa, sa treaca febra si sa ai copilu sanatos! pai niste premolari ar trebui sa iasa, nu maselele pr-zise, astea mai incolo, o sa fie golan mare LML! miremia, foarte frumos bilant!!! mama unui pui...Stefan |
Heei, ti-au ajuns banii de culoare. Frumos hairstyling ai!
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia bilant de 10 luni: 9kg si 75,5 cm Doamna doctor a zis ca arata f bine, este bine proportionata, chiar daca e mai albicioasa la piele sa o las in pace sa nu ii fac nicio analiza deocamdata. Fontanela e putin mai mare decat ar fi trebuit dar am pus asta pe seama faptului ca primeste vigantol abia de o luna , oricum se inchide pana la 1 an jumate. Dintii nu par sa apara dar sa nu ma agit, sa ma tin cand incep sa-i iasa Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Si finutza si inaltutza. Foarte bine!
varsta lui Tudor
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui myky791 buan dimi! eu mam trezit cu fata la perna am visat ceva urat rau ed tot, va zic dupa ora 12 ca nu se povesteste inainte, dar mia facut sotul meu o supriza: mia dat cadou o felicitare si un cub personalizat cu pozele noastre, ale copiilor.... nu ma asteptam azi facem 9 ani de casnicie.acum 9 ani eram super emotionata, in ziua nuntii a plouat dupa masa iar noaptea a fost prima ninsoare din anul ala...... a trecut timpul... asa scrie si pe felicitare: a trecut timpul dar eu te iubesc la fel de mult..... Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
mami de Alex si Radu
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dastefa
e drept ca Miruna de azi nu prea mai are nici o legatura cu cea de acum 5-6 luni.Dar ea chiar si atunci,daca te strofocai bine reuseai sa-i scoti 2-3 zambete pe zi pe care le vanam cu aparatul foto asa ca din poze judecand ea a fost un copil vesel dintotdeauna( asa de obsedata eram ca nu am pastrat decat pozele in care iesea zamband dar acum accept si eu ca a fost vorba si de o faza f severa de depresie la mine.Adica problemele pe care vi le-am spus au existat dar eu nu reuseam sa cred deloc ca va fi bine ,nu puteam sa o proiectez decat in culori sumbre multumesc lui Dumnezeu ca ea si-a revenit incet incet si asa am redevenit si eu om normal(zic eu) Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
ma bucur ca s-au luminat lucrurile in viata voastra si ca Miruna cu zambetele ei te-a inseninat! Tineti-o tot asa (numai un zambet!) Din filmuletele Baby Human puteai vedea ca starile sufletesti si emotionale ale mamei se transmit copilului... zambeste tu mai mult si o sa-ti vezi reflexia chipului tau luminos pe fata copilului tau!