Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna... noaptea! Si eu la schimbul 3, ca seful vad ca si-a mutat ora de culcare dupa 12 Din fericire insa, doarme pana pe la 10.30-11.00 in general cu doua treziri pe noapte.
Despre noi nimic nou, face cam ce fac toti pufuletii: colinda toata casa in 4 labe (si are o viteza de mama-mama), trage de toate sertarele si le goleste, deschide si inchide usi, roade toate incaltarile pe care le prinde, arunca totul de pe mesele la care ajunge, zice tata, dada, blabla, baba, lala, cam orice in afara de mama Cand vrea sa faca un lucru pe care stie ca n-are voie sa-l faca se uita la mine si rade strengareste, ba uneori mai vine la mine, ma ia in brate, ma pupa si apoi tasneste catre locul interzis (santajist de mic) De o luna avem si noi britax evolva, care din punctul meu de vedere este cea mai buna achizitie (dupa wrap), sta foarte bine in el si cam 75% din timpul petrecut in scaun doarme
Bilantul de 9 luni spune 9,5kg, 75cm si 4 dinti (luna asta n-a mai aparut nici unul, cred ca d-asta si-a reglat si el somnul).

Imi pare tare rau ca nu reusesc sa scriu mai des, dar micul terorist imi papa tot timpul.
As vrea oricum sa urez WB Lylika, Andrelina, Larisel, Al3csa, Carmita, Irinaa.
LML pufuletilor din zilele trecute si din cele care vor urma!

Vazut si poze de pufuleti care nu mai au fete de bebelusi, deja sunt baietei si fetite mari Lorena care priveste pe fereastra, Isabela dj-ita cu casti pe urechi, Iuria cu ochi albastri care ma topeste de fiecare data cand o vad, de Kiti nici nu mai zic, ca dupa fatuca zici ca are 3 anisori deja, Alexandru observatorul, Tudorel buturel cu camera cea noua si frumoasa, Alex calare pe cal gata sa plece catre printesa lui, Raul smekeras cu bandana pe cap, Mara cea zambareata,Diana artista, Kay care canta la muzicuta (a inceput si Sebi sa exerseze, dar inca nu-i ies decat cateva acorduri) toti pufuletii, fara exceptie si pt toate mamicile lor care-i iubesc si au grija de ei.

O noapte linistita va doresc si sper sa ne reauzim curand!

Editez sa spun ca am mai vazut poze si cu papusele de dastefa, Mirunica este o incantare pentru priviri, si cavalerii Onitzei - au dreptate fetele, or sa sune fetele non-stop la voi

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lipseste Simply de la schimbul 3.
Spor la invatat, iti trimit un .

Micki deci noaptea asta se poarta alaptatul pe fotoliu. Astept impresii.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Impresii: luat copchil care deja se ridicase in genunchi, pus la san. Cu pernuta sub cap. Apoi a dormit pe burta, dar pe picioarele mele, eu stand in fotoliu. Dupa 15 min de somn profund, l-am pus in fotoliu. Sa vedem daca mai vrea trezire la 1.00 -1.30. Ca io nu dorm. Cica invat. . Dar acum ca sunt la zi cu forumul (proritate, da???) ma fac si eu ca citesc ceva.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna... noaptea! Si eu la schimbul 3, ca seful vad ca si-a mutat ora de culcare dupa 12 Din fericire insa, doarme pana pe la 10.30-11.00 in general cu doua treziri pe noapte.
Despre noi nimic nou, face cam ce fac toti pufuletii: colinda toata casa in 4 labe (si are o viteza de mama-mama), trage de toate sertarele si le goleste, deschide si inchide usi, roade toate incaltarile pe care le prinde, arunca totul de pe mesele la care ajunge, zice tata, dada, blabla, baba, lala, cam orice in afara de mama Cand vrea sa faca un lucru pe care stie ca n-are voie sa-l faca se uita la mine si rade strengareste, ba uneori mai vine la mine, ma ia in brate, ma pupa si apoi tasneste catre locul interzis (santajist de mic) De o luna avem si noi britax evolva, care din punctul meu de vedere este cea mai buna achizitie (dupa wrap), sta foarte bine in el si cam 75% din timpul petrecut in scaun doarme
Bilantul de 9 luni spune 9,5kg, 75cm si 4 dinti (luna asta n-a mai aparut nici unul, cred ca d-asta si-a reglat si el somnul).

Imi pare tare rau ca nu reusesc sa scriu mai des, dar micul terorist imi papa tot timpul.
As vrea oricum sa urez WB Lylika, Andrelina, Larisel, Al3csa, Carmita, Irinaa.
LML pufuletilor din zilele trecute si din cele care vor urma!

Vazut si poze de pufuleti care nu mai au fete de bebelusi, deja sunt baietei si fetite mari Lorena care priveste pe fereastra, Isabela dj-ita cu casti pe urechi, Iuria cu ochi albastri care ma topeste de fiecare data cand o vad, de Kiti nici nu mai zic, ca dupa fatuca zici ca are 3 anisori deja, Alexandru observatorul, Tudorel buturel cu camera cea noua si frumoasa, Alex calare pe cal gata sa plece catre printesa lui, Raul smekeras cu bandana pe cap, Mara cea zambareata,Diana artista, Kay care canta la muzicuta (a inceput si Sebi sa exerseze, dar inca nu-i ies decat cateva acorduri) toti pufuletii, fara exceptie si pt toate mamicile lor care-i iubesc si au grija de ei.

O noapte linistita va doresc si sper sa ne reauzim curand!

Editez sa spun ca am mai vazut poze si cu papusele de dastefa, Mirunica este o incantare pentru priviri, si cavalerii Onitzei - au dreptate fetele, or sa sune fetele non-stop la voi

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

rapidist mic si plin de energie!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Miri ghici cine pe fotoliu?

M-am ambitionat si nu ma las. Trebuie sa doarma in patut. Nu o sa tina o vesnicie antrenamentul. Nu?

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am vazut si eu poze cu Miru zambareatza si Daniel la mall.Se fac mari pufii. Si frumi rau. Ce ai pus in cada de statea Miru in fund?Covoras?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

da e un covoras din plastic luat de sot de la un magazin mic cu mase plastice
e f util chiar si pt Daria ,pt momentele cand o apuca cheful de facut balet prin cada
daca esti interesata si nu gasesti iti caut eu si iti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

am mai pus ceva poze cu Miruna,pt cine vrea sa o vada de aici

Vai ce draguta este! Si ce zambet dintzos are !!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

dasfeta, ma uit la poze si nu inteleg despre cine ne tot povesteai ca o suspectezi de autism??? Miruna e un copil adorabil!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

e drept ca Miruna de azi nu prea mai are nici o legatura cu cea de acum 5-6 luni.Dar ea chiar si atunci,daca te strofocai bine reuseai sa-i scoti 2-3 zambete pe zi
pe care le vanam cu aparatul foto
asa ca din poze judecand ea a fost un copil vesel dintotdeauna( asa de obsedata eram ca nu am pastrat decat pozele in care iesea zamband
dar acum accept si eu ca a fost vorba si de o faza f severa de depresie la mine.Adica problemele pe care vi le-am spus au existat dar eu nu reuseam sa cred deloc ca va fi bine ,nu puteam sa o proiectez decat in culori sumbre
multumesc lui Dumnezeu ca ea si-a revenit incet incet si asa am redevenit si eu om normal(zic eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaa

v-am zis ca ne auzim la cafea

asa ca serviti-va, e fierbinte

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!beau si eu cafea alexa

eyme rapidistul...am impresia ca majoritatea sunt asa perioada asta

carmyta wb cand poti tu sa ne scrii e ok ne bucuram sa te citim

si bineinteles lui danyela ca te-a strigat la catalog

rabdacl mamicilor ce se chinuie sa adoarma piticii in patutul lor...pana la urma reusiti

Mergi la inceput

stiam eu ca am ratat ceva aseara

lml mini

Mergi la inceput

lml alexandru

Mergi la inceput