Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ma duc si eu la somnic ca acum se trezeste picu si ma ia de noua.

Noapte buna si fara multe treziri

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
Cat despre operatie...ar fi bine sa ma vezi si nemachiata si sa te decizi dupa aceea. Pot concura si la Miss Muma-Padurii . Andre_lina iupiii!!! VB! Patriot!

Kiti de Miki

Vorbeste prostii, e tare draguta si nemachiata.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

nu am fo degeaba la mall; iaurtul ala cu vanilie a fost un succes si ema nu s-a inrosit de la el, ba chiar deschidea ciocul, ceea ce e ff rar la ea. ALEXUTZZA, Multzam de ideea/laudatul iaurturilor cu vanilie, ca m-am infipt in el pt ca mi-am adus aminte de Yannis si preferinta lui. Io-te ca s-ar potrivi si Ema la ceva cu el, dar acu' nu mai conteaza ca, deh, cu Mara are afinitatzi "profunde""{:|

am fost si la deermatolog, dar, dupa cum stiu pe propria-mi piele, totul in dermatologie e....vag: Ana are bubitze mici, uscacioase pe maini si picioare, asta vara eraau doar "piele f uscata", acum ca s-au inmultit sunt cheratoza nush' de care, cauze genetice, tratament....sa vedem dacatrec, dar vor reaparea cand si cand oricum. Ema avea iar 2-3 bubitze roshii cu suprafata uscata, pe piept, ca in luna 1, dar nu e dermatita atopica, ci....orice, deci doar o crema de intretinere Vitella, mai vedem daca nu dipar....

mda, NB, ca Ana ma asteapta cu spelling list si Ema cu tzatza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Sper sa dispata "uratele" alea! Cat mai repede!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lipseste Simply de la schimbul 3.
Spor la invatat, iti trimit un .

Micki deci noaptea asta se poarta alaptatul pe fotoliu. Astept impresii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ca tot vorbiti de temperaturi ridicate la bb-i...sa va povestesc si de pe la noi... Amandoua fetele au facut temperatura mare (maxim 39.7) cate 3 zile, Alena cu debut la o zi dupa Natalia. Dupa cele 3 zile in care alte simptome nu au avut (ba da, lipsa popftei de mancare) si le-am tratat doar cu antitermice (nurofen sau eferalgan) si cu multe lichide, le-au iesit niste pete rozalii pe fata, apoi pe piept si spate, care au disparut intr-o zi. La faza cand au iesit petisoarele am mers la medicul de familie...diagnosticul, fetele n-au nimic (dupa temperatura peste 39? ). Eu suspectez roseola sau rubeola...se potrivesc simptomele de la ambele boli.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Larisel ma bucur ca iti mai faci timp si pentru noi. Mai ai de unde? printesele. Tot dau F5 la poze si nik...

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui larisel

miremia Ce mai bilantzzzz... piticele mele aveau la 11 luni 7.5 si 8 kile si 70 cm...

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Da dar ale tale-s doua. Si Mara are si pe cine sa mosteneasca...mami e grasa si tati inalt.

Mami nu e grasa!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citesc despre B.A.B.I. si se pare ca ne potrivim tare bine. Si s-ar putea sa mai fie cativa in gashca dar nu zic nimic.
Din cate zic parintii cu asemenea copii, incepe sa fie putin mai bine cand merg si se amelioreaza pe la 3-4 ani
Deci rabdacol cat cuprinde. O portie dubla pt mine

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Ma ganeam la faza cu dependenta. De cand incerc sa il culc in patut, la pranz ma cuibaresc cu el in pat la titi. Si atipesc cu el . O fi si de la dependenta noastra. Adica 9 luni ne-am obisnuit cu ei non-stop, din care 3-4 cu , apoi ciuciu carne si aveam alte gusturi culinare (la mine nu prea dulciuri, spre deosebire de normal ) si in final doream sa il tin mai repede in brate si sa imi lase ficatii in pace. Acum trebuie sa ii lasam independenti. Of of of!

Rabdacol! Rabdacol!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

haideti sa va zic cum l-am adormit eu asta seara pe Dragos. A incercat tati fara succes in patul mare dar nici chip sa se puna la somn asa ca l-a mutat in patut. L-am lasat singur vreo 10 minute, timp in care a luat jucariile la rand si cand s-a plictisit a inceput sa bata in tablia de la pat si sa tipe. M-am dus la el, l-am luat in brate, l-am asezat pe burtica, l-am mangaiat pe spate 2 minute si dus a fost, a adormit instant...sper sa ne tina adormitul asta asa

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

super!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Cuuuum, n-ai vazut palmierul??? Ia mai uita-te odata...

Lasa vrajeala cu machiajul...sunteti pe aici cateva fete care puteti defila pe podium si sigur ati fi aplaudate la scena deschisa, ca Diana, artista lui Rox_y...

Ma bucur ca nasica si puiul ei sunt bine.
Si nasica Dariei, si a mea de fapt ca tot ea ne-a cununat, e insarcinata in 5 luni...si am si eu emotii mari pentru ea. E la al treilea copil, dar spune ca ii este frica si ca n-a fost asa speriata la primele sarcini cum este acum. Probabil e din cauza hormonilor, dar am mult de furca cu ea s-o linistesc...

TOMACA! Ce palmier frumos! Am mai deschid pozele si la a doua privire m-am dus DIRECT pe palmier cu ochii! Doamne! Neuronul ala ! Probabil ca imi ramasese mintea la fluturasi. Baietel vesel!

Cu machiajul...eu is aia care se lauda cu trusa VS . Si cu machiatul 5 zile/7...Imi face bine la moral si machiatul asta.

Sarcina usoara si nastere si mai usoara! Fetita? Baietel? Si eu, tot 3 copii, am visat sa am. Dar in RO, cam greu si cu 2. Vedem. Mai incolo.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

In primul rand:

La multi ani Blue Flower!!!
La multe lunite Yannis!
Si acum sa-mi incep cuvantarea:

Salutare natiune, stiu ca sunt codasa raaaaaaaaaaaau de tot si va rog sa ma iertati!!! In momentul de fata sunt mama singura si e destul de solicitant sa trebuiasca sa fac totul singura. au fost ai mei aici o saptamana, timp in care am putut sa mai trag un pic pe dreapta in timpul orarului ei de somnic (ca atunci tre sa ii pregatesc papica si nu prea mai apuc sa dorm) si am iesit cu fetele la un karaoke, nu pentru a canta, ci pentru a ma destrabala pe ringul de dans.. Insa nici pe asta nu am facut-o pentru ca desi ii dadusem lapte cu cereale inainte sa plec de acasa si o pusesem la nani, a dormit doar o jumatate de ora, dupa care s-a trezit si s-a pus pe plans :-( a adormit la tata in brate, eu m-am calmat crezand ca doarme, insa m-am inselat, doar o ora a tinut vrajeala, dupa care s-a trezit si a plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans pana am ajuns acasa la 4 dimineata, o voia pe mami. Cum am ajuns acasa s-a pus motata pe un ras, da'de ala cu gura la urechi :-) Rasu' plansu'!

Bilantul nostru la 8 lunite aproximativ: 8300gr, 72,5cm, 45 diametrul capsorului, 2 dintisori in dotare! Pe astia ii avem de la 7 lunite jumate. Ne taram cu drag si spor, pe zi ce trece prinde mai mult elan, curaj, cat despre vitezaaaaaa mama, mama. A inceput sa deschida sertarele, sa-mi pape cizmele

Am vazut poze frumoase de pufuleti, care mai de care mai poznas si mai dulce

Acum trebuie sa fug la nani, pentru ca Lorena in ultimul timp doarme foarte prost, de exemplu ieri m-a trezit la fiecare ora aproape. Nu stiu care e problema cea mai mare: nasucul infundat sau dintisorii care stau sa iasa... In orice caz cert e ca am nevoie de muuuuuuuuuuuuult somn.

Imi sunteti tare dragi si imi pare rau ca nu sunt mai activa. daca nu va suparati pe mine ca nu voi citi tot, voi scrie din cand in cand

Fug la nani, va pup mult pe toate

P.S. Era cat pe ce sa pierd mesajul. Bine ca-l vizualizasem inainte phewwwwwwwwwww

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

WB!

Frumos bilant! Cocheta dra!

Si rabdacol! Se pare ca e o nouta etapa de rabdacol.

Kiti de Miki

Mergi la inceput