Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 5
busymummy spune:
Neatza
O dusa, o venita si o treaba neispravita....
Am fost azi la scoala si... surpriza... azi nu era nimeni, ca e ziua scolii si nu se fac ore
... Asa ca reluam lupta saptamana viitoare...
Legat de spalatul pe dinti... noi "dereticam" cei 2 dintisori cu o periuta de silicon clatita bine cu apa... nu folosim pasta inca, si nici nu e indicat pana nu poate sa scuipe (spre 1,5-2 ani), deoarece oricum nu are voie pasta cu fluor pana atunci, si singurul beneficiu adus de pasta de dinti e fluorul... Altfel, dintii se pot curata f.bine prin periaj dupa fiecare masa cu o perie de silicon sau cu peri extra moi. Mai important e sa nu bea din biberon lichide dulci sau sa doarma cu bibe in gura ca sa nu apara carii... (acu vorbi dentistu' din mine
) Si la Andi am procedat la fel si acum are o dantura super ok. Doar ca ma oftic ca nu am putu scoate inca biberonul din rutina... dar mai avem timp sa incercam![]()

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
A_driana spune:
'neata
wow la voi ningeee....ce fain...pai duceti copii afara la zapada...ca anul trecut cand a fost erau prea mici sa se poata bucura de ea...
eu azi fac blaturile pt tort...nu pot lasa tot pe maine, ca am f multe de facut, de fapt mai mult de migalit si ornat...sotu ii la servici pana maine dupamasa, asa ca sunt singura...mami o sa ma ajute sa stea cu david in timp ce eu ,explodez' de creatie 
v-am pupat
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
sunshine2009 spune:
'neata,'neata, 'neata
" Tot e alb , pe camp , pe dealuri , imprejur , in departare"
cam asa arata la noi acuma
azi avem program lejer, de umblat pe afara si savurat ninsoarea, s-a deschis de ieri piata de Craciun, apoi vine in vizita "prietena" lui Jr, si sta la noi cateva ore sa am grija de amandoi. E o papusica si cuminte foc! De-abia astept. Desi trebuie sa recunosc, ca de fiecare data cand este si ea la mine, ma gandesc la Gabitza, cum se descurca ea cu doi copii de aceeasi varsta in fiecare zi....
Si seara merg la inot, sa ma "relaxez" dupa o saptamana grea.
Duminica ne-a invitat preotul la biserica, cel care l-a botezat pe junior, ca sa ducem poza cu puiutl nostru si sa ducem si lumanarea de la botez sa aprindem, ca incepe "Advent"-ul, adica perioada de 4 saptamani inainte de Craciun.
Busy: imi poti raspunde si mie te rog atunci la o intrebare. Aici peste tot se spune si scrie, ca daca BB suge intr-una pe sticle poate primii carii. Si aici marea intrebarea, se zice ca inclusiv pe sticle cu apa. Este corect asa? Eu stiam ca nu e voie sa lasi sa molfaie pe ele intr-una, dar pe cele cu carbohidrati sub diverse forme in ele, adica ceaiuri, lapte, suc..
harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
A_driana spune:
fetelor, din pacate iar se discuta sa ne intoarcem la munca...chiar daca suntem in CIC...spune ca inca este in faza de proiect..deci inca nici ei nu stiu...si daca ne intoarcem la munca primim 500 lei prima.....io fac CEVA cu prima aia....

...ca sa nu zic ceva urat...deci ne putem astepta ca de la 1 ian sa mergem la servici 

A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
28061982 spune:
Buna
Iaca si eu pe-aici sa va salut
Zilele astea am tot iesit la plimbare pt ca ne-am gandit ca maine poimaine vine geru' peste noi si ne tine in casa ![]()
Fetele care au zapada...cum au primit micii vostri fulgusori zapada? Au fost surprinsi, le-a fost teama, au fost incantati? Abia astept sa ninga si la noi si sper sa se astearna un strat gros sa putem sa ne plimbam cu saniuta! Ce frumos ar fi ca macar sarbatorile sa fie cu muuulta zapada! 
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
vias spune:
buna dimineata ...vedeti cat de dimineata ete..da? si acum nu m-a trezit Flavius..ci stomacul meu care ma doare 
Sunshine am gasit filmuletul..da' nu pot sa-l sterg...nu mai am dreptul sa editez mesajul pt ca s-a inchis subiectul. Am raportat moderatorilor..sa ma anunte cand deblocheaza subiectul sa pot sa-l sterg. Acum astept de la ei un mail ceva... Te rog sa ma scuzi 
A_driana...muuuuuuuult succes la ornat...abia astept poze 

legat de CIC..nu mai zic nimic,...cred ca si din cauza asta am dureri de stomac...
...dar incep sa ma pregatesc pt o intoarcere la serviciu asa cum trebuie...de la 9 ore pe zi pana la 12 - 13 
...o sa ajung sa-mi vad copilul numai cand doarme sau duminica 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Sunshine s-a rezolvat! verifica si tu! 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
A_driana spune:
'neata
eu ieri am facut blaturile pt tort, mi-ai iesit superb, au crescut f frumos...iupii...o grija in minus...
azi noapte atata de rau m-am simtit ca aproape m-a dus salvarea...nu stiu ce-am patit...niste dureri de burta insuportabile, zici ca atunci nasteam...si apoi diaree...poate si ceva criza pe fond nervos, sunt asa nelinistita cu vestile astea....in fine....acuma sunt bine...
azi trebe sa ma bag in priza, am multe de pregatit...
lady spor la pregatiri...sa iasa exact asa cum iti doresti...
camy nu gasesc nicaieri masline negre fara samburi, numai verzi....oooofff...si atata mi-am dorit pinguini...asa frumosi mi s-au parut...mai am o speranta azi la trei G...
v-am pupat pe toate
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
allexa06 spune:
Salutare !
La noi a nins iar azi noapte,acum un pic mai mult
,copacii erau incarcati de zapada, pe acoperisuri stratul gros -gros de zapada,era asa frumos
,mai jos nu va mai spun
de flescaraie,zapada murdara
, ca stric toata treaba
.
Acum Razvan este afara cu tati sa curete zapada de pe masini![]()
Stefanut este mucos,ii curge nasul rau de tot.Acum il curat cu batista bebelusului, acum este iar infundat
.Ce sa-i dau?Altceva nu are, nu tuseste...e doar mucos .
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
vias spune:
A_driana sper sa fii gasit pe undeva si masline fara samburi.
si petrecere frumoasa maine! Macar virtual sa inchin si eu cu voi un pahar de sampanie!

..cu bunataturile te asteptam pe tine...
Pana una, alta....distractie placuta!!! 

David pui scump! (cred ca e primul fulgusor pe care il urez inainte de ziua lui
)
Allexa sanatate multa piciului
si sa stii ca av invidiez...la zapada....ca aici a fulguit f putin...Flavius nici macar nu si-a dat seama 

ma duc acum sa mai strang prin casa..si apoi sa lucrez...pt ca am f mult de lucru...maine merg la servici 

Va pup! 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE