Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lady sa iti raspund si eu: ary nu ma suporta la culcare langa ea vrea sa fie independenta, de citit ii citesc ziua povesti si cantam, ff mult si spunem poezii, de bagat se baga pe subpat si deabia o scot ca vrea sa stea acolo pe burta cu masinutele, si de bagat in gura tot ce prinde ma capiat, in fine daca face prosti si o cert pune buza si apoi fuge la joaca, nu mai zic ca telefoane si telecomenzi zboara prin camera ca nu pot sa i lei ca urla asa ca m-am lasat pagubasa
busy acu sa te tii bine cu bayetii cu certurile,
alexa bafta la prajiturit
suny poze cu tortuletu

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara si de la mine fete dragi

eu lucrez...si lucrez chiar f mult....sunt franta de obosita..in seara asta m-am intors la servici si in masina tremuram toata de al oboseala

Busy wow si zici ca incepeti scoala? Bravo voua...sunteti mari!..pacat ca trebuie sa mergi cu interventii..din pacate e "normal" la noi .
Te invidiez si la capitolul lectura...eu nu mai am timp de nimic...si imi e atat de dor sa citesc ceva...

Roxyaly am vazut poze frumoase cu "fetita" ta... e n dulce Matei..si am observat sa stii si multitudinea de jucarii care sunt la fel ca ale noastre.. Despre tine nimic? Cand mai iesim la o ????? Hai ca te invit eu...fac cinste

Getik foarte frumoase ornamentele! spor la vanzare!

Sunshine..salsa?????????? ce-mi scapa????? sau asa se explica silueta ta de invidiat???? sau cum..ce? zi-mi...sa nu ma lasi asa...cu ochii in soare ... si abia astept sa vad cateva poze cu tortul....
Link-ul..pls...sa stii ca l-am cautat...dar nu-l gasesc...te rog mult, mai zi-mi unde-l gasesc! Te rog sa ma ierti Poti sa imi pui aici link cu trimitere unde e buba??...sau PM..cum vrei tu...dar chiar imi dorescsa rezolv problema asta

Lady eu nu pun bebele pe olita...nu inca..am zis ca incep operatiunea monstru dupa sarbatori...mi-am facut asa in cap un plan...si vreau sa ajung prin primavara sa-l pun si afara..sa-l invat sa ceara sa faca la olita... Plus ca am citit ca e indicat sa intrii in vara..ca sa-l pui di afara sa faca..ca fiind iarna..si plecati la sanius..pe afara..sau mai stiu eu unde, nu-ti dezbraci copilul..si apoi e mai greu pt ca el va fi confuz..de ce odata ii spui sa faca la olita..si odata e ok sa faca in pampers... in fine...asta am citit si asa am de gand sa fac

A_driana si Allexa abia astept sa vad si la voi poze de la petrecere

Povesti...Flavius nu e atras de carti..decat daca il las sa le rupa ...atat...altfel nu are deloc rabdare... avem si CD-uri cu povesti...dar deocamdata le asculta taicaso ...

Pasta de dinti..am una...dar sincer nu mai stiu cum se numeste...am luat-o odata cu degetarul cu care "cica" il spal pe dinti..ti-ai gasit... deocamdata treaba cu spalatul pe dinti..merge..si nu merge... mai vedem...mai incercam...

In seara asta am cumparat si dulciuri pt Mos nicolae abia astept sa vina

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

A_driana..da...e poza e a fetitei lui douradoudou

cine cerea parola de pe picassa..va rog sa mai ridicati odata degetelele sus..ca am uitat...si trimit imediat PM

LauraB sper ca esti bine...missU

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A_driana - trebuie sa fac doua torturi pt ca o parte din invitati postesc ( de fapt asa va fi tot meniul, impartit in doua )e mai multa nebuneala dar asta este , am patru persoane ( din familie) care vin dar postesc si nu pot sa-i las sa se uite si sa nu poata manca nimic.Asa ca va trebui sa pregatim si mancare de post si dulciuri si tort pe langa meniul normal .
Camy - mai este un pic pana ce voi putea pune pozele ziua lui este pe 21 dec., dar deja am intrat in priza,caci daca vom face la pensiune trebuie sa vorbim dinainte si trebuie sa stiu exact ce si cum vom face.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

ma pregatesc si eu pt somnic... noapte bune fetelor... pe maine!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
Camy: eu ridic degetele la parola, ca am vrut sa pun poze noi si m-a intrebat picasa de parola, atunci am observat ca DC imi stersese mesajele mai vechi de 30 de zile..
Era vorba de pag19/cap84, mi-ai citat mesajul, si pe ultimul rand "aici" e link-uit cu filmuletul cu mersul, eu il steresesem de la mesajul meu deja, de la tine evident nu pot.
Cu cititul la puiut, am practicat multa vreme, mai ales cand a fost la faza de gandac, adica statea pe spate si dadea din labute, fara sa se poate juca singur. Acuma e mai greu, ca nu mai sta locului. In schimb a descoperit singur cartile, le suceste, roteste, pipaie, intoarce pagini singur ore in sir.
In schimb noi suntem cam lenesi cu olita, ca nu se lasa pus pe ea, si de obicei, cand observam ca se chinuie nu mai apucam sa-i dam jos toate straturile pe vremea asta. Probabil ca din primavara o sa incepem si noi mai "sustinut"
Pasta de dinti folosim Nenedent, ca este fara fluor iar el primeste vitamina D cu fluor.

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna si de la noi ,
ary sta pe oala si cate o ora dar sa aibe reviste ceva de joaca dar cel mai criminal este ca nu face nimik si sta degeaba, decand o pun de pe la 9 lunidecat de 2 ori a facut pis
poop plec la si apoi sa argelesc cate ceva.
cami multumesc sa dea domnu sa se vanda

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Buna dimineata !
La noi a nins !!!.Razvan a plecat la gradi pe jos, ca vrea sa calce pe zapada .Ce incantat era ca i-am pus si manusi in maini .
In legatura cu olita, medicul nostru pediatru ne-a spus sa-l punem pe olita inainte de fiecare masa cate doua minute, nu mai mult.El isi va forma un reflex si apoi va face de fiecare data...teoretic.Noi inca nu am reusit.Mai uit sa-l pun,sau face deja in pampers si apoi nu mai are rost sa-l pun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza moatzelor........
si la noi ningeeeeeeeeeee....si Rebecca bate cu palmele in geam si chitaie..e prima zapada pe care o observa.......

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Mergi la inceput