Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cami pana la urma la noi cum a ramas cu bani???

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui rody_ms

Buna seara
In primul rand La multi ani!!! celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta
In al doilea as avea o intrebare: ma primiti si pe mine in mijlocul vostru?

bine ai venitscumpa! cum sa nu te primim???
uita-te te rog pe prima pagina..si vezi care sunt datele ce trebuie sa ni le dai..
Le asteptam..si asteptam sa ne scrii...

Aaaaaaa...vezi ca primele 12 - 15 mesaje sunt moderate si nu apar in timp real, asa ca scrie cat mai multe mesaje, spune-ne despre tine sicopilasul tau..ce este? cum il cheama?????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata, va rog sa ma scuzati ca scriu asa...sunt in mare, mare graba

uitati aici si o aromata...aromata...made by Pustache asa cum v-am obisnuit!

Getik.... ce stiu sigur, este ca noi stam acasa pana bb implineste 2 anisori..insa nu sunt lamurita pe ce bani...85% sau 72% asa cum este actual..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

' neatza all.
camy multam' de cafea!
getik..frumos foc ariciul tau...creste, creste, creste!
rody..bine ai venit printre noi
alina..ce ma bucur ca gandesti pozitiv!
busy...ai revenit...da tie ce ti-a adus mosul?
laura sper sa fie totul bine.
pishko..ce bine ca ai plecat din Romanica ca acum intrai si tu sub incidenta noii legi CIC
eu ma bucur pentru noi...practic ce a ajuns sa fie bucuria????
dar mi-e mila de fetele celelalte...practic e discriminare...si in conditiile in care nu exista crese..ce poti face??

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady - curioasa ca de obicei... Mie mi-a adus niste lenjerie si niste bombonele...

Rody - bine ai venit printre noi

Fetele, sper sa nu ma bucur mai repede, dar se pare ca lupta cu mutatul lui Vlady in camera lui nu va fi prea lunga... Aseara a adormit singurel in camera... si-a dat si muzica de la patut mai incet, sa nu-l deranjeze, si-a bagat suzeta in gura si...... pana la 4.30, fara intreruperi... la 4.30 s-a trezit, a baut un pic de ceai singurel, si-a luat iar si... pana la 7, cand a revendicat lapticul, vesel si voios

Ce bine ar fi sa scap repede de sculatul de noapte... Andi m-a trezit de 3-4 ori pe noapte pana la 3.5 ani

... ma duc sa beau o

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hop sii eu la
camii ms o sa vedem dupa 1ianuariie cum este si cu bani.
lady ms mult esti o scumpa,
busy lasa ca o sa fie bine cu puiutu, iitii doresc sa doarma ca ary de la 9,30 pana dimineata la 9 fara sa se trezeasca odata.
rody bine aii veniit
si daca o sa vedetiii nesaje maii ciudate cu maii multe liitere este opera lu ary, care m-iia varzat margelele pe tastatura si se blocheaza tastelle .
ary m-ia facut febra si tuseste de azi noapte si are o multimmee de muculetiii

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rody_ms spune:

Buna dimineata si multumesc de primire.
Am o fetita, se numeste Brandusa Adelina, s-a nascut la data de 20.12.2009 ora 11.55 natural, 47 cm si 2820 gr, apgar 10. S-a nascut la 38 de saptamani si 2 zile. Eu m-am nascut la data de 30.01.1968, adica am 42 de ani si nu sunt o mamica asa tanara. Cu toate astea am nascut usor si natural si mai aveam chef si de facut poze de acolo de pe masa de nasteri.
Se pare ca mi-a luat un an si 4 luni sa scriu primul mesaj aici pe forum.
O sa imi ia ceva timp sa va cunosc pe fiecare si pe bebeii vostri, dar sper sa o fac repede.
Brandusa desi s-a nascut destul de micuta acum are in jur de 11 kg si 78 de cm. Inca nu are nici un dintisor si de cateva zile a inceput sa faca primii pasi singurica. Pe olita nu ne place sa stea si daca sta nu face nici de ciuda nimic. Ii place sa danseze, sa se joace si devine foarte nervoasa cand vrea ceva si nu poate ajunge la acel obiect.
Mai am un baiat, Laurentiu Florin care e mare, in clasa a 9-a s-a nascut in 04.08.1995. Isi iubeste foarte mult surioara si daca in primele luni nu vroia sa o tina in brate ca era prea mica, acuma spune ca e prea grea

Mergi la inceput

cred ca am de studiat de unde si cum se pune semnatura si poze ca sa va pot prezenta printesa mea (asa ii spun eu)

Mergi la inceput

Busymummyvreau sa iti spun ca ai doi baietei minunati. Am citit si povestea lui Vlad si m-am emotionat puternic.Ai un baietel luptator Intradevar e bine cand totul se termina cu bine si ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost cand ai scris ca relatia dintre cei doi frati este foarte stransa.
In ce priveste mutatul lui Vladut in camera lui iti doresc succes. Noi avem mari probleme cu dormitul in patut pt ca acolo se afla mii de spini, ace, pioneze si alte obiecte intepatoare.. Daca reusesc sa o tin o noapte in patutul ei sunt foarte fericita, dar minunea nu dureaza decat o noapte, urmatoarea noaptea iarasi e cel mai bine in patul lui mami si tati, cum pune capul pe perna cum a adormit.

Am o intrebare voi va scrieti una la alta pe numele de user sau numele voastre?..... Pana ma dezmeticesc, va iau pe rand sa va cunosc povestile si copilasii

Mergi la inceput

Getik am citit si povestea ta si a minunii tale Ariana.Ai trecut prin multe, dar rezultatul conteaza, minunea voastra mult dorita si iubita. Ai o fetita foarte frumoasa, sa creasca mare si sanatoasa. Dupa ce am citit povestea ta se pare ca am ramas fara cuvinte, un singur lucru pot sa spun, exista minuni.

Mergi la inceput