Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
Rody..diseara o sa te trec in listuta, pe prima pagina, impreuna cu pintesa ta Brandusa (ce-mi place numele asta
)
Eu am o prietena foarte buna..care anul trecut la 40 de ani..acum are 41..a nascut un baietel..
Si ea are 2 fete mai mari...una de 18 ani..si alta de 11...
Imi place de ea ca e matura....imi da f multe sfaturi utile..
Asa ca..ne bazam pe tine..o mamica experimentata...
si pt ca nu am vazut..de unde esti?? din ce oras?????????
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
acum am vazut ca esti din Tg Mures...offfff..offfffffff...offffff...
pt mine Tg Mures inseamna atat de multe lucruri..acolo s-a intamplat nenorocirea vietii mele...dar si BUCURIA!!
acolo e un amalgan de sentimente!! 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
magdaz_ina spune:
Rody, bine ai venit ! Am si eu un of cu Muresul (Camy stie).
Si noi ne bazam pe experienta ta de mamica matura sa ne mai torni cate o cana de apa rece in cap atunci cand este cazul ! 
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
busymummy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rody_ms Busymummyvreau sa iti spun ca ai doi baietei minunati. Am citit si povestea lui Vlad si m-am emotionat puternic.Ai un baietel luptator Intradevar e bine cand totul se termina cu bine si ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost cand ai scris ca relatia dintre cei doi frati este foarte stransa. In ce priveste mutatul lui Vladut in camera lui iti doresc succes. Noi avem mari probleme cu dormitul in patut pt ca acolo se afla mii de spini, ace, pioneze si alte obiecte intepatoare.. Daca reusesc sa o tin o noapte in patutul ei sunt foarte fericita, dar minunea nu dureaza decat o noapte, urmatoarea noaptea iarasi e cel mai bine in patul lui mami si tati, cum pune capul pe perna cum a adormit.Am o intrebare voi va scrieti una la alta pe numele de user sau numele voastre?..... Pana ma dezmeticesc, va iau pe rand sa va cunosc povestile si copilasii ![]() |
Multumesc de urari

Mie una mi se zice "busy"
ce baiat mare ai... cum e cu un adolescent in casa in ziua de azi?
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
28061982 spune:
Buna
Bine ai venit printre noi Rody
Fetelor am primit un mail de la o mamica. Il postez aici. Poate asa putem sa schimbam ceva
Pentru toate mamele sau viitoarele familii cu copii. De la 1 ianuarie 2011 concediul maternal va fi doar de 1 an, nu doi cum este in prezent. Am scris o petitie prin care solicitam ca legea sa inceapa sa fie aplicata cel mai devreme de la 1 octombrie 2011, pentru ca si femeile care sunt insarcinate acum sa se bucure de aceleasi drepturi ca cele care au nascut deja. Petitia poate fi semnata aici. Trimite, te rog ,mai departe, pentru ca sa strangem cat mai multe semnaturi. http://www.petitieonline.ro/petitie-p64947055.html
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
vias spune:
mie mi se spune Cami...scurt...![]()
cat despre proteste..va spun sincer..si cu mana pe inima... am gasit gravidute care sunt diresct afectate si le-am chemat maine la protest... NU VINE NICIUNA!!!!!!! sincer nu stiu ce sa mai cred!! 

ca suntem romani..si ca ne scrie in frunte cat de rabdatori si delasatori suntem???? ca ne meritam soarta????? ![]()
Magda ce mai faci? comorile tale ce mai fac???? a venit mosul la voi???
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
magdaz_ina spune:
Semnat petitia !
Camy, piticilor le-au placut cadourile mosului ! 
Cam mare stresul asta cu uite cic-ul, nu e cic-ul...
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
vias spune:
stiu...inca imi e teama de ce vor sa faca nenorocitii astia 
...si ma astept ca maine..sa aud altceva decat s-a discutat pana acum 

si eu am obosit...ma simt atat de imbatranita ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina Semnat petitia ! Camy, piticilor le-au placut cadourile mosului ! ![]() Cam mare stresul asta cu uite cic-ul, nu e cic-ul... ![]() _ *Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare* Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
ma tot uit la pozele copiilor tai...imi place atat de mult sa-i vad fericiti..

si mai ales pe Rares asa..mare...si arata si bine 

Doamne Ajuta sa fie in continuare bine!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
pishko spune:
Lady daaaa. In fiecare dimineata ii multumesc lui DD ca suntem aici. Sper sa ne tina aici cat mai mult. Nu ma pot lauda ca am beneficiat nici la primul de cic deci oricum pentru mine e 0 barat ce-mi da mie guvernul boc ![]()
pishko
+25 
si
mihai 28.10.2009