Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana ghetele sunt puse in geam, lustruite...de la mic la mare ramanem 2 ani acasa ...inca se mai discuta banii...A_driana , de minunea mea David-Andreis-a anuntat deja?????? unde????????? |
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
buna dimineata...desi pt mine nu e deloc asa de buna 

Se pare ca ramane perioada de doi ani..dar nu stiu sincer ce voi face cu indemnizatia..se pare ca votul unanim a fost de plafon pt toata lumea de 600 ron..iar azi se dezbate pt o decizie finala...
Era de asteptat nenorocirea asta...care din pacate pe mine ma trimite la lucru 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
si pe mine

obligat-fortat!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
28061982 spune:
mi s-a sters orimu' mesaj 
deci....
Buna dimineata si
tare la toata lumea si LMA! tutror. Haideti sa ne serbam cu totii de Mos Nicuae!!
Camy nu mai fi suparata. V-am mai zis. haideti sa fim pozitive si o sa fie bine S-a stabilit deja perioada 2 ani... e o batalie invinsa. Putina rabdare si castigam si razboiul. Probabil ca o sa scada putin plafonul sau o sa-l injumatateasca, dar nimic mai mult. Eu asa zic si asa si gandesc. Poate ii influentez mental pe cei de la Guvern ![]()
Eu am refuzat orice discutie pe tema asta cu oricine si nu am cautat solutii de rezerva pt ca stiu ca o sa fie bine! Stiu eu ca trebuie sa fie bine. Sunt prea multe femei si de cealalta parte a baricadei, in grupul lor, a celor de la Guvern care iau decizii.
Acum... sa va zic veselie de Mos aseara. Am filmat-o pe micuta cum chitaia de bucurie pe lam=nga ghetute si cum se uita la jucarii. A primit o casuta de sortat, un winnie de baitza care chitaie, o carticica cu animalele vesele si -au adus si nasi broscuta de fisher price. Plus ca s-a jucat aseara pana la epuizare cu nasica mica de 5 ani. Am jucat cu ele v-ati ascunselea si pitica mea o dadea imediat de gol pe nasica. A fost distractie.
Azi e si ziua sotului meu ca e si Niculae. Sa fii sanatos iubire, ca iubit esti!
Poate azi mergem in centru la o biserica sa aprindem o lumanarica pt ca biserica la care ne-am cununat si unde am botezat-o pe micutza e Sf Niculae. Sa vad cum reusesc sa ajunga pana acoo ca tare ii doresc
Pupici si fiti vesele! O sa fie bine!
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
28061982 spune:
o groaza de greseli... scuze, dar m-am grabit ca doar m-ai scrisesem unu' care s-a sters
My Lady o sa fie 15- 20 de mil si cu norma speciala ajunge la 20-25... o sa fie bine!!! Lasa amaraciune ca nu mor caii cand vor cainii!
Pupici
busymummy spune:
Neatza
Hai ca a venit si la noi Mosul![]()
Dupa ce aseara i-am zis lui Andi ca va primi doar nuielusa (nu de alta, dar ne-a mancat sufletul in WE
), azi dimi... ghetutele pline
- reactia: "WOW... cred ca Mosu' s-a gandit la viitor... stie el ca o sa ma fac cuminte"![]()
![]()
![]()
Vlad nu a fost asa impresionat de dulciuri... ca inca nu stie ce sunt... dar a fost incantat de un Thomas mare de plus pe care l-a admirat in WE in magazin
Ieri dimi am fost la Kidex... distractie... Andi a mers cu masinutele electrice iar Vlad l-a alergat vreo ora, netinut de mana deloc si fara sa cada
... dupa care a obosit si l-a luat si pe el Andi in jeep... distractie maxima
De 2 nopti incercam sa-l mutam pe Vlady la el in camera
- jale
... nu vrea sa-si bea laptele deloc acolo... doar la noi in camera, apoi

cand il pui in patut... noaptea se trezeste mai rar, doar de vreo 2 ori, dar urla cand se scoala si nu mai vrea sa doarma
... sper sa trecem repede peste perioada asta
...
Hai 
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
28061982 spune:
am invins 
Fetelor noi suntem la adapost. Cele care nasc din ianuarie in colo sunt bagate in noul act normativ si sincer imi pare rau pt ele.
Pishko daca se mai face vreo petitie ceva sa ne anunti sa semnam si noi.... noi o sa va sustinem si pe cele care veti naste de acum in colo. E o porcarie ce se intampla
Cred totusi ca i-am influentat putin pe alesii astia de 3 lei. Eram convinsa ca nu vor face ceva sa ne afecteze si pe noi.
Ne-au facut o bucurie.... ramanem cu ce avem. Ce paradox :)
Ma duc sa pregatesc mimozica de baitza ca sa o ia taica-su la balaceala

Sarbatoooooaaaaareeeee!!!!
getik1 spune:
salutare si la noi a venit dimineata mosu, bine la noi de o saptama tot vine in reprize
.
dar dimineata cxand am duso la ghetute nu a incantato nimik
, doar punga de pufuletiiiii gustooooooo.
poop noapte buna si linistita.
aici am pus poze noi cu ary
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
vias spune:
mie nu mi se pare asa o mare victorie..adica..ok...ma bucur pt mine, dar sincer gandul la mamicile cu copilasi f mici, sau cele care sunt insarcinate acum...ma termina...
nu este corect!!!
Getik Ary este o dulceata!! 
ma duc si eu acum la
..ca cine stie ce ne mai coc tampitii de la guvernare pana maine dimineata 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
rody_ms spune:
Buna seara
In primul rand La multi ani!!! celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta
In al doilea as avea o intrebare: ma primiti si pe mine in mijlocul vostru?