Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in Brasov avem un peisaj de poveste ... cu mari...e asa de frumos...

azi am mers cu mami si cu Flavius la petrecerea copiilor de Craciun..a fost asa de frumos..iar piticul meu a primit jucaria asta: http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=557 este super frumoasa... abia am facut-o.....abia astept sa se trezeasca piciul meu sa o vada..ca nu am stat sa o desfac pe acolo..
A fost asa de frumos...pt noi parintii au avut dulciuri, pizza, suc si ..iar pt pici..pizza (eu am mancat si portia lui Fla), suc, dulciuri..si cadouri..
A fost super s-a jucat cu copii, au avut loc de joaca...cu de toate, pictura pe fata, topogane, castele.... iar el a alergat pe acolo, s-a simtit foarte bine.. ..toata lumea se minuna cat de cuminte este..si cata energie are in el.
Daca la inceput statea numai in picioarele mele, apoi sa-l fi vazut ce comunicativ era el.. dintr-o data, nu-i mai era rusine de nimeni si de nimic, chiar a si dansat.. a facut poze multe si cu Mos Craciun... ...la inceput se temea de el, dar apoi nu amai scapat de Flavius...

Ca tot am mers acolo, am adus discutia si de spinoasa problema...intoarcerea la servic de la 3 ianuarie..si se pare ca e destul de complicat ...cineva este angajat in locul meu...si se pune problema ce fac ei cu 2 oameni pe un singur post??? Mi-au spus ca ei spera sa nu se aplice retroactiv, ca atunci si ei ar fi pusi intr-o situatie destul de neplacuta!
Acum sa vedem!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cami sunt ff multe mame in situatia ta, si eu sunt la fel doar ca eu eram pe temporar dar acum nici temporar pe alt post este posibil sa nu ma mai mute asa ca sunt si eu in pom

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

neata dragelor hai la o ,fierbinte,aromata

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Geti, se pare ca numai mie mi-e pofta de ea....
Ieri am fost la sanius!!!! tare mult i-a palcut la BB. Asa ca probabil ca v-om repeta figura azi.
Insa desi l-am dat cu crema, ii sunt rosii obrajorii. Sper sa-i treaca repede.

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare ! Ce fac fetele ?Sa va pregatiti ghetutele

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu mi le-am pregatit:))

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si noi am pregatit ghetutele

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ghetele sunt puse in geam, lustruite...de la mic la mare ...numai Mosul mai lipseste...

ramanem 2 ani acasa ...inca se mai discuta banii...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara...
am lasat cateva poze la semnatura de ieri si de azi...
am un mare nod in stomac..astept sa vad decizia tampitiolor....
desi cred ca au hotarat ceva de genu' "
2 ani...600 ron max

(banuiesc o decizie de genul asta..din cate am vazut la tv in ultimele 2 zile)

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput