Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 12
sunshine2009 spune:
Camy, multu mult de parola, ceva fac fals ca nu pot sa intru. Am incercat pe nov.dec2009 cu parola trimisa, scrisa asa impreuna si cu litere mari, si tot nu reusesc.
De venit venim la Timisoara.
harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
sunshine2009 spune:
Pe contul cu e-mail reusesc sa intru
, de ce nu merge si dincolo 
harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
My_Lady0091 spune:
camy inca nu s-a decis nimic...

uite aici http://www.libertatea.ro/stire/fmi-le-obliga-pe-mame-sa-si-lase-copiii-la-un-an-313294.html
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunshine2009 Camy, multu mult de parola, ceva fac fals ca nu pot sa intru. Am incercat pe nov.dec2009 cu parola trimisa, scrisa asa impreuna si cu litere mari, si tot nu reusesc. De venit venim la Timisoara. harnici la de 11 luniCresterea in greutate |
adresa noastra este :nov.dec009
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
'Seara fetele, am pus poze noi, in Albumul cu sunny si in "bucataria" mea. Vizionare placuta a termitei mele!
Caciulita de Nicolae e gata, pantalonii si jachetica sunt in facere inca, sper ca pe weekend sa actualizez iara pozele!
Fug la lucru

harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
A_driana spune:
'seara
asta ca FMI-ul ii ,obliga' ii vrajeala...cei de la FMI au spus clar ca ei n-au impus nimic, orice hotarare e luata doar si doar de guvern...
eu mai am o speranta ca ori nu se aplica retroactiv, ori lasa la alegerea mamelor...eventual al doilea an cu bani mai putini, sau 2 ani dar cu un plafon putin redus...
pt mine cel mai mult conteaza sa stau acasa cu copilul meu, sa-l cresc si sa-l educ asa cum vreau eu, si mai putin banii...cu toate ca si aia sunt importanti.
femeile din PDL, UDMR, independentii, opozitia toti sunt impotriva...eu totusi mai sper ca ramanem pana la 2 ani acasa.
v-am pupat pe toate
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
adriana si eu sper cxa daca nu chiar o sa raman acasa definitiv, ca nu mai am unde sa ma duc, eram pe post temporar si acum nu stiu ce voi face si daca ma duc la munca ce ma fac cu ary ca nu are cine sa stea cu ea

poop
fetelor am mesterit ornamente de craciun
va invit sa va uitatii
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeVanzareOrnamenteCraciun#
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
getik1 spune:
hai la
este fierbinte, tare, aromata ca sa ne mai scoat un pik din starea asta de moleseala 

,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

am produse la bazar
A_driana spune:
getik f frumoase decoratiunile...spor la treaba 
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
mersi adriana
pai am stat pana la 4de dimineata sa fac ceva si tot nu am terminat ca eram obosita 

,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

am produse la bazar