Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ramonik eu si maine ies in strada

cate mame sunt dispuse sa mai faca asta? ca eu tot ma gandesc si ma intreb... si aici nu e vorba de ce si-ar dori fiecare ci efectiv de ce ar PUTEA sa faca...
unora le e foarte greu cu copilasii
e o realitate

va rog eu frumos haideti sa ne uitam la interesul comun
la ceea ce urmarim
sa fim informate CORECT
si sa actionam pe caile care ne sunt la indemana

in seara asta la stirile de la 19 de la PROtv se ataca din nou subiectul 'indemnizatia mamelor'

Am vb cu Teodora B (reporterita) si mi-a spus ca au facut un material cu o mamica insarcinata cu al doilea copil
... caci se pare ca
mamele care cu 12 luni inainte de a naste copilul au fost in somaj, au crescut un copil sau au fost in concediu de boala (au avut venituri 'asimilate') nu ar mai primi cei 85% ci doar 600lei

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8071219-proiectul-legii-asistentei-sociale-sprijin-minim-273-lei-pentru-persoana-fara-venituri-ajutoare-cel-putin-100-lei-pentru-rechizite-indemnizatie-cel-putin-750-lei-pentru-cresterea-copilului.htm?cfnl=

e un document...zice'se proiect de lege

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinab spune:

alinuk este foarte nasoala treaba asta cu mamele care au fost in concediu sau sunt in concediu pentru primul copil pana acum sa stea cu doi copii acasa pe 600 ron, este practic discriminare. adica la primul am 85% si la al doila 600? adica cu doi copii sa am si mai putin?????

si da eu merg si-n strada si la tv si oriunde, adica ei nu si-au micsorat cheltuielile anul asta, anul viitor isi majoreaza lefurile cu 15% dar fac economia tarii la mmame si copii.

sa va mai zic ce mi-a zis azi doctora la spitalul elias, ca nu se stie daca de la 1 ianuarie nu o sa se plateasca nasterea chiar daca esti asigurat, ca numai sunt bani, deja daca ai trimitere pt analize e degeaba ca nici pt alea statul numai da banii la cabinete.

deci sanatatea si copii sunt ultimele prioritati.

Mergi la inceput

fetelor,
Irina

citind ce scrie in doc atasat de hotnews nu se confirma ce spunea reporterita de la protv cu 'veniturile asimilate'

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor,
Irina

citind ce scrie in doc atasat de hotnews nu se confirma ce spunea reporterita de la protv cu 'veniturile asimilate'

Nimic nu-i intamplator!

ma faci sa imi creasca tensiunea alinuk!!!

mama de Carol (29.12.2008) si 6+

Mergi la inceput

ofoffff

nu vreau sa va dau palpitatii

dar daca circula aceste info...nah vi le zic si eu

sunt curioasa cum o sa fie materialul de la pro din seara asta

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

REDUCAND PERIOADA LA 1 AN, STATUL OMOARA COPIII TARII, ATAT PE CEI DE LA "ASPIRANTI " CAT SI PE CEI DEJA IN VIATA,
O BONA E O BONA! NU MAMA
NU CUNOASTE COPILUL ,
HRANA: SE SE STIE CA EI INCA NU SUNT BINE DEPRINSI CU PROCESUL MASTECATIEI ABIA INCEP DE LA 1 AN
VOR FI ACCIDENTE DIVERSE , CINE VA RASPUNDE BONA? STATUL?
EU TOT SPER CA NU O SA REDUCA PERIODA, PROBAIL SE JOACA LA CUANTUMURI ; ALTE ARTIFICI
MI-E SILA, VREAU SA CER AZIL POLITIC :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eu zic sa ne stranga pe toate (mame de copii mici si/sau gravide) si sa ne dea foc in piata publica pentru impertinenta de a face copii...Ma simt ca o infractoare ca am avut tupeul sa fac 2 copii si sa am unul pe drum...Si asa se uita lumea pe strada ca la urs cand ma vad cu burta la gura si doi copii pe langa mine. Ma cred nebuna multi. Si nu i-am facut sa mi-i creasca statul sau ca sa stau acasa pe banii statului...dar imi vine sa mor de ciuda cand ma gandesc ce darnici erau in campania electorala cu toata lumea...desi se stia clar ca nu sunt bani...Sunt atat de indignata ca nu stiu ce putem face, nu avem nicio putere chiar daca iesim in strada...nu-i pasa nimanui de noi. Imi scuzati pesimismul, dar simt ca plesnesc de suparare.

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, nu mi-o luati in nume de rau cu pesimismul, stiu ca nu e constructiv si c nici sa stai cu mainile in san nu rezolva treaba, dar sunt ff suparata si voi fi afectata de modificarea legii in orice mod va fi ea.

Stiu ce-au facut Alinuk si restul fetelor care au aparut la tv sau au iesit in strada si le multumesc.

Oricum, daca organizati ceva, voi fi si eu pe baricade!

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vezi ce-ti doresti ca majoritatea tarilor in care ti-ai dori probabil azil politic nu acorda 2 ani de stat acasa proaspetelor mamici.

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

REDUCAND PERIOADA LA 1 AN, STATUL OMOARA COPIII TARII, ATAT PE CEI DE LA "ASPIRANTI " CAT SI PE CEI DEJA IN VIATA,
O BONA E O BONA! NU MAMA
NU CUNOASTE COPILUL ,
HRANA: SE SE STIE CA EI INCA NU SUNT BINE DEPRINSI CU PROCESUL MASTECATIEI ABIA INCEP DE LA 1 AN
VOR FI ACCIDENTE DIVERSE , CINE VA RASPUNDE BONA? STATUL?
EU TOT SPER CA NU O SA REDUCA PERIODA, PROBAIL SE JOACA LA CUANTUMURI ; ALTE ARTIFICI
MI-E SILA, VREAU SA CER AZIL POLITIC :(

Yoyoyo mamica de dom'shoara Maria Sofia 06.05.2010 si de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput