Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

intr-o stire scrie "prima" in alta "prima lunara"

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

intr-o stire scrie "prima" in alta "prima lunara"

mami de theo (7.11.2004)

Nici ei nu stiu prea bine?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_r spune:

buna ziua dragi mamici.
Imi cer scuze in primul rand pt ca nu am rabdare sa citesc tot forumul vostru pentru ca sunt sigura ca as gasi niste raspunsuri la intrebarile mele .
Am citit legile cu privire la concediul de maternitate, la indemnizatie si la concediu prenatal dar nu m`am prea lamurit.
Am un baietel de 1 an si 5 luni pt care primesc decat alocatia pentru ca nu am lucrat deloc cu carte de munca inainte.
In 22 februarie 2010 mam angajat cu carte de munca la o firma din oras care timp de un an reinoieste contractele de munca din 3 in 3 luni. Adica am avut contrac din 22 februarie pana in 1 iunie. Din 1 iunie pana in 1 septembrie si din 1 septembrie pana in 1 decembrie.
Prostia mea(dupa cum zice secretara care se ocupa cu personalul) a fost ca am ramas insarcinata din nou si pe 29 octombrie am nascut o fetita fiind in prenatal din 11 octombrie.
intrebarea mea este. Mai am dreptul la cele 126 zile de prenatal /postnatal.avand in vedere ca, pe 1 mia expirat contractul.
iar la indemnizatie am inteles k nu am dreptul asa k macar inca o luna de pstnatal mar ajuta putin.
va rog lamurtima.

Imi cer scuze ca am repetat dar nu mi-a raspuns nimeni, si sunt cam disperata avand in vedere ca m-a sunat secretara de la personal ca mi sa terminat contractul si nu mai are nevoie de hartia de concediu pe luna asta. Iar numai cu 2 mil nu stiu cum ma voi descurca pt fiecare pitic.Cel de un an si 5 luni si cel de 1 luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

adela_r cauta raspuns la ITM din orasul tau.
parerea mea (neavizata) este ca se prelungeste exp contract de munca cu conc medical. dar ... nu stiu sigur.

mami de theo (7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Adela , intreaba la sectiune de legislatie a forumului, poate acolo gasesti raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=158941&REPLY_ID=6501936

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Sunt de-o perversitate rar intalnita astia de ne conduc! Au incheiat razboiul cu mamele care au nascut deja si sunt in CIC...in schimb gravidele isi dau pumni ca nu au ramas mai devreme insarcinate....

S-au linistit apele si s-au vazut si cu legea scoasa in varianta Base....

Voi fi nevoita sa-mi las acasa fetita care se naste la anul cand va avea un an....ma ingrozeste asta pentru ca ei au numai planuri aberante cu bonele si cresele transformate peste noapte din spitale...

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Vreau sa vad eu angajatorul ala fericit ca mamicile se pot intoarce in fara plata pana la implinirea de 2 ani a copilului. Vor fi foarte sceptici in a angaja mamici care-i pot parasi cand le e lumea mai draga...

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina.r spune:

Draga Adela,
ai dreptul la cela 126 zile de concediu de maternitate. Intreaba la Casa de Sanatate din Craiova. Ei iti platesc concediul medical.
Toate cele bune, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

fara cuvinte!!!nu ma afecteaza personal decizia LOR,dar sincer mi-e tare mila de toate gravidutele si viitoarele mamici..Astia-s inconstienti!Danutsu are un an si doua luni si nu merge foarte bine singur,nu face pipi la olita,nu papa singur...astia-s nebuni...ce crese?Ce cupoane de cresa?Ce personal calificat pentru atatia bebelusi?!Si carora sa le mai si pese de bebelusi,nu sa-i lase-n patuturi plangand si sa-i schimbe(probabil) cand se apropie ora de venire a parintilor...Chiar nu pot sa cred ce se-ntampla...

Mergi la inceput