Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mai fetelor, eu, in naivitatea mea, nu cred sa aplice o eventuala modificare retroactiv, deci pentru mamicile aflate deja in CIC. Asta mi s-ar parea strigator la cer, sa te puna sa te intorci la munca intr-o luna sau 2 saptamani, etc.....
Dar mi se pare o marsavie si pentru cele care sunt deja gravide (cazul meu)...e tot un copil chiar daca e pe drum, mi-am facut niste calcule, etc, nu sunt inconstienta....Daca se aplica legea incepand cu 1 dec 2011 si bebe meu tb s se nasca in februarie, ce sa fac? Sa ma rog sa-l nasc mai devreme?

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Am vazut emisiunea (nici nu stiu daca nu cumva mai continua dupa stiri). Super prezenta Alinuk, ca de obicei!
Dar ce m-a nedumerit in toata discutia a fost faptul ca un domn din platou (deputat?) zicea ceva ca din 2006 e CIC 2 ani... ori eu de cand stiu dupa revolutie asa a fost-2 ani, nu mai putin. Voi ce stiti? Oricum Legea care reglementeaza perioada e Legea Pensiilor 19/2000 deci cel putin in 2000 tot 2 ani era. In niciun caz nu a fost in 2006 marita perioada la 2 ani! Am vrut sa dau sms dar pana am terminat eu de scris au inceput stirile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

adica vreau sa subliniez ca s-a tot vehiculat ca s-a acordat 85% in campania electorala (si asa a fost) dar perioada! perioada a fost 2 ani dintotdeauna. Adica inainte de revolutie stiu ca nu era 2 ani, dar sa spui acum ca s-au dat 2 ani in larghetea electorala, mi se pare o mare minciuna! Se stie ca Romania are o populatie imbatranita si natalitatea este mica. Chiar vor sa ne extermine de tot? Cine va mai ramane in tara asta s-o duca mai departe? ca io una nici nu ma gandesc sa-mi tin copiii aici daca vor vrea sa-si faca un viitor in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
Se stie ca Romania are o populatie imbatranita si natalitatea este mica. Chiar vor sa ne extermine de tot?

si sa muncim 12 ore pe zi - prop in noul cod al muncii
sa ne abandonam copiii in niste crese care URMEAZA SA FIE construite...sa ii institutionalizam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_i spune:

S-au sa-i lasam inchisi in casa si sa ne rugam sa nu moara pana venim de la servici.....
De ce nu ar fi reprezentata in parlament fiecare categorie sociala? Iar aceasta reprezentare sa nu "fie patata" de vreo culoare politica?

Halal tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pai e clar, crud dar clar. Cine a facut niste calcule si nu are inima sau chiar nu poate, dc e in primele luni de sarcina, va avorta, iar cine nu mai poate sau chiar vrea copilul dar depinde de suma asta va incerca sa nasca pana la sfarsitul anului. Dc nu va fi asa...mai vb.
Cat despre ca vor sa ne includa si pe cele deja mame, e din nou clar. Au declarat si intentia asta. Marinerul a tusit in primavara ca prea se consuma pampersii in mod desantat. Prima reactie a guv?restrangere de drepturi 15 % dupa ce s-au strofocat in fel si chip sa gaseasca un motiv. Amu ni expira restrangerile, deci trebe alt motiv. Pai tocma expira contr colectiv de munca unde se prevedea ca mamele au dr la cic platit, 2 respectiv 3 ani. Tocmai vor sa modifice Codul Muncii, ca sa legifereze o situatie de fapt(cati mai muncesc 8 ore?) pai si dc vor umbla la el si doresc sa ne schimbe conc de crestere, de ce nu vor schimba si acolo la susp CIM/ ce i-ar opri? ordonanta e simplisima de schimbat, tocma fac o lege pt toata lumea unitara privind prestatiile sociale. Asa ca, mana libera de voie sa ne mazileasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

saru' mana,Elara! Va pup,fetelor,Doamne-ajuta! Nu pot sa stau da o sa citesc cand o sa adoarma bebitsa,e putin agitat,cred ca-i da vreun dintisor.O seara frumoasa,vorbim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mai fetelor, suntem intr-o ceata totala....cum adica se voteaza luni????????? Nu ofera solutii dar ne taie si din indemnizatie si vor sa reduca si perioada de concediu????????????????? E STRIGATOR LA CER!!!!!! Uitati-va cine ne conduce si ce masuri se iau!!!!!!!!!! Huaaaaaaaa!!!!!! Ia sa nu se mai duca ei cu masina si soferul personal la sv si sa circule cu mijloacele de transport! Dupa ce ca au ditamai salariile!!!! Pai intai sa si le taie pe ale lor si apoi sa treaca la amarati!!!!!! Sunt asa suparata!!!!!!!!!!!!! Spunea cineva ca ne plangem de mila si nu luam masuri si sa oferim noi solutii....pai mai nene ei de ce sunt pusi acolo, de ce sunt platiti, de ce se duc la sv nu sa ofere solutii?? De ce au functiile alea , CA SA TAIE DE LA AMARATI?>?????? Ok, noi oferim solutii , DAR CINE NE ASCULTA???????? A fost draga noastra Alina, a spus OF-ul, cine a ascultat-o???? Invitatii de la emisiune care si=au dat cu parerea ca da, nu e in regula ce fac.....dar Dna Tatoiu are dreptate, trebuie sa mergem cu copiii si cu pampersii plini de kk la ei in birourile lor frumos parfumate si luxoase si sa le spunem ca nu fac bine. Multe, multe familii vor fi afectate de aceasta decizie, mai ales copilasi, uitati=va si voi sunt mamici printre noi cu 2 copilasi mici care DOamne -fereste vor fi nevoite sa se intoarca la sv din ianuarie , ce sa faca aceste mamici? Sau eu cu sotul meu care ne-am facut niste planuri in functie de indemnizatie , planuri pe perioada limitata de 2 ani cat era indemnizatia!!! Si nu, nu am facut copilul pentru ca primeam acesti bani, mi l-am dorit nespus pe Dani, dar si sa incercam sa punem pe picioare o firma, fapt pt care ne prindeau f bine acesti bani....
SUnt muta de uimire...sunt socata...au taiat in primavara din cei 4000 ron....acum domnul de la UDMR spune ca nu e de acord cu reducerea perioadei concediului dar ca va propune taierea celor 4000 ron.....ALOOOOOOO....taierea DIN 4000 ron s-a facut o data!!! Acum e A DOUA OARA!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

SI inca ceva: Se propune cumva in noul cod de munca schimbarea programului de lucru de la 8 ore, la 12????? Unde ati citit?????

Mergi la inceput

Am gasit cu google.

Mergi la inceput