Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 16
emma31 spune:
daca am nascut in aprilie 2010 si mi-am depus dosarul pt indemnizatie in septembrie arfi normal sa stau cu bebepana in septembrie 2012
alinuk spune:
off fetelor ce vreme e afara...
ma intreb cat e de realista iesirea cu copiii, expunerea lor in conditiile astea?
stiti ca eu vin, dar nah.. sa fim trei muste nu ar da bine
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
irinab spune:
alinuk eu am semnat lista, am sa vin si la kidex daca se mai face o lista acolo si daca mai pot ajuta cumva te rog sa-mi spui. este grozav ce faci si ma bucur ca l-ai intrebat si de limitarea veniturilor de la CIC1 la CIC2. a ramas putin surprins ori pt ca nu stia ce sa zica ori pentru ca incercau sa nu faca valva si cu asta.
A_driana spune:
daca as fi din Bucuresti as merge la protest fara sa stau pe ganduri, cu copil cu tot. dar sunt din Oradea, asa ca nu am sanse. daca se organizeaza asa ceva aici sa-mi spuneti, ca eu nu stiu.
oricum voi fi cu gandul alaturi de voi.
sper din suflet sa se rezolve cumva situatia asta in favoarea noastra.
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
raluci_b spune:
pot sa strang semnaturi la Kidex
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
alinuk spune:
raluci ai nr meu de tel pe PM
imi dai tel acolo, eu voi ajunge in jur de 11
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
Nimic nu-i intamplator!
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk raluci ai nr meu de tel pe PM imi dai tel acolo, eu voi ajunge in jur de 11 Alinuk mama de Andu mik si Teo voinikwww.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! perfect PM back ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09) in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
lucialu spune:
buna ziua! mi-e si rusine sa mai dau pe aici ca sa spun doar felicitari Alinuk!
Si la multi multi ani Andului tau!
sunt multe in mine pe care le-as spune, dar mi-e teama sa nu fiu inteleasa gresit. Imi vine sa va zic sa stati acasa, frumos alaturi de copiii vostri,mai ales ca e vremea rea, Alinuk nici nu va mai avea vreun intres personal de la anul si face de tz ori mai multe cat noi toate la un loc. Ce vreau sa spun e ca dc cine are nevoie stringenta de indemnizatie nu prinde voce sa nu se mai vaite.
Ariadna uitasem de inceputul inceputurilor cu pampersii lui Base
am citit cateva pct de vedere excelente aici-Libelula
si la sub deschis de desprecopii. Plus argumentarile Alinukai de ieri de la tv, de asemeanea rationale, bine spuse cum e zisa
urmarind emisiunea de la antene unde Alinuk a participat mi- a filat o lampa ascultandu-l pe dl dr de la Iasi, imi cer scuze ca nu ii stiu numele . La minutul 17,07.
ascultati-l si ma intreb dc nu se poate face ceva chiar si dpdv juridic. Si se poate argumenta la greu aici.
RamonaD spune:
Felicitari,Alinuk pentru prezenta-n emeisiune,multumesc si celorlati 2 invitati care ne-au sustinut.Cat despre interventia mamei de tripleti...si mie mi-au dat lacrimile ascultand-o.Si multumesc si pentru ca ai postat link-ul cu emisiunea aici,pentru ca eu nu apucasem s-o vad! Doamne ajuta!Mamici...sa ne crestem puiutii linistite!
ariadna33 spune:
si acum "cireasa de pe tort": vor sa umble si la alocatii: http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=22355&utm_source=2747&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul